• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyımm :(

zaten gidemessin dediğim de ruslarlamı takılcam ben orda dedi kendini ele verdi demekki ruslar falan geçiyor beyninden bu yorumlardan sonra benden ayrılır öyle gider ancak teşekkür ederim çok yoksa annemi dinleyip yumşucaktım az kalsın

Dur sana hatta bişey daha söyliyim de ölsende yumuşatmasın seni :1: benim nişanlım sen gece dışarı çık öndede iki üç kişi yürüyo kızlı erkekli bi grup. Kızlardan biri kaldırımın ortasında otur şarıl şarıl işe :52: durduk yere rus poposu gördü yani :ssz:

bence gönder hiçbişey olmaz....

benim de nişanlım nişanlanmadan önce sabit bi işi kariyeri yoktu arkadşlarıyla il il dolaşır çalışırlardı antalya bodrum nereler aklına gelirse tam 2 hafta dolaştı hatta bikaç kere gtti geldi.. ben bişey demedim gönderdim para kazanp geliyordu...

şimdi sabit bi işi var o zaman askerliğinide yapmamıştı askerliği bttikten snra sigortacılığa başladı =)

senin erkek arkadaşının sabitt bi yerde çalışma imkanı yok mu öylesine mi gidiyor oralara??

şu anda çalışmıyo canım yaz sonu askere gitcek ama yinede içim içimi yer giderse ruslar falan aklımdan neler neler geçiyo erkek milleti sonuçta ne kadarda güvensem uçkurlarına düşük oluyolar :( daha önce hiç gitmedi dışa çalışmaya yinede gitmesini istemiyorum inşallah kavgasız çözülür bu olay teşekkür ederim canım cevabın için

Dur sana hatta bişey daha söyliyim de ölsende yumuşatmasın seni :1: benim nişanlım sen gece dışarı çık öndede iki üç kişi yürüyo kızlı erkekli bi grup. Kızlardan biri kaldırımın ortasında otur şarıl şarıl işe :52: durduk yere rus poposu gördü yani :ssz:

yok canım zaten burdan aldığım yorumlardan sonra beni çiğner öyle gider ancak ne rusmuş bu rusları ülkeye sokmamak lazım :1: oraya gittimi o yapmasa bile arkadaş ortamında olur bişeyler teşekkür ederim cevabın için :)

iyi günler herkese yaklaşık 2 yıldır süren bir ilişkim var benim fazla kıskançlığım yoktur ama erkek arkadaşım giydiğime bile karışır neyse dün bana 2 haftalık yada 1 aylığına antalyaya çalışmaya gideyim mi ben diye sordu hayır dedim ne olcak sanki para kazanır dönerim dedi gitmesini istemiyorum kesinlikle otelde çalışcak giderse. anneme anlattım bu durumu bu kadar sıkma güvenmesini öğren dedi ben mi abartıyorum sizce ben sana güveniyorum yanlış bişey yapmassın git demem daha mı doğru olur ne yapayım yardım edin kafam çok karışık :50:

bencede gönderme canım benım nişanlımda bi ara gidicekti 3 aylığına çalışmaya asla izin vermedim. izin vermiyorum benım içiim rahat etmicek sen orda olunca sen rahat ediceksen git dedim. GİTMEDİ :9:

Göndermemelisiniz:ssz:Yaza askere gidecekmiş zaten bulunduğu yerde idarelik iş bakabilir askerden geldikten sonra yakınlarda uygun olan bir iş bulur 1 aylığına ne kadar para kazanılır ayrıca o kadar sıkıntıya girmeye ne gerek var diye düşünür insan :112:Askere gidecek daha çok özleyeceksiniz yakınımda bulunman daha iyi derseniz kıskançlık yapmadan sadece zaman geçirmek adına istemediğinizi düşünür :51:

bencede gönderme canım benım nişanlımda bi ara gidicekti 3 aylığına çalışmaya asla izin vermedim. izin vermiyorum benım içiim rahat etmicek sen orda olunca sen rahat ediceksen git dedim. GİTMEDİ :9:

senin adına çok sevindim canım hemen kapanmış konu bizim ne olcak bakalım bende istemiyorum kensinlikle gitmesini teşekkür ederim cevabın için :)

Göndermemelisiniz:ssz:Yaza askere gidecekmiş zaten bulunduğu yerde idarelik iş bakabilir askerden geldikten sonra yakınlarda uygun olan bir iş bulur 1 aylığına ne kadar para kazanılır ayrıca o kadar sıkıntıya girmeye ne gerek var diye düşünür insan :112:Askere gidecek daha çok özleyeceksiniz yakınımda bulunman daha iyi derseniz kıskançlık yapmadan sadece zaman geçirmek adına istemediğinizi düşünür :51:

aynen dediğiniz gibi böyle yaklaşırsam kavgasız bir şekilde çözerim belki. beni çiğner öyle gider zaten askere gidince yeterince uzak kalıcaz birbirimize gitmesi çok çok saçma teşekkür ederim cevabınız için:16:

Adamına göre değişir bu durum. Daha önce bir vukuatı var mı? İçim rahat etmeyecek diyorsan gönderme.

Adamına göre değişir bu durum. Daha önce bir vukuatı var mı? İçim rahat etmeyecek diyorsan gönderme.

Aslında bir vukatı yok daha önceden ama oraya gidince icim rahat etmicek aklımdan nler neler geçer gelene kadar teşekkür ederim cevabınız icin

Back
X