- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
- Konu Sahibi fromrainforest
Arkamdan atıp tutan, kendi eksiklerini kapatsin diye benim olumsuzluklarimi milletin gozune sokan kisiler var esimin ailesinde...surekli benden bisiler beklerler...niye aramadin niye gelmedin zart zurt...kendilerinin de bi suru yapmadigi sey vardir ama onlarin hep bi bahanesi vardir...oysa onlarin yapmadiklari seylerden esim de sikayetci ama dile getirmez onlarin yaninda...kirk senede bir bana soyler...
Sonuc olarak bu kocam olacak uyuzun anasi ve akrabasi bana gelecekler bikac haftaligina...sizce bu konulari acmalimiyim geldiklerinde kendi hakkimi savunabilmek adina...yoksa hic bisey olmamis gibi mi davranmaliyim..yani sizi ve yaptiklariniz sallamiyorum gibilerinden..(.zira onlarin da bizim kotu gunlerimizde bizi cok umursadiklari soylenemez..sadece onlarin istedigi zamanlarda onlarin istedikleri yerde ben olmadigim zaman laf soz ediyolar)...
Sonuc olarak bu kocam olacak uyuzun anasi ve akrabasi bana gelecekler bikac haftaligina...sizce bu konulari acmalimiyim geldiklerinde kendi hakkimi savunabilmek adina...yoksa hic bisey olmamis gibi mi davranmaliyim..yani sizi ve yaptiklariniz sallamiyorum gibilerinden..(.zira onlarin da bizim kotu gunlerimizde bizi cok umursadiklari soylenemez..sadece onlarin istedigi zamanlarda onlarin istedikleri yerde ben olmadigim zaman laf soz ediyolar)...