Ne yapmalıyımm...

Kirmizi saat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
4
2
1
35
Slm bdv bayanları yaklaşık 2 senedir sizi sizin dertlerinizi düzenli okuyorum ama kimsenin derdine derman olamadım:(( belki sizde bana derman olamayacaksiniz ama sizle paylasmak istedim. Ben derdimi ailemle bile paylasamiyorum hani derlerya kan kusup kizilcik sarabi ictim demek misali. Neyse konuya geliyim, 2yillik evliyim esimle 9 yillik sevgililik donemiz oldu.sevgililik doneminde ve evliligin ilk yili hep calistim son 8 aydir evdeyim calismiyorum.is ariorum ama basvurulara donus olmuo.esimde son bir yildir sartlari iyi olan bir yerde calisiyor. Çalistigi is arkadaslarida maddi olarak bizden iyi durumdalar ve esim hep onlarla kendini kiyasliyor bizim kotu durumda olmamizi benden biliyor aslinda allaha sukur ac acik degiliz ama ona gore oyle degil. Bana calismicaksan ara annenler alsin seni yada aylik para versinler sana diyor sanki ben keyfi evde oturuorum,psikolojim bozuldu kendime guvenim kalmadi sanki is bulsam bile yapamayacam isi beceremeyecegim gibi geliyor. Siz soyleyin boyle hayat gecermi her an yanimdaken bi laf diyecek diye diken ustunde oturuorum.her seyi alttan aliyorum boyle oluncada iyice kendini bisey saniyor.birde is basvurularimda kisitlama yapiyor yok cok erkek olmasinmis, kendisi rahatca gidip gelebilsinmis bir suru sart ozaman bana is yeri ac boyle sartlarin varsa diyorum cevap yok ozaman.kizlar boyle evlilik olurmu bide is bulunca maas kartimi ona vercekmisim bu nedir allah askina ben ne yapayim nerelere gideyimm:((

Hayat bu ya bir bakmissiniz devran donmus o issiz kalmis siz calisiyorsunuz!! O zaman ne yapacakti esiniz? Calismiyorum diye evi mi terkedecekmis? Boyle bencillik olmaz.

Çok mu akıllı zannediyor eşin kendisini niye maaş kartını verecekmişsin sakın öyle bir hata yapma
Ailem bna niye aylık para göndersin sen varken Aileme düşmez bnim harçlığım sen neye duruyorsun başımda o Zaman deseydin bu konularda sessiz kalmayın tepenize çıkar

Öyle koca olmaz valla ayıp etmiş bi koca dermi hiç öyle eşine çok yazık.. Koca bu her koşulda iyi günde kötü günde yanında olacakken dediği laf çok ayıp üzüldüm bende

Slm bdv bayanları yaklaşık 2 senedir sizi sizin dertlerinizi düzenli okuyorum ama kimsenin derdine derman olamadım:KK43:( belki sizde bana derman olamayacaksiniz ama sizle paylasmak istedim. Ben derdimi ailemle bile paylasamiyorum hani derlerya kan kusup kizilcik sarabi ictim demek misali. Neyse konuya geliyim, 2yillik evliyim esimle 9 yillik sevgililik donemiz oldu.sevgililik doneminde ve evliligin ilk yili hep calistim son 8 aydir evdeyim calismiyorum.is ariorum ama basvurulara donus olmuo.esimde son bir yildir sartlari iyi olan bir yerde calisiyor. Çalistigi is arkadaslarida maddi olarak bizden iyi durumdalar ve esim hep onlarla kendini kiyasliyor bizim kotu durumda olmamizi benden biliyor aslinda allaha sukur ac acik degiliz ama ona gore oyle degil. Bana calismicaksan ara annenler alsin seni yada aylik para versinler sana diyor sanki ben keyfi evde oturuorum,psikolojim bozuldu kendime guvenim kalmadi sanki is bulsam bile yapamayacam isi beceremeyecegim gibi geliyor. Siz soyleyin boyle hayat gecermi her an yanimdaken bi laf diyecek diye diken ustunde oturuorum.her seyi alttan aliyorum boyle oluncada iyice kendini bisey saniyor.birde is basvurularimda kisitlama yapiyor yok cok erkek olmasinmis, kendisi rahatca gidip gelebilsinmis bir suru sart ozaman bana is yeri ac boyle sartlarin varsa diyorum cevap yok ozaman.kizlar boyle evlilik olurmu bide is bulunca maas kartimi ona vercekmisim bu nedir allah askina ben ne yapayim nerelere gideyimm:KK43:(
Bu nasil bir is böyle seni calismaya zorlayabilir bu sekil konusabiliyor kendine güveni yoksa evlenmeseymis o zaman sizin anlattiklariniza bakilirsa sizinki aşk evliligi olmamis esiniz sizin calismanizada bakaraktan mantik evliligi yapmis kendi ayaklariniz uzerinde durmaya bakin boyle maddiyati on plana atan ruhsuz sevgisiz biriyle bu ömür gecmez paraniz icin evlenmis resmen hicbir evlilikde ayrilma taraftari degilim ama esinizin soyledikleri Şakayla bile soylenmez ailenizle bu konuyu konusmanizi tavsiye ederim anlayisli insanlarsa aileniz ayrilmak daha mantikli çünkü evliliginizde sevgi göremedim ben boyle sozler soylenmez

