Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ne yapmalıyım ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

havvanurak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
12
4
1
29
doktora gittim bütün testler yapıldı sonuçlar çok iyi çıktı ama dökülen saçları yeniden getirme şansımız var mı ? stresten kaynaklı olduğu söylendi saçlarımın son halinin fotoğrafını koyuyorum ayrıca minoxil önerildi doktor tarafından ama duyduklarıma göre bırakınca yeniden dökülüyormuş

Eklentiler

• 20160115_023014.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 144
Benim de cok dokuluyor daha dr a gitmedim nasil test yapio acaba dr ,cildiye di mi,kan testi mi yapio hormona mi yoksa vitamin eksikligine mi bakiyor acaba ?

Foto yukleme denemesi bir kii :)

Eklentiler

• IMG_20160114_223759.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 147

Dermotoloji .tmm bunu not edeyim.ben cildiyeye gidecektim yoksa.Teşekkürler
hepsi aynı zaten sıkıntı çıkmaz ama testlerinizi mutlaka yaptırın birazda olsa rahatlamış hissediyorum sonuçlar temiz olduğu için ben ayrıca şampuanda değişiklik yaptım biraz azaldı

hepsi aynı zaten sıkıntı çıkmaz ama testlerinizi mutlaka yaptırın birazda olsa rahatlamış hissediyorum sonuçlar temiz olduğu için ben ayrıca şampuanda değişiklik yaptım biraz azaldı

Hangi sampuani kullaniyorsunuz simdi? Daha onceki neydi? Ben gliss aldim.yaninda sac kremi hediyeydi ikisi beraber ucuz diye aldim

Benim onceki sampuan oydu.ustune de sac kremi suruyordum.ama gliss daha iyi geldi bana.yumusak saclarim.siz dokulme icin o biotin hap onu denediniz mi ben dr a sorup onu icecegimmm
hayır denemedim bence şampuanda önemli bir faktör sanırım 6 ayda bir şampuan değişikliği yapılmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…