ne yapmam gerek yardım lütfen :(

evet sinir bi durum ama herkes herkesi merak edip aratıyo nişan atmak için mantıklı bi sebep mi bilemiyorum.hele ki iletişime geçmediyse.

Nişan atın diyemem belki ama bu saatten sonra ona nasıl güveneceksiniz diye sorabilirim. İyi düşünün. Nişanda bir kızı iki defa aratmak hoş değil, tesadüfen değil belli ki kız aklında kalmış aramış, böyle yazınca çok üzülüyorum biliyorum canınız yanıyor ama benim anladığım durum bu malesef. Anladığım kadarıyla özellikle kızı iki kere aratmış, valla ben facebookta birini aratıyorsam aklımda kalmıştır :KK43:

Arkadaşlar farkında mısınız adam iki kere facebooktan kızı aratmış ki ilkinde konu sahibesi tepki gösterdiği halde ikinciyi aratmış. Belli ki kızı merak ediyor,etkilenmiş. Konu sahibesi tepki gösterince de susmuş. Vallahi hoş karşıladığınızı gördükçe ben de bir problem mi var diye düşünüyorum.

hoş karşılamak değil ki evli olsaydı birini arattı diye boşancakmıydı.herkes birilerini merak edip bakıyo profillere.ama tabi hangi niyetle baktı onu bilemicem

mrb arkadaşlar
bi senelik flörtten sonra nişanlandım . 9 aydır nişanlıym ve mayısta düğünüm vardı.flört döneminde çok iyiydik ama nişanlandıktan sonra bi türlü geçinemedik. en ufak bi sorun kendi aramızda çözülmeden ailelere gitti . Bizim durumumuz iyice laçkalaşmıştı kısacası.Bi kaç ay önce nişanlım faceden bi kızı aratmıştı mahallelerinden bir kız. Uyardım bi daha asla böyle bir şey görmeym dedim o da söz verdi olmayacak dedi. Dün facesinde tekrardan o kızı arattığını gördüm.ben burda düğün hazırlıkları ile uğraşırken onun yaptığına bak.burda film koptu zaten.Aynı şeyi bana nasıl tekrardan yaşatırsın vs bi ton laf saydım Hakaret ettim. Hiç sesini ççıkarmadı.aileme bu durumu söyledim,nişanı atacagımı söyledim onlarda onun ailesine söylediler .annesi beni aradı karar sizin dedi.oğlu suçlu olmasına rağmen abarttığımı söyleyerek kılını dahi kıpırdatmayıp sustu. Böyle bi durumda nişan atmak saçma mı napacam ben hiç bilmiyorum düğüne de az zaman kalmıştı. onun bulunduğu yere yani memleketime tayin aldırmıştım Yeni :KK43:

Burcu ne nisanlinin acaba?

Bencede biri aratildi diye olay buyutulmez bide ailelere duyurulmus olmamis evlilik oncesi arattigini nerden biliyorsunuz sifresi sizdemi nisalinizin sizdeyse cok ayip valla :KK20::KK12::KK14:

Sosyal medyadan dolayı biten bi ilişki daha.. kapatın face kullanmayın ilişkiniz daha sağlıklı olacak emin olun.. Tabi bundan sonraki ilişkileriniz için..

mrb arkadaşlar
bi senelik flörtten sonra nişanlandım . 9 aydır nişanlıym ve mayısta düğünüm vardı.flört döneminde çok iyiydik ama nişanlandıktan sonra bi türlü geçinemedik. en ufak bi sorun kendi aramızda çözülmeden ailelere gitti . Bizim durumumuz iyice laçkalaşmıştı kısacası.Bi kaç ay önce nişanlım faceden bi kızı aratmıştı mahallelerinden bir kız. Uyardım bi daha asla böyle bir şey görmeym dedim o da söz verdi olmayacak dedi. Dün facesinde tekrardan o kızı arattığını gördüm.ben burda düğün hazırlıkları ile uğraşırken onun yaptığına bak.burda film koptu zaten.Aynı şeyi bana nasıl tekrardan yaşatırsın vs bi ton laf saydım Hakaret ettim. Hiç sesini ççıkarmadı.aileme bu durumu söyledim,nişanı atacagımı söyledim onlarda onun ailesine söylediler .annesi beni aradı karar sizin dedi.oğlu suçlu olmasına rağmen abarttığımı söyleyerek kılını dahi kıpırdatmayıp sustu. Böyle bi durumda nişan atmak saçma mı napacam ben hiç bilmiyorum düğüne de az zaman kalmıştı. onun bulunduğu yere yani memleketime tayin aldırmıştım Yeni :KK43:

sormadın mı neden arattığını? kızı hiç gördün mü?

birini aratmakta ne var yahu? bundan nişan atılır mı? siz hobi olarak boş zamanlarınızda nişanlınızın facebook geçmişini mi inceliyorsunuz?

Merak eder evet herkes yapıyo bunu ama bunu abartmaya gerek yok onun yaptığı da düğün arefesi hoş değil..

Nişan olduktan sonra anlaşamamanız en büyük problem bence. Evlendikten sonrada anlaşamamazlıklar devam edebilir yada birbirinizle konuşabilmeyi öğrenirsiniz. İyice düşündükten sonra karar ver. Verdiğin kararın geri dönüşü olmayabilir. Allah yardımcın olsun canım..

Su facebookları didik didik incelemekte ne buluyorsunuz hiç anlamıyorum. Sanki bu facebooktan başka açıp istediğini yapamaz bu adamlar. :KK14::KK8:

Hepimiz öyle değilmiyiz evli bayanlara diyorum akşam otururken dizileerdeki güzel bayanlara eşiniz güzel kadın yada biz yakışıklı erkek demiyormuyuz hemen ayrılmakmı gerekiyor anlamadım?

X