Ne yapmalym?

Bence haklıyken haksız duruma düşme. Bekle bakalım biraz daha izle ne olacak ne bitecek.
Doğru mu anlamışsın bi emin ol önce.
Birilerinden bir şeyler duydum, canım sıkıldı derken belki de eski sevgilisinin onu aramasından rahatsızlık duyduğunu ifade etmiştir, bu da bi ihtimal. İlla aklında fikrinde o var halen demek olmayabilir.
O yüzden olanı biteni doğru anla ki öfkeyle kalkıp zararla oturmayasın.

tşk ederiö canım yorumun için bilmiyourum biraz sesiz kalıp bekliycem daha neler oucak. senağlama

nasıl olsa şifresini bildiğini bilmiyor, devamlı kontrol et mesajlarını. şimdi ortalığı velveleye versen nasıl olsa bişey yok der yalan söyler. ne olduğunu kendi gözlerinle gör ona göre bi karar verirsin. eğer durum tahmin ettiğin gibiyse de evli barklı kadını arayıp soran adamı zaten sallarsın gider.

biraz bekliycem canım baklaım takip ediyim neler olucak çok moralim bozukk yaa

beni herşeyden soğutuyolar valla yaşamak bile işkence geliyo bana aaaa yaa hep birileri bişeler güxzel giden işimi bozuyor

Kuruntu yapma,evli kadın ne yapsın eski sevgilisini..

Aranızı bozmak isteyen başka birilerinin de tuhaf kafa karıştırması da olabilir..

Olmaz olmaz deme..olmaz denenen bazen başa gelir..
Ama şifreyi biliyosun madem,biraz sherlock Holms culuktan bi zarar gelmez

beni herşeyden soğutuyolar valla yaşamak bile işkence geliyo bana aaaa yaa hep birileri bişeler güxzel giden işimi bozuyor

öyle deme her işte bi hayır vardır, umarım düşündüğün gibi değildir ama eğer öyleyse ilişkiniz ciddiye dökülmeden onu tanımış olursun. tamam üzülürsün ama zamanla geçer.

bnde faceinde bi kaç msj yakaladım . gerçii benle çıkmaya başlamadan önceki tarihlerde ama bna bni sevdiğini benden başkasını düşünmediğini sölediği tarihlerde atılan mesajlar... face şifresiini kendisi vermişti . o yüzden açık açık sordum yani . o da açıklamasını yaptı ve ilişkimize dvm ediorz. çok canını sıkma derim bn . baktınki aldatııo seni . yani tam emn oldun adattıqından yada başkasını sevdiğinden . o zaman buraya kadrmış dersin .

cnm bnce bıraz ızlemeye al derım ben cok kotu bişi olsa gerek egerkı hala onu unutamamiş ve senı sevdıgını söleyıp senı kandırıyosaaa

Bu sözlerin sahibi de can yakmasını pek iyi bilen bir insan. Deliler gibi sevdiğini söyleyip akılları baştan götüren gözleri kör eden şekilden şekile sokup maymun gibi çeviren kişi, bir süre sonra ben başka biri ile evlenicem deyip, -sözde- sevdiği ile aynı anda başkası ile sevişebiliyor. Bakirliğimi bozan şer sahibi. Hayatta herşey mümkün. En kötüsü de hiç bir cevap vermeden, hani insanı elinden tutup gözlerini bağlayıp uçuruma kadar götürür de sonra tamam gözlerini aç dediğinde yanında kimseyi bulamaz. Sadece yalnız başına aşağı düştüğünü sürekli olarak aşağı düştüğünü ama bir türlü nihayete varıp da ölüp korkusunun dindiğini bilmez. Ne güzel ölene dek ağlatmak. Dimi doğruya giden yolda herşey mubahtır. Arada deneme tahtaları ilerleme basamakları gerekiyor. Ama inan ben senin Rabbine gideceğin yolda basamak değilim. Ayağın takılacak o basamakta Yeliz Özdemir Seyhan. Benden götürdüğün üç yıl ağlamaklı her günüm sana olan teslimiyetimle Allahı da kaybettim bunların hesabını muhakkak vericeksin... Sen aldatmayı pek iyi bilensin. Akılları giderici şarap içsem bu kadar azap çekmezdim gece gündüz zina etsem yine bu kadar sıkılmazdım.Yalancı varlık..
Burada da çıkmış zora düşmüş birine akıl veriyorsun. Neden kendine bakmıyorsun yaptıklarına. Samanı ateşe ver ve kenara çekil. Yalnız yaktığın kuru ot değil insan.. Ben sözüme sebat ettim edicem de. Zamanı gelince vermediğin cevabı kendin koşa koşa vermek için beni arayacaksın.

