ne yapmalıyım..

zambak123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
137
35
28
45
merhaba arkadaşlar. aklım allak bullak gözlerim şiş her yerim ağrıyor.
sebebi ise yaşadıklarım. Eşimle evlenirken babam istemedi ve hiçbir sebep göstermedi. bir düğünde ayaküstü 5 dakika görmüştü eşimi o dönemde arkadaştık. daha sonra sevgili olduk. babama bahsettim asla istemem dedi günlerce yalvardım bi şans ver diye asla olmayacak dedi.eşimin düzgün bir işi kariyeri var.abilerim kardeşlerim annem hepsi yalvardı. babam normalde sevenleri destekleyen hatta düğünlerine vesile olan bir adamdı.benim daha önce görüşüp ondan sakladığıma inandı ve ben babam hariç diğer akrabalarımın olduğu bir törenle evlendim.insan bir defa sever diye dşündüm. defalarca gittim beni kabul etmedi konuşmadı seni istemiyorum dedi. öncesinde inanılmaz iyi bir ilişkim varken sonrasında berbat bir hal aldı babamla.28 ay oldu hala konuşmuyor istemiyor beni. diğer aile fertleriyle görüşüyorum hepsi arkamda.
Psikolojik olarak zor durumdayım babamın benimle konuşmamasını arkamda yanımda durmamasını hala kendime yediremiyorum. Bunun dışında eşimin sürekli kendi hayatına devam etmek istemesi benim onun üstüne çok düşmemle eviliğimde problemler başladı. Sığınacak bir liman sanmışım eşimi.Ben de hatalıyım çok üstüne düştüm o ise hep ayrı durmak istedi. konuşarak bu problemleri aştık. Babama her gittiğimde benimle geldi ama bir kaç gün önceki sözleri beni inanılmaz yaraladı. bu ara yine ben üzgündüm babamla ilgili ama söylemiyordum neşeli davranıyordum bir sorunumuz yoktu eşimle.konuşurken bir anda laf oraya gitti. Ben olsam yapamazdım sen nasıl yaptın kimse babasından vazgeçemez senin gibi biri bunu nasıl yaptı dedi.İnsan hiç babasını bırakıp evlenir mi dedi şok oldum.sen uyarsaydın vaktinde dedim. o zaman evlenmek için can atıyordu. saatlerce ağladım işe gidemedim.
babama çok kırgınım bi şans vermediği için, eşime de çok kırgınım ben onu severken beni bu denli yaraladığı için eski yaşadığımız sıkıntılarım da aklıma geliyor.hayatımda ilk kez bu kadar zayıfladım çirkinleştim.hayat neşemi kaybettim. genel müdürlerin önünde saatlerce tek kelime takılmadan sunum yapan her dakika gülen özgüveni yüksek bir insandım.fotoğraflarıma bakıyorum hepsinde gülen güzel bir kadın var.ama şimdi ise hiçbir beklentim isteğim yok. kaybedecek birşeyim kalmadı canımdan başka.hayatımda en çok güvendiğim iki erkeğin de beni iteklediğini düşünüyorum. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar. aklım allak bullak gözlerim şiş her yerim ağrıyor.
sebebi ise yaşadıklarım. Eşimle evlenirken babam istemedi ve hiçbir sebep göstermedi. bir düğünde ayaküstü 5 dakika görmüştü eşimi o dönemde arkadaştık. daha sonra sevgili olduk. babama bahsettim asla istemem dedi günlerce yalvardım bi şans ver diye asla olmayacak dedi.eşimin düzgün bir işi kariyeri var.abilerim kardeşlerim annem hepsi yalvardı. babam normalde sevenleri destekleyen hatta düğünlerine vesile olan bir adamdı.benim daha önce görüşüp ondan sakladığıma inandı ve ben babam hariç diğer akrabalarımın olduğu bir törenle evlendim.insan bir defa sever diye dşündüm. defalarca gittim beni kabul etmedi konuşmadı seni istemiyorum dedi. öncesinde inanılmaz iyi bir ilişkim varken sonrasında berbat bir hal aldı babamla.28 ay oldu hala konuşmuyor istemiyor beni. diğer aile fertleriyle görüşüyorum hepsi arkamda.
Psikolojik olarak zor durumdayım babamın benimle konuşmamasını arkamda yanımda durmamasını hala kendime yediremiyorum. Bunun dışında eşimin sürekli kendi hayatına devam etmek istemesi benim onun üstüne çok düşmemle eviliğimde problemler başladı. Sığınacak bir liman sanmışım eşimi.Ben de hatalıyım çok üstüne düştüm o ise hep ayrı durmak istedi. konuşarak bu problemleri aştık. Babama her gittiğimde benimle geldi ama bir kaç gün önceki sözleri beni inanılmaz yaraladı. bu ara yine ben üzgündüm babamla ilgili ama söylemiyordum neşeli davranıyordum bir sorunumuz yoktu eşimle.konuşurken bir anda laf oraya gitti. Ben olsam yapamazdım sen nasıl yaptın kimse babasından vazgeçemez senin gibi biri bunu nasıl yaptı dedi.İnsan hiç babasını bırakıp evlenir mi dedi şok oldum.sen uyarsaydın vaktinde dedim. o zaman evlenmek için can atıyordu. saatlerce ağladım işe gidemedim.
babama çok kırgınım bi şans vermediği için, eşime de çok kırgınım ben onu severken beni bu denli yaraladığı için eski yaşadığımız sıkıntılarım da aklıma geliyor.hayatımda ilk kez bu kadar zayıfladım çirkinleştim.hayat neşemi kaybettim. genel müdürlerin önünde saatlerce tek kelime takılmadan sunum yapan her dakika gülen özgüveni yüksek bir insandım.fotoğraflarıma bakıyorum hepsinde gülen güzel bir kadın var.ama şimdi ise hiçbir beklentim isteğim yok. kaybedecek birşeyim kalmadı canımdan başka.hayatımda en çok güvendiğim iki erkeğin de beni iteklediğini düşünüyorum. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Önce silkelen kendine gel ! Babanla konuşucaksın, dışarısı olsa daha iyi kaçamayacağı bir alan olması lazım ! Elin oğlu ne bekliyorsun ki ! Baban sana sırtını çevirince oradan cesaret bulup seni sahipsin sandı kusura bakma kocan ayrı bir öküz ! Hiç bir erkek için aileyi çiğnememen lazım sonra böyle laf ediyorlar ! Ama baban konusunda seni haklı buldum.

