Ne yapmaliyim

nesli1112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
103
29
48
32
Arkadaşlar iyi akşamlar
Şuan adetim 7 gün gecikti ama ben adetimden 2gun önce dayanamayip gidip test yaptım fakat hiç birşey çikmadi bgnde ilk kırmizimsi ardından da akşam saatlerinde kahverengimsi bir leke oluştu sizce bana bi fikir verin tekrar test yapmak için ne kadar beklemeliyim.

Hemen yarın hastaneye gidip kan testi verebilirsin kesin sonuç alırsın tabi idrar testide doğru sonucu verir bu kadar gecikmeye

Hemen yarın hastaneye gidip kan testi verebilirsin kesin sonuç alırsın tabi idrar testide doğru sonucu verir bu kadar gecikmeye
Yaptirdigim test kan testiydi ebeler erken gelmissin keşke biraz daha bekleseydin dediler cnku gerçekten çok istyrm ve sabredemedim o kan testinin üzerine işte 9 gün geçti simdi

Adet geçikmesinden birkaç gün sonra test yapılır. Ama geç döllenme gibi birşey olduysa da bir hafta içinde çıkar diye biliyorum

bence en garantisi kan testi gecikmiş adetin kesin sonuç alırsın ben adetime 1 hafta varken yaptığımda pozitif çıkıyrdu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…