• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Mrb arkadaslar benim eve misafir geldi yemeğe 2 gun olmadan yemeğe çağırdı gelen kişi karı koca.ben şaşırdım cunku daha yeni görüştük. Bende aradım zahmet etmeyin çayınızı icmeye geliriz dedim . Sizce bu tavır neden kızlar .ben aradım daha onlar aramadi neden ilk tanışmadı onlarla.yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor neden öyle davrandı sizce

Mrb arkadaslar benim eve misafir geldi yemeğe 2 gun olmadan yemeğe çağırdı gelen kişi karı koca.ben şaşırdım cunku daha yeni görüştük. Bende aradım zahmet etmeyin çayınızı icmeye geliriz dedim . Sizce bu tavır neden kızlar .ben aradım daha onlar aramadi neden ilk tanışmadı onlarla.yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor neden öyle davrandı sizce

Sizi bu kadar şaşırtıp afallatacak durum ne, ben anlamadım. .

Ne yapmalıyım diye sormuşsunuz, adresinizi değiştirip izinizi kaybettirin. . Mazallah yine gelmek isterler falan :KK70:

Sizi yemege davet etmelerinden mi rahatsiz oldunuz tam anlayamadim mi yoksa eksik mi anlattiniz

çağırsalar kabahat çağırmasalar kabahat:KK53:

Ben onları yemeğe çağırdım 2ci günü onlarda benı cagırıyor

İnsanları yemeğe çaya misafirliğe davet etmenin daha yeni görüştükü olmazki canım. İster yeni tanışın ister eski memnun kaldılarsa memnun etmek istemiş olabilirler.

Hemencecik yemeğemi çağrılır barı 1hafta bekle neden böyle yaptılar

Yemeğe gelin dediler bende şimdi müsait değiliz gelirsek caya geliriz dedim daha ne aradı ne. Sordu sizce neden böyle bi tavır

Yemeğe gelin dediler bende şimdi müsait değiliz gelirsek caya geliriz dedim daha ne aradı ne. Sordu sizce neden böyle bi tavır
Ben yanlis anlardim sahsen. Ben birine yemege gidicem sonra onlari cagircam, yok ben senin yemegini yemem, der gibi sadece caya geliriz dicekler. Gelmesinler ozaman, cay yok:63:

Back
X