- 22 Ağustos 2016
- 9
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi deniz_1425
-
Merhaba ben 22 yasindayim. 3 yillik bir iliskim vardi gayet guzel giderken iliskimiz yani bir sorun yokken birden sorun cikarmaya filan calisti bn de hep alttan aldim bir gun konusurken telefonda bi konuda anlasamdk tartstk kuck bir konuydu kufur etti bana teli kapadi. Ben de ne diyosun dedim ayrilalim dedi ne dedim o da arkadasma bir seyler soluyordum sana demedm dedi bn de yanls duydm sanıp cok ustunde durmadm. Sonra soğuk davranmya basladi iki uc gun sonraiki hafta ara verelm dedi tamm dedim. Sonra bana beni sevdiginu hissetnedigini filan soledi sevmiyorm senii dedi ayrilmak istyorum dedi kabullenemdm bi iki kez aradm konsmak icn bni sevmedigimi tuylerinin diken diken oldugunu soyledi ismimi duydugunda bi daha olsem aramam seni dedim. Aradan iki uc hafta sonra msj geldi naslsn dye iyiym yazdm bni ara yaazms aramm yazdm gelecegmle ilgili ciddi yaznca aradm gulerek filan konsyodu o kadr zamn gecirdik filan mwrak etmem nirml dedi ve konstgmzda dsardydm kimlesn yksa sevgiln mi var filan dedi bn de sacmalama dedim baskasbin elini nasl tutabilrm dedm peki sn dedm tutabilir misn dedm guldu sadece senin karakteen ck duzgn her sey guzl gderse evlenrz filan dedi sonra ogrendm ki bnmle kosrken baska vi kzla ckyirmz iki aydir hatta aramz bozukkn varms aramz bozukta degldi yabi hep bahaneyms bi gun beni aradi ole konstk filan o kzdan haberm ykken sonra bi gub whatsaptn bi msj geldi bi numarafn x le konstnz mu dye ona sordm kim oldugunu gerzekalnin teki dedi sonra onu ararkn ogrendm sevgilisyms ve o kzn baskasyla konstgunu ogrenince bni aramaya baslams ve su an ayrldk tabi ama bn bunlari kendime yediremyorm nasl bu kadr aptal olabildm yaplablari unutamytm ne yapmm lazm yardm edin
Hangi dilde yazıldı bu konu? Çözebilirsem yorum yapabilirim.
ayrılmışlar. kız peşinden koşmuş. etme eyleme demiş. adam reddetmiş. bikaç hafta sonra geri aramış kızı, umut vermiş tekrar. ama meğer o ara çocuğun sevgilisi varmış. hatta konu sahibi ile ayrılmadan önce başlayan bi ilişkiymiş.
Okurken içim şişti. Şu sesli harfleri noktalama işaretlerini yemeyin.
Söylemiyim etmiyim diyorum. Insanlarin derdi var üstüne gitmiyim diyorum.
Ama şu dilimizi güzel yazıp konuşalım artık.
Kendimce karar aldım böyle sallamasyon yazilan konulara bende yorumumu yazmicam.
Buda itirafimdir.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?