Way beeeeeeeeee

senağlama

Bu sözlerin sahibi de can yakmasını pek iyi bilen bir insan. Deliler gibi sevdiğini söyleyip akılları baştan götüren gözleri kör eden şekilden şekile sokup maymun gibi çeviren kişi, bir süre sonra ben başka biri ile evlenicem deyip, -sözde- sevdiği ile aynı anda başkası ile sevişebiliyor. Bakirliğimi bozan şer sahibi. Hayatta herşey mümkün. En kötüsü de hiç bir cevap vermeden, hani insanı elinden tutup gözlerini bağlayıp uçuruma kadar götürür de sonra tamam gözlerini aç dediğinde yanında kimseyi bulamaz. Sadece yalnız başına aşağı düştüğünü sürekli olarak aşağı düştüğünü ama bir türlü nihayete varıp da ölüp korkusunun dindiğini bilmez. Ne güzel ölene dek ağlatmak. Dimi doğruya giden yolda herşey mubahtır. Arada deneme tahtaları ilerleme basamakları gerekiyor. Ama inan ben senin Rabbine gideceğin yolda basamak değilim. Ayağın takılacak o basamakta Yeliz Özdemir Seyhan. Benden götürdüğün üç yıl ağlamaklı her günüm sana olan teslimiyetimle Allahı da kaybettim bunların hesabını muhakkak vericeksin... Sen aldatmayı pek iyi bilensin. Akılları giderici şarap içsem bu kadar azap çekmezdim gece gündüz zina etsem yine bu kadar sıkılmazdım.Yalancı varlık..
Burada da çıkmış zora düşmüş birine akıl veriyorsun. Neden kendine bakmıyorsun yaptıklarına. Samanı ateşe ver ve kenara çekil. Yalnız yaktığın kuru ot değil insan.. Ben sözüme sebat ettim edicem de. Zamanı gelince vermediğin cevabı kendin koşa koşa vermek için beni arayacaksın.
:1shok:
ilk defa kk da böyle bişey gördüm :1shok:

Hepinize merhaba KK daşlarım.....

benim derdim sevgilim...
kısaca anlatayım sizlere erkek arkadşım benden önceki ilişkisinde sevgilisni başkasına vermişler evlenmiş çok sevmiş kızı ayırmışlar zorla.3,5 sene geçti üzerinden olayın. Geçenlerde babasının dükkanını bir kız aramış ve okul arkadşı olduğuınu ve tlf numarasnı istediğini söylemiş dükkanda kardeşleri varmış numarasını vermemişler bizimkide o kızdan başka kimsenin bilmediğini söledi kafası ozman karışmıştı.sonraa bugünde facebook baktım mesajlarını okudum orda eski sevgilinin kız arkadşına mesaj yazmış onu sormuş benden bahsettimi bişe dedimi benimle ilgili diye birileri bana bişeler dedi falan demiş kafam karışık canım sıkıldı falan demiş arkadaşına.kızda neyden bahsediyosun anlamadım demişş bişeler çeviriyolar ama çözemedim bişler dönüyo facebook şifresini bildğimi keNdisi bilmiyor.ARKAMDAN İŞ ÇEVİRİYOLAR NAPMAM LAZIM ERKEK ARKADŞIM BENİ ÇOK KISITLAR NETE GİRMEME İZİN VERMZZ BENDE DESEMKİ FACENE GİRDİM OKUDUM BÖLE BÖLEE BEN KÖTÜ OLURUM NAPSAM ACABA ÖYLE BİŞE DEMELİYİMKİ OTURUP KALSAA

Oturup kalsa eline ne gececek. o yıne arkandan iş cevıercek .. bugun böyle yarın baska bır sekılde . hem bu kadar arastırıp didik etmek niye? bu daha çok senı üzer .. o sana mutlaka verecek cevabı bulur ve sen sevdiğin içinde he der geçersin . biraz senle daha fazla ılgılenır vs . sen unutursun .
bence ayrıl bu çocuktan ayrılamıyorsanda sus bir sey deme .. çünkü dersen bu sefer senden ılk fırsatta ayrılır .üzülen gene sen olursun .

kadınlar bir erkeğe bu kadar taviz verebilecek noktaya nasıl geliyorlar anlamıyorum.

adam snn nete girmeni yasaklayacak, kendisi faceinde fink atacak, onun açığını yüzüne vurduğunda nete grme yasağini deldiğin için sen suçlu olacaksın.
oh ne ala memleket!kötükedihüso

adam zeytinyaği gbi üste çıkacak, eğer gerçekten senin arkandan iş çeviriyorsa da yediği naneler yanına kar kalacak.:mymeka:

sen de evinde oturup o facete fink atarken onun aslında seni ne kadar sevdiğini düşünüp, seni sevdiği kıskandığı için seni kısıtladığını düşünüp mutlu mesut yaşayıp gdeceksin.

lütfen biraz kendimize saygımız olsun.
biz kadın olarak kendimize bunu layık görürsek karşıdaki adam neler yapmazki?!:olmaz:

ben olsam açıkça sorardım.
ama kıvırır diyorsan bence bir süre gizlice takip et face yazışmalarını.
iş çevirdiğine emin olursan da yapman gerektiğini düşündüğün şeyi yaparsın olur biter.:kızgın:

Son düzenleme:
Back
X