- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
Bende unutmak istiyorum ama mesela birini beğeniyorum ama ilerisi olmuyor hep döndüğüm o oluyor.Unutacaksın ne yapacaksın başka?Git başkasını bul adam seni sevmemiş bile
Bende öyle düşünüyorum takık olabilirim :)biraz takıntı gibi bir şeye dönüşmüş olabilir mi bu?
aradan yıllar geçmiş, aranızda hiçbir şey yaşanmamış ve adamı görmüyorsunuz da.
bırakın ve yolunuza bakın
Yalniz unutacaksiniz diyorsunuz sizin nick aciklamaniz cok manidar durumda. Tabi olayinizi bilmiyorumda sadece görüntü olarak dedim bahsettiginiz sevgili bile degikdir belkiUnutacaksın ne yapacaksın başka?Git başkasını bul adam seni sevmemiş bile
Adam da sevse ilişki yaşasanız anlardım da böylesi durumlar bana saçma geliyor açıkçasıBende unutmak istiyorum ama mesela birini beğeniyorum ama ilerisi olmuyor hep döndüğüm o oluyor.
sırf hoşlanmak için de hoşlanıyor olabilirsinizBende öyle düşünüyorum takık olabilirim :)
Sizi ilgilendiren bir durum mu benim orda yazan durumum?Orda yazan şey bir dizi repliği orda yaşanan olayı yaşadık belki ne biliyorsunuz?Beni sevmeyen adamların peşinden koşmuyorum çok şükür.Bazılarını korumak istiyorsanız saldırmayın lütfen.Ben makul şeyi söyledim burda ne diyeyim aman unutma git peşinden en sonunda senin olacak mı?Yalniz unutacaksiniz diyorsunuz sizin nick aciklamaniz cok manidar durumda. Tabi olayinizi bilmiyorumda sadece görüntü olarak dedim bahsettiginiz sevgili bile degikdir belki
4 sene aynı sınıftaydık iyi günlerimizde oldu ben biraz hatayı kendimde görüyorum onun dilini anlayamadım sanırım.Adam da sevse ilişki yaşasanız anlardım da böylesi durumlar bana saçma geliyor açıkçası
Öyle olsa daha kolayı olurdu sanrım ama yinede teşekkür ederim.sırf hoşlanmak için de hoşlanıyor olabilirsiniz
e birisi yok hayatımda madem onu düşüneyim gibisinden, boşluktan tamamen. olabilir mi?
Konusmaniza dikkat edin ben olayinizi bile bilmiyorum yanlis anlamayin diyede belirrtim saldiran sizsinizSizi ilgilendiren bir durum mu benim orda yazan durumum?Orda yazan şey bir dizi repliği orda yaşanan olayı yaşadık belki ne biliyorsunuz?Beni sevmeyen adamların peşinden koşmuyorum çok şükür.Bazılarını korumak istiyorsanız saldırmayın lütfen.Ben makul şeyi söyledim burda ne diyeyim aman unutma git peşinden en sonunda senin olacak mı?
Dilini nasıl anlayacaksın anlamadım ki bu çocuk hiç seni sevdi mi yani?4 sene aynı sınıftaydık iyi günlerimizde oldu ben biraz hatayı kendimde görüyorum onun dilini anlayamadım sanırım.
Konuşmanıza dikkat etmesi gereken sizsiniz.konu sahibesine akıl verip doğru yolu göstermek isterseniz buyrun ona yazın benim yorumuma ne yazıyorsunuz şimdi?Eleştirirseniz yazarım tabii sonra saldırmayın diyorsunuz ilk ben mi saldırdım acaba?Konusmaniza dikkat edin ben olayinizi bile bilmiyorum yanlis anlamayin diyede belirrtim saldiran sizsiniz
Kendime güveniyorum sanırım son yıl biraz daha değiştim en son yolda gördüğümde tuhaf tuhaf hareketler yaptı. Lisede kaç kere facebooktan birbirimiz ekleyip çıkardığımızı hatırlamıyorum :) Bende sizinle aynı fikirdeyim küçük düşmek değil bu meseleler ama içimdede kalmadı ki bir şey onu sevdiğimi ona bazı konularda fedakarlık yaptığımı biliyor. Ben üniveristeye geçtiğim zaman bile mesaj attım halini merak ettiğimden şu konuda haklısınız oturup sohbet edebilceğimiz bir şey yok karakterlerimiz çok zıt şimdi değişmiş biraz sanırım arada bakıyorum.Kendine güveniosan güzellik bakımından , sosyal medyada ekle.tabi sevgilisi falan yoksa yani eminsen buna.belki bi ihtimal doğabilir.eğer olmazsa en kötü siler tekrar yoluna bakarsın.sakın küçük düşürmek gibi görme kendini böyle yapınca, hayatta en kötü şeylerden biri içinde kalan şeylerdir.hayat kısa canım bazen delilik yapılabilir ama dozunda tabiki.he bide , belki sevgili olsan sevmeyeceğin biridir sanki biraz içinde kalmış ondan takılmışsın....
Şöyle anlayamadım diyebilirm lisedeyken beğenilen bir çocuktu. Duygusaldı birazda bense erkek fatma gibiydim tabir doğruysa en ufak örnek veriyorum ben hoca ile bir şey tartışıyorsam yada soruyorsam bilmiş gene konuşuyor bıt bıt derdi :) bende misli ile cevap verirdim. Ben onu tam manası ile tanıyamadım hiçbir zaman belki kafamdaki çocuğu seviyorum.Dilini nasıl anlayacaksın anlamadım ki bu çocuk hiç seni sevdi mi yani?
Büyütme bu kadar iyiliğine diyorum.Ben sana bu benim durumumda kod adı yazan Ömerle neler oldu anlatsam kendi durumuna sevinirsin bazen karşılıklı sevmek çıkmak da iyi değildir.Sen de unutmaya bak.Şöyle anlayamadım diyebilirm lisedeyken beğenilen bir çocuktu. Duygusaldı birazda bense erkek fatma gibiydim tabir doğruysa en ufak örnek veriyorum ben hoca ile bir şey tartışıyorsam yada soruyorsam bilmiş gene konuşuyor bıt bıt derdi :) bende misli ile cevap verirdim. Ben onu tam manası ile tanıyamadım hiçbir zaman belki kafamdaki çocuğu seviyorum.
Lise biteli 4 sene olacak arkadaşlarım evlendi çocukları bile oldu yakın zamanda ondanda bekliyorum ben..Rabbim sizede ferahlık versin.Büyütme bu kadar iyiliğine diyorum.Ben sana bu benim durumumda kod adı yazan Ömerle neler oldu anlatsam kendi durumuna sevinirsin bazen karşılıklı sevmek çıkmak da iyi değildir.Sen de unutmaya bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?