Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya yazıyoruuuuuuuum.Bu çocuk senin kim olduğunu biliyor.
ve intikam pesinde
sen misin onu istemeyen simdi benim pesime kendisi dustu bak 4 yil gecmis hala evlenememis diyor
onu havalara sokma bence
ve intikam pesinde
sen misin onu istemeyen simdi benim pesime kendisi dustu bak 4 yil gecmis hala evlenememis diyor
onu havalara sokma bence
bence de seni tanıdı... senin "inşallah sen o değilsindir" sonrası verdiğin tepkilerden...
biraz karışık bir durum ama kim olduğunu artık söylemen gerek... sen daha şimdiden hoşlanıyorsun biraz daha sohbet ilerlerse daha çok aklında olacak... yani elbet bir gün söyleyeceksin.. ya da pat diye konuşmayı keseceksin... bence söyle kim olduğunu ve tepkisini gör...
yok istemem derse ; ben istiyorum diye diretemeyeceğine göre... durumu sonuca bağlamış olur ve yoluna gidersin...
eğer seninle konuşmaktan hoşlandım ; tekrar deneyelim derse ki zaten baştan deneyelim demiş... bu durumda da iş sana düşüyor... aileni ikna edebileceksen bu işe kalkış... yok onların dediklerine ;onların kriterlerine göre yaşamaya devam edeceğim dersen daha fazla ilerlemeden noktayı koy...
ben de narcoleptic gibi düşünüyorum... babanla tanışmak istememesi çok normal ama tabii bilmediği şu var senin aile yapın...belki ailenin bu kadar kuralcı olduğunu bilseydi farklı yaklaşabilirdi... yani babanın onu ayağına çağırdığını düşünmektense en baştan babanın da kızına talip olan kişiyi tanımak istemiş olduğunu anlayabilirdi...
gerçi her daim senin işine karışan bir anne - baba sadece şu an için değil ; kısmetindeki insanla evlendiğinde de sorun olacaktır... bence bunları da düşünmelisin... hatta öncelikle bunları düşünmelisin...
dikkatle okuyorum yazdıklarınızı ailemi ikna edebilir miyim bilemiyorum ama konyada olduğu için iyi bir işi olduğu için belki ikna olabilirler, hadi bir şeklilde kabul ettirsem de ileride bir sorun olduğunda bana karşı yada aileme karşı kızınız benim peşimden koştu o beni arayıp buldu gibi bir tavır oluşturur mu acaba ve bunu her erkek söyler sanırım![]()