Slm bdv bayanları yaklaşık 2 senedir sizi sizin dertlerinizi düzenli okuyorum ama kimsenin derdine derman olamadım

( belki sizde bana derman olamayacaksiniz ama sizle paylasmak istedim. Ben derdimi ailemle bile paylasamiyorum hani derlerya kan kusup kizilcik sarabi ictim demek misali. Neyse konuya geliyim, 2yillik evliyim esimle 9 yillik sevgililik donemiz oldu.sevgililik doneminde ve evliligin ilk yili hep calistim son 8 aydir evdeyim calismiyorum.is ariorum ama basvurulara donus olmuo.esimde son bir yildir sartlari iyi olan bir yerde calisiyor. Çalistigi is arkadaslarida maddi olarak bizden iyi durumdalar ve esim hep onlarla kendini kiyasliyor bizim kotu durumda olmamizi benden biliyor aslinda allaha sukur ac acik degiliz ama ona gore oyle degil. Bana calismicaksan ara annenler alsin seni yada aylik para versinler sana diyor sanki ben keyfi evde oturuorum,psikolojim bozuldu kendime guvenim kalmadi sanki is bulsam bile yapamayacam isi beceremeyecegim gibi geliyor. Siz soyleyin boyle hayat gecermi her an yanimdaken bi laf diyecek diye diken ustunde oturuorum.her seyi alttan aliyorum boyle oluncada iyice kendini bisey saniyor.birde is basvurularimda kisitlama yapiyor yok cok erkek olmasinmis, kendisi rahatca gidip gelebilsinmis bir suru sart ozaman bana is yeri ac boyle sartlarin varsa diyorum cevap yok ozaman.kizlar boyle evlilik olurmu bide is bulunca maas kartimi ona vercekmisim bu nedir allah askina ben ne yapayim nerelere gideyimm

(