Ne yapmalym ben imdi?

bu erkekleri anlamak çok zor ben kendi eşimden biliyorum sanki hiç kadın görmemiş gibi
bu yazılanları okuyunca kendi eşim gözümün önüne geldi ve yine canım çok sıkıldı
Allah onları bildiği gibi yapsın ne deyim pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olacaklar haberleri yok dayanılır gibi değil böyle yaptıkları için insanın kendine olan saygısı ve güveni gidiyor ben buna nasıl izin veriyorum diye ama bizlerin elinde değil onların karaktersizlikleri şu anda hasta olan annemin üzülmeyeceğini bilsem bir dakika bile durmam o baktığın iç geçirdiğin kişilerle ol derim

evet resmen şok şekilde dinlemiştim ama haklısınız kızlar ben artık hiçbişey yapmıcam canı isterse s.. gitsin..benim arkamda ialem gidicek bi yerim yok bide çok küçük bebeğim var diye bu çabam ama baksanıza o kendine özgüveni olan ben ne hale geldim nerdeyse ayaklarına kapanıcam beni aldatma diye sağolun kızlar beni azda olsa kendime getirdiniz..

evet resmen şok şekilde dinlemiştim ama haklısınız kızlar ben artık hiçbişey yapmıcam canı isterse s.. gitsin..benim arkamda ialem gidicek bi yerim yok bide çok küçük bebeğim var diye bu çabam ama baksanıza o kendine özgüveni olan ben ne hale geldim nerdeyse ayaklarına kapanıcam beni aldatma diye sağolun kızlar beni azda olsa kendime getirdiniz..

kadın olarak kendımızı bu kadar alcaltıp kucultmelerıne dayanamıyorum canım.. kesınlıkle esın dahıı olsa buna asla ızın verme.. :oklava: her kadın gucludur ayaklarının uzerınde durabılır.. esın gercekten cok saygısız ve anlayıssız kaba bı ınsan..kusura bakma canım ama gercekten cok kızdım.. :mymeka: umarım bu kararlılıgın ve tutumun devam edeer.. :delphin:

bundan emin olabilirsin canım.. işin sonu nereye varırsa varır artık ondan ayrılmak aldatılmak umarumda değil karşıma geçip başka bi kadını ağzının suyu aka aka anlatan bi adamla beraber olsam ne ne olur olmasam ne olur.. böyle bi durumda gidecek kimsem yok ailem yok ama Allah o zamanda bana bi kapı açar elbet...

eşiniz biraz daha kaliteli davransaydı keşke:olmaz:çözümü nedir bilmiyorum ama size biraz daha saygı duymayı öğrenmesi ya da hatırlaması olabilir...

kesinlikle katılıyorum tucecim..

size nasıl cesaretle böyle konuşabiliyo hayret ettim ben...

eşim bunların sadece yüzde 1 ini söylese onu evden atacağımı çok iyi bilir..

kesinlikle haddini ve ve size nasıl davranması gerektiğini bildirin..

kusura bakmayın ama çok saygısızce davranmış çok kızdım eşinize..

nutkum tutuldu c'dden benceikili iliskilerde erkege her an cekib gidebilecekmis gibi davranmak grekiyo kendilerini vazgecilmez saninca cesaretleniyolar cunku klavyede sorun var da turkce karakter yazmiyo ondan boyle bozuk yazdim biraz

Kötü bir niyeti olsaydı gelip anlatmazdı. Sinsice davranırdı.
Anlatması tabii ki doğru değil.
İşindeki olan biteni, gördüklerini eve taşıma diye tepki verirsen aklı başına gelir sanırım.

bende aynısını düşünüyorum.kötü niyetinden değil sanki saflığından böyle söylemiş gibi geldi. asıl söylemeyenden korkacaksın. ama tabiki hoş değil anlatması da bende olsam kızardım

Başkası dar giydiğinde tangasını iyice inceleyebiliyor,sana gelince dar olmaz diyor...Çok rahat davranıyor.Neye güveniyor bilmiyorum.Katı bir tepki ver yapamasın böyle....Eğer ondan sonra da yaparsa vicdanına kalmış...

Kocanızın bu rahat tavırları sonucunda,çok yakında buraya ''Oteldeki bir bayan ile eşim beni aldattı''konusu çok yakında gelir :delphin:
Sizde oturup dinlendiniz tamam canım dediniz,valla çok rahatsınız!!
Birde siz etrafınızdki erkeklerin giyiminden kuşamından bahsedin bakalım eşinizin surat ifadesini çok merak ediyorum,tepkisi size karşı nasıl olurdu merak içindeyim.

Bir an evvel eşinizin iş değiştirmesi için ikna ediniz!!!

:1shok::1shok: hayretler içinde okudum arkadaşım...sabrını da taktir ettim...ben olsaydım ne yapardım diye düşündüm hemen:

ben olsaydım bunu anlatmaya başlar başlamaz hemen sustururdum ve : "nasıl bunları kounşuyorsun karşımda,utanmadın mı hiç" der ve konuşmasına bile müsade etmezdim...yanından gider,başka bir yerde otururdum...yanıma gelince de neler hissettiğimi açık açık anlatırdım....bunlar söylenecek laf mı,neden bunları konuşuyorsun,neler hissedebileceğimi düşünmüyor musun,ben de başka erkekleri sana bu şekilde anlatsam tepkin ne olurdu....şeklinde sorularımı arka arkaya sorar mutlaka cevaplamasını beklerdim....ben eşimle hep sakin kounşurum ve inanın ki kazanan hep ben oluyorum....bu gibi durumlarda (tartışma,kavga,yanlış anlaşılma...vs.vs.) mutlaka yavaş sesle ve sakin bir şekilde konuşmaya gayret ederim...ben neden panikleyeyim,o paniklesin...benim yaptığım yanlış birşey yok ki.....

