Bebek Beslenmesi Ne yapmalıyımm??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gizi06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
19
3
1
35
Merhaba hanımlar 3aylık bir oğlum var.sabahları sekerleme şeklinde 1 saat yarım saat felan canı istedikçe uyuyor aksam 19:30 da yatıyor eğer uyandırmazsam bazen 2:30 da kalkıp beslenıyor bazen kalkmıyor 5:00 de kalkıyor. Doktor gece yedirmemi söyledi bikaç gündür 19:30 da uyuyor 24:00 de uykusunda yediriyorum sabah 4:30 dauyanıyor tekrar yiyor sonrada uyumuyor. Bazı yerlerde gece yedirmenin alışkanlık yaPacağını istemedikçe yedirilmemesi gerektiğini okuyorum ne yapsam bilemedim benimle aynı durumda olan varmıı?

Merhaba hanımlar 3aylık bir oğlum var.sabahları sekerleme şeklinde 1 saat yarım saat felan canı istedikçe uyuyor aksam 19:30 da yatıyor eğer uyandırmazsam bazen 2:30 da kalkıp beslenıyor bazen kalkmıyor 5:00 de kalkıyor. Doktor gece yedirmemi söyledi bikaç gündür 19:30 da uyuyor 24:00 de uykusunda yediriyorum sabah 4:30 dauyanıyor tekrar yiyor sonrada uyumuyor. Bazı yerlerde gece yedirmenin alışkanlık yaPacağını istemedikçe yedirilmemesi gerektiğini okuyorum ne yapsam bilemedim benimle aynı durumda olan varmıı?
Canim ya sen once bu cocugun uyku duzenini ayarlaman lazim.
Yoksa bu sekilde cok kotu.
Mesela uyku cayi kullanabilirsin .bitkisel hicbir yan etkisi yok.
Benim ablam kullandi bende kullandim.
Amazon cayi bitki cayi.
Istersen bi doktora sor.

Canim ya sen once bu cocugun uyku duzenini ayarlaman lazim.
Yoksa bu sekilde cok kotu.
Mesela uyku cayi kullanabilirsin .bitkisel hicbir yan etkisi yok.
Benim ablam kullandi bende kullandim.
Amazon cayi bitki cayi.
Istersen bi doktora sor.

Aslında aksamları cok uyuyor sabah 1 saat 2 saat uyyuo arada bi... Gece yediriomuydunuz siz yoksa o uyanırsamı yıordu?

Aslında aksamları cok uyuyor sabah 1 saat 2 saat uyyuo arada bi... Gece yediriomuydunuz siz yoksa o uyanırsamı yıordu?
Ben gece hiç yemek yedirmedim canim.
Benim cocugun oyle problemi olmadigi icin.
Gece sadece sut vermistim.
Anne sutunu kestigim zamn.

Back
X