Ne yapmalym? Pimanlklar yayorum mutlu deilim

yalnlarla dolu bi bi ilişki yaşayamasın yada bu durum bu şekilde ne kadar sürücek bi düşün bakalım bence herseyi acıklamalısın ve gecmişn muhasebesini yapmalısınız

ve intikam pesinde
sen misin onu istemeyen simdi benim pesime kendisi dustu bak 4 yil gecmis hala evlenememis diyor
onu havalara sokma bence

cidden tanımış olabilir mi ?4 yıl önce tanıştığımızı söylemiştim ama çok kişiyle tanıştığını söyledi hatırladıkları arasında eczacı vardı 2 tane ing. öğretmeni vardı bir kişi daha bunlardan biri olabilirsin demişti, ama öğretmen olacağımı düşüneceğini sanmıyorum onunla görüştüğümde çalışıyordum ve şu an evdeyim. günün rastgele saatlerinde konuştuk
buraya bu başlığı açtıktan sonra konuşmadım tekrar bir karar verme zamanı geldiğini düşünüyorum,

ve intikam pesinde
sen misin onu istemeyen simdi benim pesime kendisi dustu bak 4 yil gecmis hala evlenememis diyor
onu havalara sokma bence

Canım ben intikam peşinde olduğunu sanmıyorum. Çünkü proing bırakmamışki onu tanışma esnasında babası ile tanışmak istemeyip daha erken diye geri çekilen o . Eğer proing onu reddetmiş olsaydı bu şekilde düşünülebilirdi.

Aynı mahallede olduğunu söylemiştin senin artık evde olduğunu da biliyordur. Bu adam bence seni tanıdı. Ben senin yerinde olsam kendimi tanıtırdım...Eninde sonunda nasılsa öğrenmeyecekmi? Dananın kuyruğu kopsun ne olacaksa olsun derdim..Hem 4 sene önce babanında neden tanışmak istediğini açıklarsın.. böylece babanı da aklarsın... nihayetinde eskiden sizin hakkınızda ne kadar meraklılar hemen peşime düştüler düşüncesini de silersin.

bence de seni tanıdı... senin "inşallah sen o değilsindir" sonrası verdiğin tepkilerden...

biraz karışık bir durum ama kim olduğunu artık söylemen gerek... sen daha şimdiden hoşlanıyorsun biraz daha sohbet ilerlerse daha çok aklında olacak... yani elbet bir gün söyleyeceksin.. ya da pat diye konuşmayı keseceksin... bence söyle kim olduğunu ve tepkisini gör...

yok istemem derse ; ben istiyorum diye diretemeyeceğine göre... durumu sonuca bağlamış olur ve yoluna gidersin...

eğer seninle konuşmaktan hoşlandım ; tekrar deneyelim derse ki zaten baştan deneyelim demiş... bu durumda da iş sana düşüyor... aileni ikna edebileceksen bu işe kalkış... yok onların dediklerine ;onların kriterlerine göre yaşamaya devam edeceğim dersen daha fazla ilerlemeden noktayı koy...

ben de narcoleptic gibi düşünüyorum... babanla tanışmak istememesi çok normal ama tabii bilmediği şu var senin aile yapın...belki ailenin bu kadar kuralcı olduğunu bilseydi farklı yaklaşabilirdi... yani babanın onu ayağına çağırdığını düşünmektense en baştan babanın da kızına talip olan kişiyi tanımak istemiş olduğunu anlayabilirdi...

gerçi her daim senin işine karışan bir anne - baba sadece şu an için değil ; kısmetindeki insanla evlendiğinde de sorun olacaktır... bence bunları da düşünmelisin... hatta öncelikle bunları düşünmelisin...

bence de seni tanıdı... senin "inşallah sen o değilsindir" sonrası verdiğin tepkilerden...

biraz karışık bir durum ama kim olduğunu artık söylemen gerek... sen daha şimdiden hoşlanıyorsun biraz daha sohbet ilerlerse daha çok aklında olacak... yani elbet bir gün söyleyeceksin.. ya da pat diye konuşmayı keseceksin... bence söyle kim olduğunu ve tepkisini gör...

