• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalym yardim edin

CeYLo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
2.261
2
116
Muğla
arkadaslar bunu okuyunca bana herseyi diebilirsiniz.gurursuz paronayak herseyi deyin.nese baslıyorum artk
yaklask 3 sene onceydi sevgilimle tanstım ama ozamanlar baska bi sevgilim olduğu icin sevglimi reddettim ama hep onunla ckmayı istedim.neyse ozamanki sevgilimden ayrldm.suanki sevgilimle konsmaya baslamstm o bacağndan ameliyat olmustu o sıralar o yuzden 1bucuk ay falan hic bulusamadk.snra bulusmaya basladık 2.bulusmamzdi icime bir suphe dustu ve telini karstrmaya baladm.kızlarla mesajlarini yakaladm.interntte tanstği bi kızms ben aldattn die kıyametleri koparıp ayrıldım.2bucuk ay snra sevgilim bensz gunlern bi gunlugunu tutms siirler falan yazms yalvardi barıştık.hep bana yemnler eder sen benim ilk askımsn die.
neyse cok mutluyduk herkes imrenirdi bize.1 hafta once baska bi msn i ni oğrendim.msn kapanmş hic girmediği icin ama o msn e bi album yapmş ve albumde kız arkadaslarıyla sarilirken cekilms fotoğraf albumleri var.fotoğraftakilerde sevgilimn en yakın arkadasi onun sevgilisi ve sevgilisnn arkadaslari.baska sehirden gelip sevgilimin evinde kalmşlr.ya belki geri kafalıyım ama bana ters gelio byle kız erkek ayni evde kalam sarılırken poz vermek.buarada o fotoğraflar biz cikmadan baya once cekilmş ve onlarda biz ckmadan gelmş.neyse ben kudurdm tabi simdi ayrıldksenağlama
ama onu cok seviorum ben onun ailesyle tanstm o benim ailemle tanstı seneye sozumuz olcaktı
napim şimdi ben cok mu gurursuzum cok mu kıskancım??

Son düzenleyen: Moderatör:
not:cok karısık yazmişim okuyup cevap verenlere tesekkur ederim

eğer geçmişi kucanlarsan sürekli üzülen sen olursun ileriye bakacaksın ki hep mutlu olcaksın. kötü anılar sana o anı sürekli üzer ve sürekli eskilere götürür. ikinizde yeni bir sayfa açın bence birbirinize güvenmeyi öğrenin tatlım

Canım önceden de güvenin bir kere sarsılmış şimdide böyle olmuş bilmiyorum şimdi tekrar barışssan güvenebilicekmisin ? tabı bunlar senden önce olmuş hep böylede düşün

ya şu geçmiş yuzunden kavga edenleri anlamıyorum benn :olmaz: senden önce yaşanmış sen onun hayatında yokken bunu kurcalamanın didiklemenin bi mantığı yok ki :oklava: sen biraz gereksiz kıskançlık yapmışsın ama olan olmuş artık sakın olaki bidaha arama onu o zaman daha da buyuk yanlış yapmış olursun asıl o zaman gurursuz olursun canım..hayırlısı neyse o olsun opuyorumnanaktan

...........................

Son düzenleme:
Bu benim basımada gelmişti.Ve hep içimde bi guvensizlik kalmıştı hiç geçmemişti. Sonra üstüne bi kaç yalan daha gelince defetmiştim hayatımdan. Şimdi telefonda msjları gordugun için içine bi kere düşürdü o guvensizliği. Bi daha düzelir mi bilmiyorum cunku bende hiç düzelmemişti. Kız arkadaşlarıyla benim şu an ki erkek arkadasımda görusuyor kardeş gibiler ama hiç öle sarıldıklarını ben görmedim resimlerde.Yan yana resimlerinde cok yakın otursalar dahi ben acıkcası deli oluyorum sevmiyorum. Kendisi de biliyor bu rahatsızlığımı.Senin gördugun resimler nasıl bilmiyorum ama ben samimi olduklarını çıkardım yazdıklarından ben de sevmem öle şeyleri hiç sevmem.Ya otur konuş bir bir söyle sevmediğin şeyleri, şüphelerini vsss.. Bi kes daha denemek istersen dene senin kararın olucak cnm. Allah iyilik versin

Ya canim senden once olmus niye bukadar taktin her insanin bir gecmisi var ona bakarsan senin erkek arkadasinda olmus seni seviyosa deger veriyosa olay bitmistir onunla oldugun zaman icerisinde boyle birsey varsa kabulenme ama oncesi olabilir

.....................................................

Son düzenleme:
..................................................

Son düzenleme:
guvenmemek değil arkadaslar ama o fotoğraflar gozumn onunden gtmyo bi turlu.

