Ne yapmam gerek bilmiyorum.

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
3-4 sene önce bir sevgilim vardı diyordum tamam biz hiç ayrılmayız. Beni aldattı sonra tekrar bana dönmek istedi. O beni aldatınca bir boşluğa düştüm 7 ay sonra birisiyle çıkmaya başlamıştım bana sahip çıkıyordu gerçekten seviyordu ama çok sinirli bi tipi vardı ve kendimi çok kötü hissediyordum en ufak olaya azlarlıyordu yapamayacağımı anlayınca ayrıldım 1-2 sene kimse ile çıkmadım ben böyle de mutluyum kimseye ihtiyacım yok derken çalıştığım işyerinde beni sevdiğine inandığım birisi çıktı karşıma 1 ay birbirimizi tanıma dönememizden sonra çıkmaya başladık. Gene yanlış bi tercih yapmıştım 20 gün sürdü çıkıyorduk ama çıkmıyor diyebilirdik hiç arayıp sormaz merak etmezdi.Ayrılalı 1 hafta falan oldu. Şimdi ise çok mutsuzum, çünkü kuzenlerim dahil sevgilileri var ya da nişanlanıyorlar. İtiraf etmeleyim ki çok kıskanıyorum. Bi de bana anlatıyorlar diyorum benim neyim eksik de olmuyor.

Nasip kısmet bu işler,Sizide mutlu edecek birisi cıkar karşınıza.Hayatta başımıza gelen olumsuzlukları sorun olarak görmeyin,kimbilir belkide beklediğinize değecek,bu yasadıklarınızda Size tecrübe olarak kalacaktır.

Haklısınız ama bende karşıma sevip sevebileceğim birisi çıksın istiyorum.

cnm hersey kader kısmet .. benımde karsıma benden hoslanan biri cıktıgını sanmıstm hemen hemen hergun konusurduk benımle ılgılenıyordu aynı sevgililer gibi.. ama yanılmısım 3gun once itiraf etti bi sevgilisi oldugunu. bende sok oldum hıc beklemıordum. demekki allah böle ıstedı dıyorum. eger onunla olmak kaderımde varsa zaten engel olamazdım. esmaları okuyorum cnm sanada oneririm hem rahatlatır hem aydınlıga cıkarır..

Teşekkür ederim. Bence o karaktersiz bi insanmış en azından başında öğrenmiş oldun. Ben insanlara çok değer veriyorum acaba o yüzden mi oluyor ?

kısmet bu işler mutlu olmakta var üzülmekte hepsini yaşıycaz ve 'hayırlısı' doğru zamanda doğru yerde çıkıcaktır

Aynen hayırlısıysa olsun. Yukarda bir arkadaş demiş ya sevgilisi varmış filan şok oldum. Doğru dürüst bir insan çıksın karşına da beklemeye değer. Cidden düzgün erkek kalmadı mı nediro_Oİyice güvenim azaldı

Kızlar alin benden de bir o kadar.. Ama biz inanmaya devam edip, umudumuzu kesmezsek o kişi her kimse birgün bizi bulur diyorum sevgiler :D

Back
X