Annelerin babaların her zaman bir bildiği oluyor, rızasını almak lazım.
Sonuçta o el oğlu ama anne baba her zaman başta gelir.
Demek ki aşkın gözü kördür klişesi birtek sizde baş göstermiş.
Babanızla konuşmamanızı resmen yüzünüze vurmuş.

Önce silkelen kendine gel ! Babanla konuşucaksın, dışarısı olsa daha iyi kaçamayacağı bir alan olması lazım ! Elin oğlu ne bekliyorsun ki ! Baban sana sırtını çevirince oradan cesaret bulup seni sahipsin sandı kusura bakma kocan ayrı bir öküz ! Hiç bir erkek için aileyi çiğnemen lazım sonra böyle laf ediyorlar ! Ama baban konusunda seni haklı buldum.
babamın tek bir haklı sebebi olsaydı asla evlenmezdim ama bana inanmadı. eşime de çok kırgınım

sen onun için babanı çiğner geçersin.
onun g.tü kafdağında gezer.
bir an önce gönlünü al babanın.
eşinin de daha fazla düşme üstüne, eşşek değilse bilsin kıymetini.

Annelerin babaların her zaman bir bildiği oluyor, rızasını almak lazım.
Sonuçta o el oğlu ama anne baba her zaman başta gelir.
Demek ki aşkın gözü kördür klişesi birtek sizde baş göstermiş.
Babanızla konuşmamanızı resmen yüzünüze vurmuş.
inanın babam hiçbir sebep söylemedi ben istemiyorum dedi. belki tanısaydı bana sebepler sunsaydı ona hak verirdim. eşimde işinde gücünde bir adamdır. dışarı hayatı yok evdenn işe işten eve gelir. birlikte dışarı çıkarız. bana karışmaz ama şoktayım

sen onun için babanı çiğner geçersin.
onun g.tü kafdağında gezer.
hiç kimse için ana baba üzülmemeli.
çünkü onlar asla kötülüğümüzü istemez.
bir an önce gönlünü al babanın.
eşinin de daha fazla düşme üstüne, eşşek değilse bilsin kıymetini.
defalarca gittim babama. zaten evlenmeden önce de aylarca bekledim ikna olsun diye. eşime ilk kez bu kadar kırgınım. içim paramparça

Eşiniz bel altı vurmuş resmen.
Diyemediniz mi senin böyle düşüneceğini bilsem evlenmeyi tekrar düşünürdüm diye.
Babanızın neden böyle yaptığına bir anlam veremedim açıkçası.Umarım düzelir.

Eşiniz bel altı vurmuş resmen.
Diyemediniz mi senin böyle düşüneceğini bilsem evlenmeyi tekrar düşünürdüm diye.
Babanızın neden böyle yaptığına bir anlam veremedim açıkçası.Umarım düzelir.
babama ne ben ne ailem ne arkadaşları hiç kimse anlam veremiyor. eşime de sen beni uyarsaydın yanımdaydın sonuçta dedim. özür diledi vs ama kırgınım

Bence baban hissetmiş yoksa başkalarının mutluluğu için öncülük eden adam sana aynı özveriyi neden göstermesin ki?!
O yüzden babana kızmayı bırak ve biran önce gönlünü almaya bak.. Çünkü eşine gereksiz bir özgüven gelmiş, seni çantada keklik görüyo ona bu pirimi verme ve ona arkanda sana sahip çıkabilecek bir ailen olduğu göster!

