ne yapmam gerek yardımcı olun ...

enguzelask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
95
0
36
Bursa
arkadaşlar ben sevgilimden ayrıldım babam istemedi ayrılmak zorunda kaldım:( onu seviyorum çevremdekiler sevse arardı diyo ama nosunu engelledim o benm aramamı bekliyo msnden falan konuştuk ayrılmak istemiyo ama mutlu olmamız içinde bazı sıkıntılarımı aşmamız gerek yoksa evlensekte mutlu olamayız offf ne yapcağımı bilmiyorum yardımcı olun lütfen...:(

Hiç Birşey Anlatmamışsınki Nasıl Yardımcı Olalım :ssz:

yani görüşmeye devam edyimmi yoksa tamamen ilişkiyi bitiriyimmi babam istemiyo ama biz birbirimizi seviyoruz kaçarak evlenmek istemiyorum çünkü öyle mutlu olamam babamın rızası olsun istiyorum ama oda hiç izin vercek gibi değil kararı değişirmi acaba...

Baban neden istemiyor? Sevgilinin işi mi yok? Kötü alışkanlıkları mı var? Tabi ki ailenin onayı çok önemli ve bence sabret çünkü zamanla herşey yoluna girer.

yaşınız kaç?? evlılık düşünecek yaşta mısınız? bu yuzden sordum..

babanız nasıl öğrendı ilişkiyı? iş,karakter vb hangı nedenle ıstemedı sevgılınızı?

kaçma fıkrını ıse yok sayın.. hıç gerek yok.. babanızın karşı çıktığı şey neyse konuşularak çözulur dıye düşünuyorum..

yardım edebilecek kadar bilgi vermemişsiniz ki ama :(
babanız neden istemiyor?
erkek arkadaşınız istenmediğini biliyor mu?
yaşlarınız evlilik için uygun mu?
ne zamandır berabersiniz?
...
ayy vallahi biraz daha açık yazılabilirmiş konu...

Baban neden istemiyor? Sevgilinin işi mi yok? Kötü alışkanlıkları mı var? Tabi ki ailenin onayı çok önemli ve bence sabret çünkü zamanla herşey yoluna girer.

canım sevgilimin işi falan var içkisi falan kötü alışkanlıkları yok sevgilim ciddi düşünüyodu benle babamın şirket benm üstüme fakat sevgilim bunu istemiyo ee şirketin borcuda avr yani benm bu işlerle ilgilenmemi istemiyo babamda bunu duyunca direk ayrılcaksın dedi kim oluyoda benm işime karışıyo dedi :( şimdi görüştürmüyo ölsemde vermem seni dedi aslında konuştuğumuzu öğrendiğinde olumlu bakmıştı şirketi istemediğini duyunca böyle yaptı seviyoruzda birbirimizi ne yapcam bilmiyorum :(bu arada yaşım 20

yardım edebilecek kadar bilgi vermemişsiniz ki ama :(
babanız neden istemiyor?
erkek arkadaşınız istenmediğini biliyor mu?
yaşlarınız evlilik için uygun mu?
ne zamandır berabersiniz?
...
ayy vallahi biraz daha açık yazılabilirmiş konu...

biz erkek arkadaşımla 9 aydır beraberiz kusura bakmayın yeniyimde fazla ayrıntılı yazmamışım evt arkadaşım istenmediğini biliyo ama biz birbirimizi seviyoruz fakat babam da vermem hayatta diyo ne yapcağımızı şaşırdık :(yaşım 20 erkek arkadaşım 24

Sen de ne akıllısın ya. Babaya her şey anlatılır mı yau.
Sevgilini ikna etmeye çalışsaydın şirket konusunda babana diyene kadar.
Şimdi gel de düzelt kolaysa...

Sevgilin neden istemiyor o işte olmanı ? Ona ne oluyor.
Ortak bir yol bulup ikisini de uzlaştır bence.

yaşınız kaç?? evlılık düşünecek yaşta mısınız? bu yuzden sordum..

babanız nasıl öğrendı ilişkiyı? iş,karakter vb hangı nedenle ıstemedı sevgılınızı?

kaçma fıkrını ıse yok sayın.. hıç gerek yok.. babanızın karşı çıktığı şey neyse konuşularak çözulur dıye düşünuyorum..

canım kaçmayı bende istemiyorum zaten babam ilişkiyi eşinden öğrendi annem babam ayrı bu arada erkek arkadaşım babamın şirketi benm üzerimde diye istemedi müdür benm sorumluluk bende bu yüzden şirketin üstümde olması ilerde evlenirsek borçlar falan çıkar die istemedi :( yaşım 20 ama zaten hemen evlenmicektik yani 1 2 sene beklicektik ama şimdi herşeyi bitirdi babam off:((

Sen de ne akıllısın ya. Babaya her şey anlatılır mı yau.
Sevgilini ikna etmeye çalışsaydın şirket konusunda babana diyene kadar.
Şimdi gel de düzelt kolaysa...