Slm bdv bayanları yaklaşık 2 senedir sizi sizin dertlerinizi düzenli okuyorum ama kimsenin derdine derman olamadım:KK43:( belki sizde bana derman olamayacaksiniz ama sizle paylasmak istedim. Ben derdimi ailemle bile paylasamiyorum hani derlerya kan kusup kizilcik sarabi ictim demek misali. Neyse konuya geliyim, 2yillik evliyim esimle 9 yillik sevgililik donemiz oldu.sevgililik doneminde ve evliligin ilk yili hep calistim son 8 aydir evdeyim calismiyorum.is ariorum ama basvurulara donus olmuo.esimde son bir yildir sartlari iyi olan bir yerde calisiyor. Çalistigi is arkadaslarida maddi olarak bizden iyi durumdalar ve esim hep onlarla kendini kiyasliyor bizim kotu durumda olmamizi benden biliyor aslinda allaha sukur ac acik degiliz ama ona gore oyle degil. Bana calismicaksan ara annenler alsin seni yada aylik para versinler sana diyor sanki ben keyfi evde oturuorum,psikolojim bozuldu kendime guvenim kalmadi sanki is bulsam bile yapamayacam isi beceremeyecegim gibi geliyor. Siz soyleyin boyle hayat gecermi her an yanimdaken bi laf diyecek diye diken ustunde oturuorum.her seyi alttan aliyorum boyle oluncada iyice kendini bisey saniyor.birde is basvurularimda kisitlama yapiyor yok cok erkek olmasinmis, kendisi rahatca gidip gelebilsinmis bir suru sart ozaman bana is yeri ac boyle sartlarin varsa diyorum cevap yok ozaman.kizlar boyle evlilik olurmu bide is bulunca maas kartimi ona vercekmisim bu nedir allah askina ben ne yapayim nerelere gideyimm:KK43:(

ben bunu çok nadir yazarım
böyle evlilik olmaz, bence eşine resti çek, annenlere git ve orada kal
ne demek çalışmayacaksan annenler alsın seni veya harçlık versinler?
evliliğin iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta kısmı ne oldu?
sen hastalansan, bu adam seni terkedebilir gibi geldi bana

maaş kartını ona mı verecekmişsin??? pes

ya şimdi bizde eşitlikten yanayız falanda..

pardon da eve erkek adam bakar. islamda da bu böyle. erkek kadının gelirinden kuruş isteyemez !!!! seni alacağına KOCA alsaymış kendine.

bu ne demek calısmıcaksan annenleri ara götürsün seni ????? bundan fazla ne duymak istiyorsunuz. baska ne var bu laftan daha kötü ??

senin ne yapman lazım ?
sabah o işe gidince kalkıp annenlerin yanına gitmen lazım... akşam arayınca "BENDEN SANA KOCA OLMAZ, İŞ BULUP BAKAMIYORUM SANA KARICIM"diye bi mesaj atman lazım...

ya da gözümde; " sen = asgari ücret" diyen adamın işkencesine dayanman lazım...dayanılmıyor ama söyleyim baştan.

ya şimdi bizde eşitlikten yanayız falanda..

pardon da eve erkek adam bakar. islamda da bu böyle. erkek kadının gelirinden kuruş isteyemez !!!! seni alacağına KOCA alsaymış kendine.

bu ne demek calısmıcaksan annenleri ara götürsün seni ????? bundan fazla ne duymak istiyorsunuz. baska ne var bu laftan daha kötü ??

senin ne yapman lazım ?
sabah o işe gidince kalkıp annenlerin yanına gitmen lazım... akşam arayınca "BENDEN SANA KOCA OLMAZ, İŞ BULUP BAKAMIYORUM SANA KARICIM"diye bi mesaj atman lazım...

ya da sen = asgari ücret işkencesine dayanman lazım...dayanılmıyor ama söyleyim baştan.