benim düşüncelerim bunlar bitanem....eşin en kısa zamanda işini mutlaka değiştirmeli...ve sen de bu gibi konuları açıp konuşmasına izin vermemelisin....ayrıca bu konuşmasından dolayı da onu pişman edecek sözler söylemeyi,üzüntünü dile getirmeyi unutma....her fırsatta hatırlasın ki bir daha senin yanında böyle şeyler konuşmasın....aaaaaa.....olmaz ki böyle şey....:oklava:

ark bana bi mail atmıştı çok kilolu bi kadının resmi vardı resmen iğrenç bende bu fotoyu eşime mil attım altınada.. otele gelen tangalı afetler sana bakmaz ancak böylesi bakar yazdım daha bakmadı maile acaba ne cevap vericek..
dün gece geldiğinde bugün başka tangalı geldmi iyice inceledinmi bu geleni dedim..eşimde ben sana yanllış bişey düşün diye anlatmadım içimde art niyet olsa senden saklar yapacağımı yapardım bunu söyledim zaten sana sadece aklıma geldi anlatmak istedim dedi bende bu anlattıkları karşısında neler hissettiğimi ben bir erkek için bunları söylesem onun ne düşüneceğini sordum oda bence çok büyütüyosun ben sadece o kadının giyim tarzını anlattım aklımda kötüniyet yoktu..bana güvenmiyosun hala dedi otele sadece 0 İŞ için gelen kadınlar var yapacak olsam senin ruhun duymaz hergün kaç tane böyle kadın geliyo ama benim böyle bişeye meğilim yok dedi sustu..bende o zaman niye baktığını söyledim sonrada banane ne istersen yap ya ayaklarına kapanacak değilim keyfin bilir valla..şuan ok desem çocuğumla benimle evlenmek isteyen insanların olduğunu biliyosun canın ne istiyosa onu yap sonuçta ne ekersen onu biçersin böyle bi şerefsizlik karşında sineye çekip oturacağımıda sanma sakın dedim odadan çıktım arkamdan geldi hiç konuşmadı yatıyorum dedi ve uyudu...

bu ne rahatlık ne pervasızlık
kadınlara bakıyor, bir de üstüne karısına anlatıyor
çok kızıyorum böyle adamlara
meyili var yok önemli değil, asıl sorun size karşı böyle umursamaz değer vermez şekilde davranmış olması
yapmayacak olsa bile üzüleceğinizi kırılacağınızı bilmeliydi
insan karısına böyle şeyler anlatmaz eğer seviyorsa ve gözünde biraz da olsa değerliyse...

valla altunhan kusura bakma da sen de olayı laçkalaştırdıkça laçkalaştırmışsın...
evlilik bu, sidik yarişi niye??
intikam almak istemen normal...
ama bu türlüsü evliliği çirkinleştirir...

ark bana bi mail atmıştı çok kilolu bi kadının resmi vardı resmen iğrenç bende bu fotoyu eşime mil attım altınada.. otele gelen tangalı afetler sana bakmaz ancak böylesi bakar yazdım daha bakmadı maile acaba ne cevap vericek..
dün gece geldiğinde bugün başka tangalı geldmi iyice inceledinmi bu geleni dedim..eşimde ben sana yanllış bişey düşün diye anlatmadım içimde art niyet olsa senden saklar yapacağımı yapardım bunu söyledim zaten sana sadece aklıma geldi anlatmak istedim dedi bende bu anlattıkları karşısında neler hissettiğimi ben bir erkek için bunları söylesem onun ne düşüneceğini sordum oda bence çok büyütüyosun ben sadece o kadının giyim tarzını anlattım aklımda kötüniyet yoktu..bana güvenmiyosun hala dedi otele sadece 0 İŞ için gelen kadınlar var yapacak olsam senin ruhun duymaz hergün kaç tane böyle kadın geliyo ama benim böyle bişeye meğilim yok dedi sustu..bende o zaman niye baktığını söyledim sonrada banane ne istersen yap ya ayaklarına kapanacak değilim keyfin bilir valla..şuan ok desem çocuğumla benimle evlenmek isteyen insanların olduğunu biliyosun canın ne istiyosa onu yap sonuçta ne ekersen onu biçersin böyle bi şerefsizlik karşında sineye çekip oturacağımıda sanma sakın dedim odadan çıktım arkamdan geldi hiç konuşmadı yatıyorum dedi ve uyudu...

yaptıkları karsısında ılk once cok normalmıs gıbı tepkı verdın sımdı ise cok cok abartılacak bır tepkı vermıssın kuzum bır orta yolunu bulmaya calıssan dıyorum..kaydirigubbakcemile4

kocanızın yaptığını tasvip etmemekle birlikte yukarda işaretlediğim sözlerinize PES diyorum başka da yorum yapmak içimden gelmiyor :1shok:

Bazen erkekler karsindaki eslerini asker arkadasi gibi görür ve herseyi anlatirlar, senin icin hos olmayan seyler ola bilir bunlar, ama bukadar tepkide ne yani, her erkek her kadina bakar, tabii sana anlatmasi hos degil.
Ama bunu ona söyleye bilirdin , ben böle seyleri duymak istemiyorum anlatma bana de ve kes.

Sen hemen ayrilma moduna gecmisin yani.

Back
X