ne yapmalıyım ?

inan bende merak ediyorum cama mı tırmandı yoksa bize oturmaya geldiğinde anahtarı aldı aynısı mı çıkarttı bilemiyorum çünkü 3 anahtar vardı kilit değiştikten sonra biri eşimde biri bende diğeride evde gittim ona baktım aynen koydugum yerde duruyor.

Eve gelip giderken alıp yaptırmış olabilir. manyak ruhluymuş ya :)

kime ne diyim anne onun annesi benim annem böyle şeyler yapamaz yapsa bile önünü keserim he evet görüyorum elinden geleni yaptığını ama öyle öfkeleniyorum ki nasıl kimden çıkaracağımı bilemiyorum.

eşimde söyledi kamera koyalım istiyorsan izle tüm gün dedi ama izlesem ne olacak kv kendi de diyor koy kamera bak bakalım evine ne yapıyorum bakıyorum çıkıyorum akşam da bir kez bakıyorum sadece kontrol ediyorum ne var bunda diyor.

hani artık ben bu işi farklı düşünmeye başladım sanki sen mi güçlüsün ben mi durumu oldu aramızda..

kilide değişirim ama değiş yine girerim dedi dün gece laf arasında nasıl buldu nerden aldı ben anlamıyorum. çözemedim. biz yokken açık camdan giriyor desem oda çok mümkün değil üsten açıyoruz camları gerçekten aklımı oynatmak üzereyim.
kv psikiyatrik bir tedavi görmüş mü öncesinde.
sizin ev dışında takıntı yaptığı başka şeyler var mı hayatında.
hani kontrol amaçlı giriyormuş ya.
kendi evinde hayatında da böyle aşırı kontrolcü bir durumu var mı OKB sayılabilecek.
anahtarı nasıl bulduğu cidden çok ilginç.
yedek anahtarınızı bi şekilde sizden yürütüp yedeğini mi yaptırmış ki.
eşin vermediyse ne olabilir başka.
bence eşinle mutluysan bu sebepten yuvanı dağıtmadan önce yapılabilecek diğer şeyleri yapın.
başka bir yere taşının.
bir de eşinin başka kardeşi yok mu tek çocuk mu.
onlar da ilgilense anneleriye.
o evden taşının biraz uzakca bir yere.
zorla gelip kalacak değil heralde.
bir de iyi bir psikiyatriste götürün.
başedilmez biri çünkü kv.

Cama tırnamayacağı belli.
Eşin vermemiştir bence.
Eğer ki yedeği alıp kendine yaptırıp yerine geri koyduysa bu da bir hırsızlığa girmez mi?
Bilmiyorum ya ben kabul edemem bunu.

ya daha önce sandalyeye çıkıp dışardan eve bakıyorum falan demişti hatta yazmıştım buraya yani bence camdan yada balkon kapısından giriyor belki çok önceden balkon kapısının anahtarı varsa bilemicem. çünkü o koydugum yeri bulması imkansız ve nasıl koyduysam öyle duruyor o yedek anahtar.. belki eşimden belki benimkinden farketmeden aldı dicem ama o da imkansız gibi eşiminki hep araba da benimkide ya kapının üstünde ya da çantamdadır.

aklım almıyor şaştım kaldım.

hem alt hem üst kilit var değil mi kapıda? ikisini de değiştirin ve çıkarken ikisini de kilitleyin...yedek anahtarlarını da ayrı yerlere koyun ki ikisini birden bulamasın:KK66:
Bizde bir demir kapı var,bilmem bilen/gören var mı,onunla beraber 3 kilit oluyor.
Bu da yaptırılabilir.

bence madem iş hırsızlık boyutuna geldi,siz de önce doktorla görüşün sonra hergün içeceğine antidepresan falan koyun..en güzel tedavi yöntemi :KK59:

ya daha önce sandalyeye çıkıp dışardan eve bakıyorum falan demişti hatta yazmıştım buraya yani bence camdan yada balkon kapısından giriyor belki çok önceden balkon kapısının anahtarı varsa bilemicem. çünkü o koydugum yeri bulması imkansız ve nasıl koyduysam öyle duruyor o yedek anahtar.. belki eşimden belki benimkinden farketmeden aldı dicem ama o da imkansız gibi eşiminki hep araba da benimkide ya kapının üstünde ya da çantamdadır.

o zaman balkon kilidini değiştirin...camı üstten açıyormuşsunuz zaten ordan giremez...
bir de arabada bırakmayın ev anahtarını,Allah korusun hırsız alır eve giriverir..

İyi de camdan bakmak ayrı,girmek ayrı.
Kolay mı canım öyle paldür küldür cama abanmak?

eşine fazla yüklenme bence, adam belli ki senin tarafında, annesine söylemesi gereken her şeyi fazlasıyla söylemiş zaten. Ayrıca sırf bunun için yuva yıkılmaz.
Seni anlıyorum evet çok sinir bozucu bi durum, aynı şeyi bende yaşadım. Ben surat yaparak belli ediyordum rahatsızlığımı, sen açık açık söylemişsin ona rağmen yapıyorsa hakikaten pes, fazla yüzsüzmüş

kv psikiyatrik bir tedavi görmüş mü öncesinde.
sizin ev dışında takıntı yaptığı başka şeyler var mı hayatında.
hani kontrol amaçlı giriyormuş ya.
kendi evinde hayatında da böyle aşırı kontrolcü bir durumu var mı OKB sayılabilecek.
anahtarı nasıl bulduğu cidden çok ilginç.
yedek anahtarınızı bi şekilde sizden yürütüp yedeğini mi yaptırmış ki.
eşin vermediyse ne olabilir başka.
bence eşinle mutluysan bu sebepten yuvanı dağıtmadan önce yapılabilecek diğer şeyleri yapın.
başka bir yere taşının.
bir de eşinin başka kardeşi yok mu tek çocuk mu.
onlar da ilgilense anneleriye.
o evden taşının biraz uzakca bir yere.
zorla gelip kalacak değil heralde.
bir de iyi bir psikiyatriste götürün.
başedilmez biri çünkü kv.