Bence baba senin hiç kimseyle evlenmeni istemiyordu.
Garip bir sebeple küslüğü uzatmanın tek açıklaması bu bence.
Yani her kız babası buruk olur ama kızını yalnız bırakması da çok kötü.
İnşallah barışırsınız ne diyeyim.

Cizgini cekmelisin, yasanan olumsuzluk senin ve babanin arasinda. Aile fertleri ya da baban siz oraya gittiğinizde olumsuz bir sey yapmiyor, saygida kusur etmiyorsa tamamdir. Esini ilgilendiren bir şey yok. Konu disinda birak yorum hakki verme. Yoksa daha cok yara acar, dil biraz sivri sanirim :/

Kacarak evlenmemissin, baba onayını beklemissin olmamis ama sen yine evlenmissin. Bu seni kötü biri yapmaz ki.. Sevgi bazen fazla hukmediyor insana. Biraz da kader kismet diye dusunmek lazim tabi. Uzulme hepsi gececek. Bu olaya takili kalip evliligini catisma kavga icine cekme. Kirginliklar gecer. Genelde torun durumlarında degisiyor tablo. Yıpratma kendini ve evliliğini.

Olumlu taraftan bakacak olursam onu ne kadar sevdiğini, onu sevdiğin icin babani degil onu sectigini duymak istemiş olabilir.
Ya da onu niye sectigini hatirlamani saglamak istemis olabilir...

Gerekirse her gün babanın kapısına git. Barışmaya çalış. Eşin resmen canını yakmak için böyle konuşmuş gibi geldi bana.

Babanızın olumsuz gördüğü bir iey varsa konuşup ikna etmesi gerekirdi, küsmesi değil.
Babalar kızlarının evlilik aşamalarında çok tuhaf davranabiliyorlar.
Bence sizin babanızdan özür dilemeniz değil onun sizden dilemesi gerek.
Eşiniz çok ayıp etmiş, demek ki bütün kırılgan noktalarınızı bilmemesi gerekiyor zira aleyhinize kullanabilir.

babanız ile olanlara sizin açınızdan üzüldüm

ama eşin bence çok da garip bir şey dememiş

samimice aradaki ilişkinize dayanarak aklından geçenleri söylemiş

yani yapmayacağınızı, yapamayacağınızı düşünmüş ama yapmışsınız

ben sizin kadar da beklemezdim örneğin

burada annen baba rızası diyenlere de karşı çıkarım

makul gerekçe yoksa rıza mıza aranmaz

hani din, mezhep, kariyer vs ayrımları bana göre değil ama bunları ileri sürse bile bir gerekçedir, ben istemiyorum o kadar diyen baba ile barışılmasa da olur bence

Baban knusunda ne kadar haklıda olsan yılmadan babanla knus barısmaya calıs

Esın knusunda da serbest bırak umursama masallah adamın burnu kaf dagını gecmıs Allah u ekber daglarına cıkmıs neysee

Sana gelıcek olursak baban senı uzgun ve zayıf grdukce haklı cıktıgını senın yıvanda mutsız oldgunu sanacaktr once kendın snra baban ıcın tparlan yenıden nese dlu gunlerıne dn pzıtıf ol gıyın suslen

Sen tparlanırsan hersey yavas yavas tparlanır adamda byle devam ederse sepetle gtsn sen hsklıydın baba dersın o da senı affeder zaten

Git dikil babanın karşısına nasıl kabul etmiyor
davet bekleme önüne çık seni görünce dayanamaz

Babalar hisseder, bilir. Eğer bir baba asla diyorsa vardır bunun bir sebebi belki sana söyleyemediği bireyini biliyordu yada görmüştü yoksa niye daha konusunu açar açmaz hayır desin ki. Bence babanın ayaklarına kapan hiçbir baba dayanamaz kızına her gün git kapısına bıkmadan her gün git gocunma bundan çok pişman olduğunu her fırsatta soyle kovsa bile evden gitme sen benim babamsın gitmem de elini öp babaninda her başını yastığa koyduğunda aklına ilk gelen sensindir kızım ne yapıyor nasıl mutlu mu diye düşünüyordur belki zamanında seni paylaşmak istememiştir ama bu senden ömür boyu uzak kalacağı anlamına gelmez el oğlu bulunur ama anne baba kardes bir daha asla bulunmaz

Back
X