:KK9::KK70:

Offf off aslinda ailemede bisey soyleyemiyorum uzulmelerinden cok korkuyorum cunku bu gune kadar beni buyuturken cok fedakarlik ettiler ozelliklede annem simdi ben yanlis yaptim geri geldim diyemiyorum uzulmelerini istemiyorum kizlar lutfen dua edin bi an once is bulayim ve kimseye muhtac olmadan durabileyim.

yok ben inanıyorum artık. Allah boşuna erkek karısının gelirinden istemeyemez dememiş. yarattığının genetiğini bilmiyo mu yaradan. biliyor da söylüyor. karılarının parasıni yiye yiye zıvanadan çıkıyorlar...yaw Allah seni koruyor, 2 cift laf et şu adama, bari benim içim soğusun.

Bazıları anlamaz tatli dilden,
annem der ki ;

çingene çingeneye çatmadıkca, kasnağın kimin boğazına geçecegi belli olmaz... yani sen ondan beter ol, belki mayası bundan götürüyodur diyor...

Alttan alma artık, neden alttan alıyorsun?
Sakın maaş kartını vermeye de kalkma ne olur.. Senin kazandığın paradan sana harçlık mı verecekmiş beyefendi.
Bilemedim, konu çok can sıkıcı...
Biraz düşünmemiz lazım, konuşa konuşa bir çözüm çıkar belki ama bence alttan almayı artık bırakman lazım...

İyi kötü iş bulup o öküze sıkı bir tekme çak ki böğürmesi civardaki tüm ahırlardan duyulsun.evlat olsa eldivenle bile sevilmeyecek biri ile evlisin. bu adamdan! bir an önce kurtulmaya bak.
En mantıklı çözüm bu görünüyor valla...
Böyleleri bir de kadın ondan çok para kazansa da, kadın para kazanmasa dert ediniyorlar kendilerine..
Kompleksten mi, aile olmayı beceremediklerinden hiç aile kavramını yaşayıp bilmediklerinden mi, kötü mayadan mı bilemiyorum :KK51:

Evlilik aorumlulugunu alamayacaksa neden evlenmis.
erkek olup evine bakamiyorsa bu onun eksikligidir.
ins. Is buluraun ama bu duam onun icin degil senin iicin maas kartini verip ondan harclik iatemek Orunda kalirsin bu defa harcamalarina karisir.
kensini ezik gorme ezdirmede tam tersi onun sana yaptogini yap benim ark.larini eslerini prenses gibi yasatiyor bende nerde o sans de.gorsun ekaik gorulmek neymis

Esiniz cok kurnaz mis.. Ya birde soyle dusunun allah korusun ya hasta olsaniz calisamasaniz annenize birakacak demekki. Ya cocugunuz olsa calisamazsinizki birsure... Valla bu adamdan birsey olmaz.. Sakin cocuk yapmayin. Calisirsanizda vermeyin maas kartinizi hicbir sebeple..
Esinize is gucu para lazimmis..

Çalışmak isteyen kadına çalışamazsın diye izin vermeyen hanzolar bir, çalışmayıp evde oturan kadını çalışmıyosun eve para getirmiyosun ne işe yarıyosun diye ezen soğan erkekleri iki.Şu ikili bi bitse de rahat etsek.İş konusu tamamen kısmet umarım biyerden dönüş olur.Bunun için yapılıcak söylenicek pek bişey yok.Maaş kartını verme konusundada o bana garip gelmiyo annemin maaş kartıda hep babamdaydı annem isterdi babam verirdi.Üstelik annemin maaşı babamdan fazlaydı mesleği daha iyi olduğu için.Yinede sorun etmedi.Alırdı öyle 300-400 babamdan.Biterse yine isterdi bitmezse zaten sorun yok.Öyle yıllardır yaşayıp gidiyolar.

Oha, sen hala bu adamla ayni evde mi yasiyorsun?

Sakin cocuk yapayim filan deme.. Annenler beyefendiye sen calismiyorsun diye maas mi baglayacaklarmis? Tovbe Allah islah etsin insanin dusmani boyle laf etmez. Bence sen boyle maddiyatci bi insanla hayatini devam ettirmek istiyormusun onu dusun.

Yaş kaç, meslek ne? De ki, annenleri ara seni bi zahmet tekrar yapıversinler. Olmamışsın, senin mayan bozuk.

9 yillik sevgililik doneminizde hic mi rengini belli etmedi bu adam? Muhakkak belli etmiştir.

Evli olmadigim icin evlilik meselelerine cok yorum yapmam ama "Ailene soyle alsinlar seni veya para gondersinler" demek sonu gormektir benim icin. Iyi gunumde zaten herkes yanimda, kotu gunumde bana destek olmayacaksa ne isi var hayatimda?

Is konusunda umidinizi kaybetmeyin. Bu isler biraz sabir istiyor. Olur muhakkak.

Back
X