• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyımm :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
iyi günler herkese yaklaşık 2 yıldır süren bir ilişkim var benim fazla kıskançlığım yoktur ama erkek arkadaşım giydiğime bile karışır neyse dün bana 2 haftalık yada 1 aylığına antalyaya çalışmaya gideyim mi ben diye sordu hayır dedim ne olcak sanki para kazanır dönerim dedi gitmesini istemiyorum kesinlikle otelde çalışcak giderse. anneme anlattım bu durumu bu kadar sıkma güvenmesini öğren dedi ben mi abartıyorum sizce ben sana güveniyorum yanlış bişey yapmassın git demem daha mı doğru olur ne yapayım yardım edin kafam çok karışık :50:

gitmessin tabi ...ama bence ona,de ki

ben sana bıraktım istersen git...=)

kendini benim yerime koy öyle git de...=)

gitmessin tabi ...ama bence ona,de ki

ben sana bıraktım istersen git...=)

kendini benim yerime koy öyle git de...=)

doğru en güzel cevap o olur ona belki empati kurarda vazgeçer teşekkür ederim cevabınız için :)

2 haftalık ya da 1 aylık fazla uzun bi süre değil bence. Darlamamalısınız o kadar:26:

evet de yine de bilmediğim bir yerde olcak içim içimi yicek ortamını sevdimi eminim hep gitmek isticek oraya :( teşekkür ederim cevabınız için

Bi ayda kaç para kazanıcak ki allah aşkına. Benim nişanlımın bi arkadaşı böyle otellerde falan 3 yıldır çalışıyo hemde statüsü yabancı dili ruscası falan var. Çocuk bütün yaz antalyada kışın uludağda çalışıyodu. Bu kış geldi elinde sadece bi araba alıcak parası var. O parada yatıcak yer yemek yer parası vermediği için birikmişti. Yani bi ay gidip napıcak ki bence gönderme. Güven konusuna gelince orda çalıştığı yerde illaki diğer garsonlar onların rus sevgilileri falan aynı ortama girme ihtimali var. Otur oturdugun yerde diyin :1: gitmesin bi yere:51:

bende olsam gitmesini istemezdim eşimin geçen sene antalyada bulundum çalışanlar çok rahat oluyo

bence gönderme :20: çalışsın kendi işinde...elbette illaki sorun çıkacak diye bir şey yok ama o gelene kadar kendini yersin kafan raht olmaz,sen rahat olmyınca ona da rahat vermezsin.sıkıntı öyle başlar işte

Bi ayda kaç para kazanıcak ki allah aşkına. Benim nişanlımın bi arkadaşı böyle otellerde falan 3 yıldır çalışıyo hemde statüsü yabancı dili ruscası falan var. Çocuk bütün yaz antalyada kışın uludağda çalışıyodu. Bu kış geldi elinde sadece bi araba alıcak parası var. O parada yatıcak yer yemek yer parası vermediği için birikmişti. Yani bi ay gidip napıcak ki bence gönderme. Güven konusuna gelince orda çalıştığı yerde illaki diğer garsonlar onların rus sevgilileri falan aynı ortama girme ihtimali var. Otur oturdugun yerde diyin :1: gitmesin bi yere:51:

kararımın doğru olduğunu anladım bir kez daha dediğiniz gibi içinde olmasa bile o oratama girince illa ki olur bi yanlışı erkek milleti sonuçta kazandığı parayıda harcar zaten orda en iyisi kararımın arkasın da durmak teşekkür ederim cevabınız için

bende olsam gitmesini istemezdim eşimin geçen sene antalyada bulundum çalışanlar çok rahat oluyo

bu yorumlar dan sonra zaten kararımın sonuna kadar arkasında durcam annem kafamı karıştırmıştı teşekkür ederim cevabınız için

bence gönderme :20: çalışsın kendi işinde...elbette illaki sorun çıkacak diye bir şey yok ama o gelene kadar kendini yersin kafan raht olmaz,sen rahat olmyınca ona da rahat vermezsin.sıkıntı öyle başlar işte
aynen dediğiniz gibi kafayı yerim burda acaba neler yapıyor diye en iyisi gitmemesi yoksa büyük sorunlar çıkcak teşekkür ederim cevabınız için

rica ederim annenizde orda bulunsa bizimle aynı fikirde olurdu eminim

zaten normal tatil yerlerinde ki garsonlar bile çapkın oluyo sanki başka amaç için duruyolarmış gibi orda antalyayı hiç düşünemiyorum yabancılar falan erkek sonuçta yapmıcağı da varsa yapar o konularda güvenemiyorum teşekkür ederim yeniden :16:

