ne yapmalıyız?

krizantem_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
25
0
86
42
Muğla
mrb arkadaşlar..yeni üyeerdenimm..benim bi sorunum var tücrübeli arkadaşlarla paylaşmak istedim.26 yaşındayım.6 aylık evliyim.muğla'da öğretmenlik yapıyorum.bebek sahibi olmak istiyoruss ama eşimin test sonuçlarıa göre hiç sperm bulunamadı:((ayrıca varikosel de görüldü.eşim 16 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş..şimdi testesteron takviyesi için ilaç kullanıyor.ama tek çaremiz tüp bebek gözüküyor.İzmirdeki tüp bebek merkezleri hakkında bi bilgisi olan veya deneyimleriyle bize yardımcı olmak isteyen varsa lütfeeennnnn msj atsın.:(((((((((

mrb arkadaşlar..yeni üyeerdenimm..benim bi sorunum var tücrübeli arkadaşlarla paylaşmak istedim.26 yaşındayım.6 aylık evliyim.muğla'da öğretmenlik yapıyorum.bebek sahibi olmak istiyoruss ama eşimin test sonuçlarıa göre hiç sperm bulunamadı:((ayrıca varikosel de görüldü.eşim 16 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş..şimdi testesteron takviyesi için ilaç kullanıyor.ama tek çaremiz tüp bebek gözüküyor.İzmirdeki tüp bebek merkezleri hakkında bi bilgisi olan veya deneyimleriyle bize yardımcı olmak isteyen varsa lütfeeennnnn msj atsın.:(((((((((

canım izmirde bi arkadaşım var emsall diye benim profilimde arkadaşlar listesinde var oda izmirde yaptırdı zannedersem şimdi hamile ondan yardım alabilirsin

arkadaşlar tüp bebek hakkında inanın hiiiiç bi bilgim.İnsan başına gelmeyince bilemio:((cvp yazdığınız için teşekkür ederim.

Ya arkadaşlar kusura bakmayın yazmayım dedim ama dayanamadım YEŞİMPAT cım özel egeden bahsediyorsun sanırım ya canım kusura bakmada gerçekten memnunsan arkadaşa tavsiye et eminsen yani çünkü ben Özel Ege hakkında çok kötü şeyler duydum ilgisiz alakasız hastalar azarlanıyo mutsuz bi personeli varmış yani kendilerine hayırrları yokmuşki krizantem arkadaşıma olsun ve arkadaşım umut kapısı arıyo yazıktır çok yoruluyoz bu yolda biliyosunuz neler çektiğimizi.....

KRİZANTEM canım ben sana malesef bu konuda sadece bol bol merkezleri arayıp tamamıyle birebir konuşu giriş derim canım işe İRENBEYLE başla çok güzel ve güvenilir bi merkez tek onla kalma başka yerleree bak ama orasını sana tavsiye edebilirim güzelim herkes için hayırlısı olur işallah

aslında aradım hepsini irem nazcım ama hepsinin tek söyediği önce tahlillerin yapılması gerektiği..ben dr takibinin ii oduğu başarılı drların olduğu hastanleri öğrenmek istiyorumm..bi de devlet memuru olduğum için emekli sanığıyla anlaşması olup olmadığı..2 gün içinde karar verip randevu almalı ve yarıyıl tatilinde tedaiye başlamalıyımmm.kıssslar gerçekten çooook saolun bu arada bildiklerinizi benle paylaşıp ilgilendiğiniz için..herşey gönlünüzce olsun:),:((

Back
X