Ne yapmam gerek lütfen söyleyin

canan123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
32
0
86
38
İstanbul
arkadaşlar belki htrlarsınız 1 hfat önce yazöıştım erkek arkaşımla yalan yzden ayrıldık dye ayrıldıktan 3 gün sonra barıştık çünki yapamadık ayrı oda bende ve barıştıktan sonra o ailemi sölicem ona göre yönümüzü belirliyelimd edi tam dedim o ailsine söledi ailesi uzak dye istemedi uzaklıgın nedenide onun aileis maraşta kalıyo bizimkiler istanbulda baabsı ben dünürlerimi yanımda istyrm gdp gelmek istyrm dyo.erkek arkdaşımın 5 ay önce abisi öldü ve ben bu yüzden ailemi nasıl üzüm onalrın dagı devrildi ben onlara nasıl ısar edim gücüm yok dyo ve ayrılmak zorudna kalıcaz şuda var biz 1 senedir konuşuyoruz ama konuştgmzdan bu yana srekli tartşrz beni m hatalarımdan dolayı herkesşe çok samimi oluyroum ve brazda onun kıskançlıgı annemde baştan bu yana hep kavga edysnz sonunzu ii olmaz dyo ben ne yapıcagmı şaşırıdm artık bi akıl verin bana ne olur

yani sorun uzaklık mı tam olarak ben bunu anlayamadım
eğer ki sorun buysa ben sana sadece uzağa gitme diyebilirim
ama çok ta seviyorsan biraz zamana bırak hemen evlenme belki istanbul da yaşamaya ikna edebilirsin

her seyden önce bıraz daha güzel bır türkçeyle yazsaydın ...daha güzel ve net olucaktı....

madem sürekli tartışıyorsunuz ve aklında bu tarz düşünceler var...
acele etmeyin...bıraz daha zaman tanıyın ...
sevginizden aşkınızdan dahada emin olun...
sevgilinizin aileside...üzüntüleri bıraz daha hafifler...
hem sizde çok net degilsiniz....daha iyi karar vermek adına...biraz daha zaman ....verebiilirsiniz...

arada bir yalan varsa ama durum kötü o zaman hanginiz yalan söylediniz bilmiyorum ama bu yalanların olması ilişkide ki samimiyeti engeller.
Yalan varsa ben yokum derim ama yalan neden söylendi onu da bir anlat istersen

ailemi üzemem diyen biri için beklemekten başka ne yapabilirsin ki....uzağa gelin gitmeyide düşünme derim ben hem gitsen bile babası sırf seni değil ailenide istiyor kurulu düzeninizi mi bozacaksınız yani... eğer gerçekten seviyorsa seni vazgeçemiyorsa senden muhakkak bi yolunu bulacaktır...

yalan sadece onun beni kıskanmaması için o aynı bianda oturdugumuz bi arkadaşım çagrdı onun yanına gitmemi istemezdi bende onun yanına çıktm 5 dakikalıgına evdeyimdeim tabi sonra anlaşıldı evde olmadıgım niye bana yalan sölüyorsun dedi.sorun ailesinin dünürlerini yakınında istemiş olması oda bend evlenemyi çok istiyrouz benim ondan istedigim sadece hemen pes etme sevgi çok kolay bulunmuyo yani sevmke bi insana ısınmak bilmiyorum bana göre belki öle ama çok zor

CNM,evlenecek olanlar ailerleriniz değil sizsiniz bu tamamen bir bahane gibi görünüyor.
Ayrıca ne siz nede erkek arkadaşınızın bir karara varmış değilsiniz.
Yola koyulmak için öncelikle sizin birbirinizden emin olmanız gerekir.Eşinizin yaşadığı şehre İstanbul dan gitmek hayatınızı epey zorlaştırır.
Yaşadıkları yerin kültürüylede hareket eden bir aile iseler işiniz iki kat zor görünüyor.
EN ÖNEMLİSİDE ŞİMDİDEN AİLE BİREYLERİNİN SÖZÜNDEN ÇIKAMAYAN SEVGİSİNİN ARKASINDA DURAMAYAN BİR KİŞİYLE HAYATINIZI BİRLEŞTİRSENİZ NELER OLR LÜTFEN İYİCE DÜŞÜNÜNÜZ....?????