onlar o evde yaşarken hırsız girmiş kolundaki tüm bilezikleri almış ama yıllar önce şim daha 2-3 yaşında çocukmuş eşide yanında yokmuş çok korkmuşta ne alaka yanii.. hırsız için giriyor olması saçma gündüz hırsız nasıl girsin eve başka bir rahatsızlıgı var..

burası benim kv nin gelin eviymiş üste de kp kv oturuyormuş sonra onlara bakmak için kv yukarı taşınmış daha büyük orası orada kalmış bu evide çok seviyor tamam illaki sever ilk evi falan ama artık benim evim madem kıskançlık yapacaktı kendini en baştan yırtmasaydı uzagıma gitme dayanamam diye.

Ya kilitleri tekrar değiştirin kadın Bence sıkıntılı anahtarların hepsini al sen evdeym bırakma arar tarar bulur

Bizde bir demir kapı var,bilmem bilen/gören var mı,onunla beraber 3 kilit oluyor.
Bu da yaptırılabilir.

canım zaten bizimkide öyle 2 anahtarlı ama ben üstü hiç kitlemedim bugüne kadar zaten artık girmiyor rahatlıgı vardı.

onlar o evde yaşarken hırsız girmiş kolundaki tüm bilezikleri almış ama yıllar önce şim daha 2-3 yaşında çocukmuş eşide yanında yokmuş çok korkmuşta ne alaka yanii.. hırsız için giriyor olması saçma gündüz hırsız nasıl girsin eve başka bir rahatsızlıgı var..

burası benim kv nin gelin eviymiş üste de kp kv oturuyormuş sonra onlara bakmak için kv yukarı taşınmış daha büyük orası orada kalmış bu evide çok seviyor tamam illaki sever ilk evi falan ama artık benim evim madem kıskançlık yapacaktı kendini en baştan yırtmasaydı uzagıma gitme dayanamam diye.
saçma bahaneler.
psikiyatriste götürün normal değil.
evliliğinizi zehir ediyor.
napın edin taşının.
size ev değil huzur lazım

Bu da yaptırılabilir.
ya hale bak Lale,kadın resmen hırsızlık yapmış yahu..gelin de ne yapsam diye düşünüyor...
o zaman taktik şöyle olsun mu: madem bu bir güç savaşına döndü;
önce sakin olunacak
kapıya yeni bir kapı yaptırlıp,kilit sayısı 3 e çıkacak
kv ile kilit muhabbetine asla girilmeyecek
çok sakince konuşulacak
sorarsa kv yeni kapıyı falan,bu aralar hırsız çokmuş buralarda o yüzden yaptırıldı denecek;)
balkon kilidi değişecek
en önemlisi de kocadan özür dilenecek ve hasta anası için adama kırılmayacak.neticede bu bir gelin kaynana mücadelesi..;)

Kadin cok yüzsūz.Fakat esin annesine harbi k9nusmus sen niye oturup onunla kavga ediyorsun.Annesinin sinirini ondan mi cikardin yoksa hala kendini hakli mi goruyorsun?Adamda gram suc gormedim ben cok ayip etmissin bana gore gidip özür dilemen gerekiyor

ya hale bak Lale,kadın resmen hırsızlık yapmış yahu..gelin de ne yapsam diye düşünüyor...
o zaman taktik şöyle olsun mu: madem bu bir güç savaşına döndü;
önce sakin olunacak
kapıya yeni bir kapı yaptırlıp,kilit sayısı 3 e çıkacak
kv ile kilit muhabbetine asla girilmeyecek
çok sakince konuşulacak
sorarsa kv yeni kapıyı falan,bu aralar hırsız çokmuş buralarda o yüzden yaptırıldı denecek:KK66:
balkon kilidi değişecek
en önemlisi de kocadan özür dilenecek ve hasta anası için adama kırılmayacak.neticede bu bir gelin kaynana mücadelesi..:KK66:

ya niye bilmiyorum eşimide parçalayasım var.

en başta yapması gerekenleri şimdi yaptı en başta bu kadar susmasaydı yada benim gördüklerimi görseydi iş buralara belki hiç gelmeyecekti. çok öfkeliyim onada.

Kadın normal değil kötü niyetli olmasa dahi artık yangın su basması ocağın açım kalması gibi durumları düşünüp başınıza geleceğini düşünüp takıntı ediyor Bence.

Eşinizle çözüm üretin ama bağırmadqn bu böyle sürerse ayrılalım diyebilirsiniz ama şu bi gerçek eşiniz seviyor sizi evi yemiyor ya diye delirmiyor.kayınvalide de boşanmanoza karşı blöf yapın kocanız senin yüzünden boşuyor beni falan desin :)

şimdi düşünüyorumda ne enerjileri var bu kv delerin yahu bana biri para verse maaş bağlasa hergün evime gir bak diye zor gelir yaa.ilerde kv olsam ki inşallah ayyy gelin yalvarsa gitmem herhalde uzakta olabilirler beni rahatsız etmesinler isterim sakin hayatı iple çekiyorum.

Back
X