yok istemem derse ; ben istiyorum diye diretemeyeceğine göre... durumu sonuca bağlamış olur ve yoluna gidersin...

eğer seninle konuşmaktan hoşlandım ; tekrar deneyelim derse ki zaten baştan deneyelim demiş... bu durumda da iş sana düşüyor... aileni ikna edebileceksen bu işe kalkış... yok onların dediklerine ;onların kriterlerine göre yaşamaya devam edeceğim dersen daha fazla ilerlemeden noktayı koy...
ben de narcoleptic gibi düşünüyorum... babanla tanışmak istememesi çok normal ama tabii bilmediği şu var senin aile yapın...belki ailenin bu kadar kuralcı olduğunu bilseydi farklı yaklaşabilirdi... yani babanın onu ayağına çağırdığını düşünmektense en baştan babanın da kızına talip olan kişiyi tanımak istemiş olduğunu anlayabilirdi...

gerçi her daim senin işine karışan bir anne - baba sadece şu an için değil ; kısmetindeki insanla evlendiğinde de sorun olacaktır... bence bunları da düşünmelisin... hatta öncelikle bunları düşünmelisin...

dikkatle okuyorum yazdıklarınızı ailemi ikna edebilir miyim bilemiyorum ama konyada olduğu için iyi bir işi olduğu için belki ikna olabilirler, hadi bir şeklilde kabul ettirsem de ileride bir sorun olduğunda bana karşı yada aileme karşı kızınız benim peşimden koştu o beni arayıp buldu gibi bir tavır oluşturur mu acaba ve bunu her erkek söyler sanırım:(

dikkatle okuyorum yazdıklarınızı ailemi ikna edebilir miyim bilemiyorum ama konyada olduğu için iyi bir işi olduğu için belki ikna olabilirler, hadi bir şeklilde kabul ettirsem de ileride bir sorun olduğunda bana karşı yada aileme karşı kızınız benim peşimden koştu o beni arayıp buldu gibi bir tavır oluşturur mu acaba ve bunu her erkek söyler sanırım:(

bunu her erkek söylemez diye düşünüyorum.

peki bu durumu aileme nasıl açabilirim ki ben facebook tan buldum görüştüm diyemem,
inanın şu an biri çıksa karşıma hiçde umrumda olmayacak,düşünüyorum ama ben seviyorum diyemiyorum sadece hayatımda kimsenin olmaması şimdiye kadar çevremdekilerin evlenmiş olmaları ve baskı sadece bu durumlardan kurtulmak için görüştüm,

off çok basit bir işi kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz.çıkın karşısına herşeyi anlatın.aslında senden hoşlanmıştım aklım sende kalmıştı ö yüzden böyle bir oyun yaptım diyin.
aslında niyetim hemen açıklamaktı ama sen inşallah o kız değilsindir diyince cesaret edemedim.
eğer sende benden hoşlandıysan denemek ister misin diye açıkça sorun lütfen.

ayrıca ailelerinizi hemen işin içine karıştırmayın bikaç ay görüşürsünüz.gizlice,eğer devam etmek isterseniz ailelerinize anlatırsınız durumu.siz anlatamıyorsanız.ailenizinde güvendiği, saydığı bir büyüğü
araya koyabilirsiniz.

çocuğun ilk etapta babanızla tanışmak istememesini çok doğru buldum ben.önce siz bir anlaşın sonra babaya sıra gelir.

bu arada yukarıdaki yazıyı ilk yazınıza istinaden yazdım.son yazınızı şimdi gördüm.önada birşeyler karalayayım bari.