Sevgilin neden istemiyor o işte olmanı ? Ona ne oluyor.
Ortak bir yol bulup ikisini de uzlaştır bence.

canım ya ben anlatmadım babamın eşi söyledi babama ben zaten erkek arkadaşımı idare ediyodum tmm söleriz sonra falan die çocuğun acele ettiği yoktu ama benm haberim olmadan babama anlatmış tek tek hepsini :( bu arada işte olmamı değil şirketin benm üstüme olmasını istemiyo şirketin borçları var ileride bizim için sorun olur diyo mutlu olamayız diyo nasıl öderiz biz ödenmesse bu borçlar diyo doğru da diyo :( işin içinden çıkamıyoruz...

Son düzenleme:
zaten nasibinde o cocuk varsa olur. bu kadar kafana takma (benım gıbı:1:) hem 9 ay evlenmeyı dusunmek ıcın erken bence

zaten nasibinde o cocuk varsa olur. bu kadar kafana takma (benım gıbı:1:) hem 9 ay evlenmeyı dusunmek ıcın erken bence

canım evlenme için erken zaten daha birbirimizi tanımalıyız ama sadece söz falan olurdu ailesi istiyoda ama acelemiz yoktu inşallah nasibimdir senin gibii derken merak ettm anlatırmısın yani ne biliyim sonradan düzelirmi ki babamın kararı değişirmi acaba kafama takıyorum çok tatlım yaa bunalımdayım resmen :((

benımde sevgılım var nısanlanmak ıstıyoruz ama babam tutucu bı ınsan nasıl soyleyecegımı bıle bılmıyorum kafaya takıp duruyorum ama bı yandan da nasıp dıyorum .her ınsanın evlenecegı gun bellıymıs ya bende beklıyorum ıste baska care yok cunku:43:

benımde sevgılım var nısanlanmak ıstıyoruz ama babam tutucu bı ınsan nasıl soyleyecegımı bıle bılmıyorum kafaya takıp duruyorum ama bı yandan da nasıp dıyorum .her ınsanın evlenecegı gun bellıymıs ya bende beklıyorum ıste baska care yok cunku:43:

canım benm yaa benmde babam tutucu böyle şeyler ters geliyo ona ben zaten söylemeyi düşünmüyodum dediğim gibi eşi söyledi :( ama şunu öğrendimki acele etmicekmişiz biraz daha bekleseydik belki daha iyi olurdu ikimizde şimdi ne yapcağımızı bilmiyoruz bide sevgilim şirketi kesinlikle istemiyo yani evlenmemiz için şirketin benm üstümden gitmesi ve benm üzerime olan borçların ödenmesi gerek bekliyoruz öyle ama nereye kadar... bi kaç kere ayrılalım dedim boşuna beklemeyelim istemedi ayrıda yapamıyoruz zaten hiç görüşemiyoruz artık yüzyüze :( babam beni evden salmaz tek kız arkadaşım yok dertleşebileceğim bende burayı keşfettim sizlerden en azından fikir alıyım na yapmam gerek die çünkü çok bunaldım ne düşünceğimi şaşırdım :(

arkadaşlar yokmu başka babası asla vermem deyipte sonradan değişenler bana akıl verin babamın kararı değişirmi?

canım benm yaa benmde babam tutucu böyle şeyler ters geliyo ona ben zaten söylemeyi düşünmüyodum dediğim gibi eşi söyledi :( ama şunu öğrendimki acele etmicekmişiz biraz daha bekleseydik belki daha iyi olurdu ikimizde şimdi ne yapcağımızı bilmiyoruz bide sevgilim şirketi kesinlikle istemiyo yani evlenmemiz için şirketin benm üstümden gitmesi ve benm üzerime olan borçların ödenmesi gerek bekliyoruz öyle ama nereye kadar... bi kaç kere ayrılalım dedim boşuna beklemeyelim istemedi ayrıda yapamıyoruz zaten hiç görüşemiyoruz artık yüzyüze :( babam beni evden salmaz tek kız arkadaşım yok dertleşebileceğim bende burayı keşfettim sizlerden en azından fikir alıyım na yapmam gerek die çünkü çok bunaldım ne düşünceğimi şaşırdım :(

dıyorum ya cok dusunme nasıpte varsa kımse karsı gelemez hayırlısı olsun:34:

dıyorum ya cok dusunme nasıpte varsa kımse karsı gelemez hayırlısı olsun:34:

sağol canım sevgilimde öyle diyo kısmetse olur diye dedim bu kısmet korkutuyo beni yaa olmassa die ama yapcak bişeyimiz yok tabi kader bu arada senin yaşın kaç canım annen falan biliyomu sevgilini ...

sağol canım sevgilimde öyle diyo kısmetse olur diye dedim bu kısmet korkutuyo beni yaa olmassa die ama yapcak bişeyimiz yok tabi kader bu arada senin yaşın kaç canım annen falan biliyomu sevgilini ...

ben 23 yasındayım annem bılıyo ama o da babama soylemeye cekınıyor dusun artık ne kadat vahım durumum. her seyden gectım yasımz gecıyo ne zaman anne olcaz falan ne bılım ya hayırlısı

Back
X