Tabiki gitmek ister ben antalyaliyim orada sex turizmi yssaniyor.her calisanin kolunda bir rus..bence dikkat et.ama kafana takma seni aldatirsa kendisi kaybeder.vicdan azabi ceker.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki gitmek ister ben antalyaliyim orada sex turizmi yssaniyor.her calisanin kolunda bir rus..bence dikkat et.ama kafana takma seni aldatirsa kendisi kaybeder.vicdan azabi ceker.

Dimi ya? Benim nişanlımın arkadaşlarıda yazları antalyada çalışıyo allahım bi arkadaşı var yani küçümsemiyorum ama gerçekten sevgili bulması imkansız gibi bişeydi yani. Aaaa antalyaya bi gitti gelsin bi rus gitsin bi rus:53: ve benim nişanlım iki hafta tatile gitti geldiğinde faceten ekleyen rusların haddi hesabı yoktu:53: rusların bizim türk erkeklerine bi ayrı bi ilgisi var :ssz:

zaten canım gitmeye kalkarsa bu konu ayrılmaya bile gider :43: geniş değilim ben o kadar karışmam normalde fazla sıkmam ama bu başka dediğin gibi ruslar falan düşününce bile deli gibi oluyorum memlekette işmi kalmamış burda çalışsın bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Dimi ya? Benim nişanlımın arkadaşlarıda yazları antalyada çalışıyo allahım bi arkadaşı var yani küçümsemiyorum ama gerçekten sevgili bulması imkansız gibi bişeydi yani. Aaaa antalyaya bi gitti gelsin bi rus gitsin bi rus:53: ve benim nişanlım iki hafta tatile gitti geldiğinde faceten ekleyen rusların haddi hesabı yoktu:53: rusların bizim türk erkeklerine bi ayrı bi ilgisi var :ssz:

zaten gidemessin dediğim de ruslarlamı takılcam ben orda dedi kendini ele verdi demekki ruslar falan geçiyor beyninden bu yorumlardan sonra benden ayrılır öyle gider ancak teşekkür ederim çok yoksa annemi dinleyip yumşucaktım az kalsın

tabiki gönderme bir aylığına çalışmayamı gidilirmiş eline geçenide orada yer gelir:) ortamları çok rahat ruslar fln aman haaa:)

bu yorumlar dan sonra zaten kararımın sonuna kadar arkasında durcam annem kafamı karıştırmıştı teşekkür ederim cevabınız için

tabiki gönderme bir aylığına çalışmayamı gidilirmiş eline geçenide orada yer gelir:) ortamları çok rahat ruslar fln aman haaa:)

bide damardan girmeye çalışıyo paraya ihtiyacım var falan paraya ihitiyacı olan adam burda da iş bulur çalışır. dediğin gibi orda yer gelir o parayıda ruslarla ayy düşündükçe deli oldum yanımda olsa yolcam onu :1:

iyi günler herkese yaklaşık 2 yıldır süren bir ilişkim var benim fazla kıskançlığım yoktur ama erkek arkadaşım giydiğime bile karışır neyse dün bana 2 haftalık yada 1 aylığına antalyaya çalışmaya gideyim mi ben diye sordu hayır dedim ne olcak sanki para kazanır dönerim dedi gitmesini istemiyorum kesinlikle otelde çalışcak giderse. anneme anlattım bu durumu bu kadar sıkma güvenmesini öğren dedi ben mi abartıyorum sizce ben sana güveniyorum yanlış bişey yapmassın git demem daha mı doğru olur ne yapayım yardım edin kafam çok karışık :50:

bence gönder hiçbişey olmaz....

benim de nişanlım nişanlanmadan önce sabit bi işi kariyeri yoktu arkadşlarıyla il il dolaşır çalışırlardı antalya bodrum nereler aklına gelirse tam 2 hafta dolaştı hatta bikaç kere gtti geldi.. ben bişey demedim gönderdim para kazanp geliyordu...

şimdi sabit bi işi var o zaman askerliğinide yapmamıştı askerliği bttikten snra sigortacılığa başladı =)

senin erkek arkadaşının sabitt bi yerde çalışma imkanı yok mu öylesine mi gidiyor oralara??

Back
X