Şimdi cnm oturup konuşmuşsun anladıgım kadarıyla meseleleri. O da kendine sanırım çeki düzen verecegini belirtmiş.
Eger ki guvenin kaldıysa sana inandırıcı geliyorsa su anki hareketleri deneyebilirsin. ama ayrıldıgını söylüyorsun. İyice bi düşün tart ölç.
Resimler eskiden çekilmiş sen yokmussun ozaman. Konuşmussun sanırım bu kadar samimi olma diye bilmiyorum ben öle anlıyorum. oda herhalde onaylamış. Kızlara selam dahi vermiyomuş tabi buda abartı olmuş biras:)
herneyse kararını sen vereceksin. Guveniyosan bir daha öle sen hayatındayken internetten kızlarla msjlaşmayacaksa, ceki duzen verecekse kendine bi şans daha verebilirsin ama bu senin kararın olacak.

guvenmemek değil arkadaslar ama o fotoğraflar gozumn onunden gtmyo bi turlu.

Ne gibi fotolardiki bunlar...?benneyaptımki

Malum pozlardami gördün arkadasim!! Mahsumhane arkadaslari ile cekilen fotolardi öyle degilmi!!

Tamamen güvensizlik iste....ya ona güvenmiyorsun yada kendine...:delphin:

Bi de şunu eklemek istiyorum nasıl bir kişilik bilmiyorum erk arkadasın. yani çok mu rahat resimler kızlarla çekildiği ki bu kadar rahatsız oldun. Onunla bu anlamda aynı tarz olmadıgınızı mı düşünüyorsun. Çok mu rahat hareketleri var.

Şu an ki davranışlarını sen istedin diye yapıyorsa tabi bu bir yere kadardır unutma.

O sana olan saygısından sevgisinden ve en önemlisi kendine olan saygısından böyle hareketler ( kızlarla sarmaş dolaş hareketler, ya da cok yakın mesjlar gibi) yapmamalı ki anca öyle devam edebilsin güzel bir ilişki.

Ne gibi fotolardiki bunlar...?benneyaptımki

Malum pozlardami gördün arkadasim!! Mahsumhane arkadaslari ile cekilen fotolardi öyle degilmi!!

Tamamen güvensizlik iste....ya ona güvenmiyorsun yada kendine...:delphin:

ya simdi sarıldiği bi arkadasi tanıyorum onuda sevgilimin en yakın arkadasnn sevgilisinn arkadasi bunlar topluca buraya gelio 3 bucuk yıl once sevgilimn evinde kalyolar.aslnda ayni evde kalmalarınada cıldrms durumdaym.neyse smdi onunla hc gorusmyor benle cktıgndan beri hatta kızın msn i vardi bende bugun konstum tamaen bağları kopardk dedi.bide onunla tartstım uff iyice paronayak oldum:bbo:

Şimdi cnm oturup konuşmuşsun anladıgım kadarıyla meseleleri. O da kendine sanırım çeki düzen verecegini belirtmiş.
Eger ki guvenin kaldıysa sana inandırıcı geliyorsa su anki hareketleri deneyebilirsin. ama ayrıldıgını söylüyorsun. İyice bi düşün tart ölç.
Resimler eskiden çekilmiş sen yokmussun ozaman. Konuşmussun sanırım bu kadar samimi olma diye bilmiyorum ben öle anlıyorum. oda herhalde onaylamış. Kızlara selam dahi vermiyomuş tabi buda abartı olmuş biras:)
herneyse kararını sen vereceksin. Guveniyosan bir daha öle sen hayatındayken internetten kızlarla msjlaşmayacaksa, ceki duzen verecekse kendine bi şans daha verebilirsin ama bu senin kararın olacak.

canim biz ben onun ilk mesajlarını yakalayp barstığimzda yaklask 2 bucuk sene oluyo zaten ozaman kurana bile el basarm bida kızlarla konsmcam die cok buyuk yeminler etti.o yonde guvenim sonsuz.fotoğraflarda ben hayatnda yokken cekilmş ama kaldıramyorum ya

aynı evde edepleriyle kalabilirler bunu sorun etme. Sanırım aşırı samimi fotolar değilmiş. Bilmiyorum artık düşün kararını ver. Kabul etmiş herşeyi gözüküyor su anda erk arkadasın yazdıklarına göre. Tekrar deneyip denememek sana kalmış:uhm:

eger aynı evde kalmalarını da kaldıramıyosan söle kalmasın yapmasın onuda:)) o resimleri görmeden inan daha fazla bişi diemiyorum. Kaldıramıosan da uzatma ozaman. Bırak gitsin

aynı evde edepleriyle kalabilirler bunu sorun etme. Sanırım aşırı samimi fotolar değilmiş. Bilmiyorum artık düşün kararını ver. Kabul etmiş herşeyi gözüküyor su anda erk arkadasın yazdıklarına göre. Tekrar deneyip denememek sana kalmış:uhm:

kararsizim aslında hepsi benden once olms ama bilmiyorum canim ya
sevmesem hc takıntı bile yapmam hemen ayrılırım ama onsz cok mutsuzum

Back
X