Erkek arkadaşımın telefonu bozuktu daha doğrusu telefon donuyordu .Apple servisine yolladı bazı şeylerden dolayı geri yolladilar o da teknik servisi aradı sonra bilgisayarla yapması gerekince amcasınin evine gitti çünkü kendisinde bilgisayar yok hatta sonra teknik servise ben bagladim konuştular falan olmayınca tekrar kapattı neyse sonra ben onu arıyorum telefon meşgul kiminle konusyorsun dedim teknik servis dedi 2 saat boyunca güncellemeler şu bu derken saat 11 i buldu ınanmadim teknik servis 8.30ta kapanıyor çünkü .üstüne gittim açıklama yapmadı teknik servis gizem falan dedi .Sonra gece ben sana doğruyu soylicem deliriceksin biliyorum ondan sakladım dedi .Ilk aradığım da teknik servisi annemin numarasından aramistim kız da hat kesilirse size geri dönüş yapalım diyerek numaramı istedi dedi .sonra gece baktım aradı normalde yasak sizi böyle kendi numaramdan aramam ne olur şikayet etmeyin yardimci olim dedi ve sonra yapmam gerekenleri söyledi kendisi orda calisyor diye öğrenmiş artık dedi .imeil numarasini istedim şikayet etmek için vermedi kıza ben şikayet etmem dedim işinden olur dedi .Bu olay ne kadar doğru olabilir ? Icım içimi yiyor 2 saat boyunca konuştular ve amcasınin yanında hiç rahat konusamazdi. Ya kız tekrar ararsa yazarsa ya da bu anlatılan sizce doğru mu ve 18 yaşındayiz o arayan bayan bizden mutlaka büyüktür anlamıyorum