sonunuz pek hayırlı gözükmüyor :bbo:
evlenince perdeleri kapatır bu adam
hem ailesine ne yahu siz evleneceksiniz sonuçta onlar dünürmü lazım olmuş kaydirigubbakcemile3

mısra ailesinin sözünden çıkmamasının nedeni abiisni yeni kaybetmiş olması onlar bir kez daha yıkmamak bende istyrmki zamana bırakalım elbette seni istemedgn biriyle evlendiricek hallleri yok oda diyoki bu saattem sonra senden sonra evlenirsen adet yerini bulsun diye evlenirim sevdigim için degil ben evime geldigimde yataga başımı sevdigim insnala koymak istiyrum diyo severken ayrılmak ne kaar zor

dunurler oyle sanildigi gibi her gun gorusmuyor maalesef
ayni sehirde olan dunurler bile bayramdan bayrama gorusuyorlar
bu kocaman bir bahane gibime geldi açikçasi
ustelik onemli olan dunurlerin her an gorusebilmesi degil, sizin mustakbel esinizle anlasmak
ama ne var ki, sevdiginiz erkek daha simdiden yelkenleri birakmis
evet uzucu bir olay yasamislar baslari sagolsun ama sonuçta buda onun hayati
zamana birakin o zaman...hayirlisi olsun insallah....

Canım bence hiç acele etmeyin..
Önce aranızda ki tartışmaları,anlaşmazlıkları çözmelisiniz ki evlendiğinizde büyük sorunlar yaşamayasınız.
Birde
"sevgi çok kolay bulunmuyo yani sevmek bi insana ısınmak bilmiyorum bana göre belki öle ama çok zor"
yazmışsın..
Sırf birini bulmak,ısınmak sana zor geliyor diye beraber olduğun insanı kaçırmamak için evlilik düşünme..
Zamana yayın biraz bu arada belki sizin de,ailelerinde düşünceleri bir netlik kazanır ve herşey daha yerli yerinde olur..

amin sanırım onuda kendimide zorlayıp zamana bırakıp sevgimizi bi şekilde onlara göstermek zamanı geldiginde kimse çocugunun mutsuz bi evlilik yapmasını istemez öle deiglmi

bence hergün görüşmek istemeleri falan bahane
kim dünürüyle sık sık görüşürki..
seni istemeyen bir aileyi sende isteme bence

bencede çok komik bir bahane.dünürlerin yakında olup arada görüşmeleri tabiki çok hoş.ama böyle olmazsa olmaz bir şart gütmek sadece kibarca red etmek gibi geldi bana cnm.hiç acele etme zaten sorunlu bir ilişki.tam rayına oturtmadan asla ciddi kararlar alma.üstelik arkadaşının biraz daha olgunlaşması lazım.baba sözü dinlemek elbette çok faydalıdır.ama evleneceği kız hakkında çok fazla söz sahibi olamaz.çok tuhaf geldi bana

bence uzaklık bahane..bu ne saçma bir nden böyle..yani aslında adamın dünürleri ile görüşmek istemesi güzel ama ben dünürlerine gidip gelemeyecem ,aman siz evlenmeyin.............olur mu öyle şey yaaaa...sevgi bu,aşk bu.....böyle saçma bir nedenden dolayı ayrılınırmı hiçç yaaaaaaaa.....çocuğun her zaman dizinin dibinde olmaz...ayrıca siz evleniyorsunuz..sizin anlaşmanız önemli..tamam ailelerin anlaşması da önemli ama o 2. planda kalıyor..siz anlaşamamışsınız aileler çok iyi anlaşmış ,bbunun kime ne faydası var...lütfen böyle bir nedenden ötürü ilişkinizi bitirmeyin..bana bahane gibi geldi

pardon ama sizinle evlenmesi neden ailesini yıkacak kadar bir durum... onu anlayamadım

Yani asbisini kaybettei beş ay önce şimdi onlarda ogullarının yanlarıdna olamsını istiyoalr erkek ardkaşımda ailemi bu dönemde nasıl yıkım tekrar dyo ayrılmak istemiyorz ama ailesi yüzünden ne yapıcam bilmiyroum halbuki ailelerimiz birbirlerini tanıyoalr çok seviyoalr ama adam dünürleirmi yanımda istiyorum dye diretyo.

Temeliniz sağlam değil zaten canım..kendin demişsin sürekli tartışma halindeyiz diye..başka sorun olmasa bile bu eğreti temelle bi kat bile çıkılmaz..kaldıki evlilik; kat sayısı henüz tam sınırlandırılmamış,riskler ve bilinmeyenelerle dolu bi gökdelendir..sağlam düşün...kalbin sesini sustur..mantığınla sorgula kendini..hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…