kusura bakmayın ama kendi içinizde bile çelişkiler yaşıyorsunuz.ilk yazınızda aklım 4 yıldır onda kaldı yazmışsınız.son yazınınzda da aslında hiç umurumda değil,boşlukta olduğum için böyle demişsiniz.umurunuzda olmayan birini 4 yıldır nasıl düşünüyorsunuz.kuzum siz bizi mi kandırıyorsunuz,
yoksa kendinizi mi ?
valla benim de aklım karıştı.kafamçokkarıştı

işe önce ona söylemekle başla bence...yoksa daha sonra tekrar önüne çıkacaktırbu kişi ; en azında aklında kalacak... hiç değilse onun tavrını öğrenirsin...

peşinde koşmuş olma durumuna da şöyle bir açıklama yaparsın ; peşinde koşuyor olsam 4 yıl neden bekleyeyim... bir yerde tesadüfen görünce içimden konuşmak geldi...belki de ilk başta neden hemen kestirip attığını çok merak ettiğimdendir... diye geçiştirirsin...

dün msn de konuştuk yine bayram için kendine bişey almamış bende işten çıkınca git al kendine bişeyler dedim sonra yiğenlerine hediyeler al dedim ve iş çıkmışı gitmiş alışverişe ve bunu ben söyledim diye yapmış iyi ki varsın hayatımda dedi,
sonra bir ara konuşmadı uzun bir süre yazmadı işi olmadığını düşündüğünü söyledi bende bana kızdığını düşündüm alışverişden dolayı ama kendine ve yiğenlerine aldı sonuçta ve sordum hiç problem olmadığını ev ve işden sıkılıyorum zaten değişiklik oldu benim için dedi ama devamında konuşmadı sorun mu var diye üsteledim hiç bişey demedi en sonunda ben kapattım msn i iyi geceler dileyip bana iyi geceler bile demedi anlayamadım

Artık kim olduğun resmin hiç biri önemli değil sormuycam dedi bana

Bu çocuğun seni kıracağını düşünüyorum ileriki görüşmelerinizde...Bence buna izin vermemelisin.

Canım başından beri okudum yazdıklarını.
Şimdi o senin resmini gördü mü.
Ya gördüyse mutlaka tanımıştır.
Bir de aynı mahalledesiniz..
Ve en son yazmamasının da sebebi bu olabilir mi..
Yaaa ne bileyim.
ılk önce aklıma face den kendi adına bi hesap al öyle ekle diye geçti.
Bu konuyu kapat ve sana yönelmesini sağla.
Msn den bu yalanı sürdürmeden direk sen olarak çıksan karşısına..
Bişey başlayacaksa da yalan üzerine oyun üzerine başlayacak ki çocuk değilsiniz..
Yürekli ol ya salla ailesini filan.
Ailen de ikna olur elbet bi şekilde.
Netten karşılaştık filan dersin açıklama bu kadar yap..
Sen bi duygularını ölç tart.
Eğer ciddi bi ilişkiniz olursa ailen kabul eder zaten.
Unuturlar nasılsa 4 yıl olmuş canım benim..

Ve artık sormicam dediğine göre de sıkılmış bu oyundan.
Yani uzatmak hoş değil artık. Kızlar kaç gündür demişler artık söyle kim olduğunu diye.
Yani tadında bırak artık ve bi karar ver.
Çevreyi filan düşünme kendi mutluluğuna bak.

bu iş yaş bacım. bi halt olmaz bu adamdan.

son yaptıklarının da manasını hemen söyleyeyim sana, kendini geri çekiyor seni konuşturmak için. senin kim olduğunu anlamamış, erkekler bizim gibi ince düşünmediklerinden kavrayamamıştır sen olduğunu. sen blöfünü yeme ve bu adamdan vazgeç.

şu var, bazı arkadaşlar hak vermiş ben çocuğun düşüncesine hak vermedim. konya gibi bir yerde (ben de konyalıyım baba tarafından) bir kızla görücü usulüyle buluştuysa, ardından onun ailesinden birisiyle tanışmak gayet doğal. o baba da merak etmez mi kızı kiminle görüşüyor konuşuyor? kendisi acaba müsade edermiydi kendi kızına, aylarca kendisinin görmediği birisiyle arkadaşlık etmeyi? ya zaten bana kalırsa konyalıdan koca da olmaz ya, sen bilirsin.

Back
X