Bu sözlerin sahibi de can yakmasını pek iyi bilen bir insan. Deliler gibi sevdiğini söyleyip akılları baştan götüren gözleri kör eden şekilden şekile sokup maymun gibi çeviren kişi, bir süre sonra ben başka biri ile evlenicem deyip, -sözde- sevdiği ile aynı anda başkası ile sevişebiliyor. Bakirliğimi bozan şer sahibi. Hayatta herşey mümkün. En kötüsü de hiç bir cevap vermeden, hani insanı elinden tutup gözlerini bağlayıp uçuruma kadar götürür de sonra tamam gözlerini aç dediğinde yanında kimseyi bulamaz. Sadece yalnız başına aşağı düştüğünü sürekli olarak aşağı düştüğünü ama bir türlü nihayete varıp da ölüp korkusunun dindiğini bilmez. Ne güzel ölene dek ağlatmak. Dimi doğruya giden yolda herşey mubahtır. Arada deneme tahtaları ilerleme basamakları gerekiyor. Ama inan ben senin Rabbine gideceğin yolda basamak değilim. Ayağın takılacak o basamakta Yeliz Özdemir Seyhan. Benden götürdüğün üç yıl ağlamaklı her günüm sana olan teslimiyetimle Allahı da kaybettim bunların hesabını muhakkak vericeksin... Sen aldatmayı pek iyi bilensin. Akılları giderici şarap içsem bu kadar azap çekmezdim gece gündüz zina etsem yine bu kadar sıkılmazdım.Yalancı varlık..
Burada da çıkmış zora düşmüş birine akıl veriyorsun. Neden kendine bakmıyorsun yaptıklarına. Samanı ateşe ver ve kenara çekil. Yalnız yaktığın kuru ot değil insan.. Ben sözüme sebat ettim edicem de. Zamanı gelince vermediğin cevabı kendin koşa koşa vermek için beni arayacaksın.