ne yapmam gerek?

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
iyi giden sorunumuz olmayan uzun bir ilişkim var.yalnız kafama taktığım bir sorun var .hep mesajı benim atmam gerkeiyo benim onu merak etmem lazım sanki rolleri değistirdik ben erkek o kız .

dün gece den bir örnek vereyim saat 20.00 dan sabaha kadar mesaj atmadı.bende sabah uyandım yazdım kendimi mecbur hissediyorum ben yazmassam mesaj atmaz.o yüzden hep ben atıyorum. sabah mesaj attıkdan sonra tartıştık ben anlattm mesaj atmasaydım mesaj atmazsın diye sonra kafamı ağrıtıyosun dedi bende tamam söylemedim farzet dedim.

sabahki mesajdan beri mesaj atmıyo atmazda ben atmadan biliyorum. bu gece yolculuk yapması gerekiyo otobüsü var mesaj atmamalıyım ama ya atmazsam kendmii kötü hissetcem daha çok suçlu durumuna düşcem otobüse bile bindim mesaj atmadın die ne yapcam ben????:KK43:(((

offffffffff ne yapcağımı saşırdım oda beni merak etsin oda bana mesaj atsın sanki erkek olan benim

Benim sevgilimde böyle hatta bununla ilgili bir konu acmıstım.Mesaj atıp atmamak kisilikle alakalı kimisi mesaj atmaktan hoslanmayabiliyor mesaj atmayı sevmiyor benim sevgilim gibi yani.Sevgisinden süphe duymayın.Bende tanıdıgımdan beri mesaj atmayı sevmez.Ama o atmıyorsa sizde üstüne düsmeyin cünkü denedim ben atmayınca o hep attı.Sevgisini mesaj atıp atmamasıyla ölcmeyin

Benim sevgilimde böyle hatta bununla ilgili bir konu acmıstım.Mesaj atıp atmamak kisilikle alakalı kimisi mesaj atmaktan hoslanmayabiliyor mesaj atmayı sevmiyor benim sevgilim gibi yani.Sevgisinden süphe duymayın.Bende tanıdıgımdan beri mesaj atmayı sevmez.Ama o atmıyorsa sizde üstüne düsmeyin cünkü denedim ben atmayınca o hep attı.Sevgisini mesaj atıp atmamasıyla ölcmeyin
mesajlaşmamızda sorun yok ama ilkleri hep ben atmalıyım sevgisindende eminim .ama insan arada mesaj atılmayı bekliyo

offffffffff ne yapcağımı saşırdım oda beni merak etsin oda bana mesaj atsın sanki erkek olan benim
ay kıyamam ya.tatlım bu kadar takma kafana.sen bikaç gün atma msj falan atar ya da arasa da trip yapma.o kadar takmadığını göster ki merak etsin.sen merak ettircek bişey bırakmıyorsun ki.gizem oluştur eğer tek amacın seni arasın ve msj atsın ise.ama başka sorunlarınız varsa durum değişir.kafa ağrıtıyorsun demiş.????

ay kıyamam ya.tatlım bu kadar takma kafana.sen bikaç gün atma msj falan atar ya da arasa da trip yapma.o kadar takmadığını göster ki merak etsin.sen merak ettircek bişey bırakmıyorsun ki.gizem oluştur eğer tek amacın seni arasın ve msj atsın ise.ama başka sorunlarınız varsa durum değişir.kafa ağrıtıyorsun demiş.????
yok başka sorunumuz gayet iyiyiz . yanımda olduğundan sevgisinden eminim sadece atmayayım o atsın istiyorum bakalım bekleyeceğm bi kaç gün öyle bi kaç gün konusmadan hiç durmadık ama bakalım bu sefer ne olacak :KK43:

suan benle ilgili değilde başka bi konu ile sorunu var erkek arkadasımın o yüzden de çok üstüne gitmek istemiyorum ama bu hep böyle nereye kadar ilk mesajı ben atccam her tartışmadan sonra,sabah,akşam kaffan iyice karışık

yok başka sorunumuz gayet iyiyiz . yanımda olduğundan sevgisinden eminim sadece atmayayım o atsın istiyorum bakalım bekleyeceğm bi kaç gün öyle bi kaç gün konusmadan hiç durmadık ama bakalım bu sefer ne olacak :KK43:
eğer merak edip de aramazsa sıkıntı vardır zaten.ama kendini şartlama.akışa bırak.ararsa senindir aramazsa olmamıştır :)

Sorun sende degil kardesim..

Erkek arkadasinda..

Ben erkek olucam ve sevdigim kadindan saatlerce haber alamiycam ?

Meraktan delirirdim herhalde..

Adamda merak duygusu 0 gibi duruyor..

mesaj atmasini gectim merak etmiyor ki.. omur mu gecer boyle ?

Sorun sende degil kardesim..

Erkek arkadasinda..

Ben erkek olucam ve sevdigim kadindan saatlerce haber alamiycam ?

Meraktan delirirdim herhalde..

Adamda merak duygusu 0 gibi duruyor..

mesaj atmasini gectim merak etmiyor ki.. omur mu gecer boyle ?
merak etmesine izin vermiyorum aslında mesaj atatn hep ben oluyorum bide çok güveniyo birşey yapmayacağımdan adı gibi emin olablir.

X