Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kizdiginizi anlamadim gercekten ne yapman gerektigini sordum yasim 18 ve bilgim yok herkes her seyi soruyor yanlis mi yaptim? Kusura bakmayin...Buraya sırf bunları yazmak için üye olunca elinize ne geçiyo onu anlamıyorum.
Eğleniyor musun gerçekten!?
hayırlı olsunMerhabalar oncelikle... ben 2-3 gundur ruyamda cinsel temas degil ama birseylere surtundugumu goruyorum. Tabiki bir hisle uyaniyorum ama hic bir akinti olmuyor. Bu durum beni cok rahatsiz etti yani neden boyle ruyalar goruyorum? Ayrica bilen ablalarim cevap verebilir mi gusul gerekir mi bu durumda?
artık 3 yaşındaki çocuğun bile bilgisi var yaşın 18 ve hala bilgin yoksa öğreneceğin yer zaten burası değil güzelimNeden kizdiginizi anlamadim gercekten ne yapman gerektigini sordum yasim 18 ve bilgim yok herkes her seyi soruyor yanlis mi yaptim? Kusura bakmayin...
Nedenhayırlı olsun
ozur dilerimartık 3 yaşındaki çocuğun bile bilgisi var yaşın 18 ve hala bilgin yoksa öğreneceğin yer zaten burası değil güzelim
estağfurullahozur dilerim
Gusul konusunda bi bilginiz var miestağfurullah
akıntı yoksa gerekmez şekerimGusul konusunda bi bilginiz var mi
Cok tesekkurlerakıntı yoksa gerekmez şekerim
rica ederimCok tesekkurler
CANIM SEN TAKMA BÖLE YÜKSEK PERDEDEN KONUSUP KENDİLERİNCE HEP TERSLERLER DAHA 18 İNDESİN DAHA ÇOK GENÇSİN YATMADAN ABDEST AL NAMAZ KIL DUA ET BUNU DA DÜŞÜNME ZAMANLA GECER GUSUL FİLAN DA ALMAN GEREKECEĞİNİ SANMIYORUM BU HİÇ O KADAR CİDDİ BİR KONU DEĞİL ADET OLURSAN YAHUT CİNSEL İLİŞKİ YAŞARSAN GUSULUNU DE ALIRSINMerhabalar oncelikle... ben 2-3 gundur ruyamda cinsel temas degil ama birseylere surtundugumu goruyorum. Tabiki bir hisle uyaniyorum ama hic bir akinti olmuyor. Bu durum beni cok rahatsiz etti yani neden boyle ruyalar goruyorum? Ayrica bilen ablalarim cevap verebilir mi gusul gerekir mi bu durumda?
Cok tesekkur ederim inanin bilgim yok bilsem sorar miyim, anneme sormaya cekindim acikcasi... bir de ramazan ayinda oldugumuz icin gusul gerekir mi diye korkmustum. Allah razi olsun :)CANIM SEN TAKMA BÖLE YÜKSEK PERDEDEN KONUSUP KENDİLERİNCE HEP TERSLERLER DAHA 18 İNDESİN DAHA ÇOK GENÇSİN YATMADAN ABDEST AL NAMAZ KIL DUA ET BUNU DA DÜŞÜNME ZAMANLA GECER GUSUL FİLAN DA ALMAN GEREKECEĞİNİ SANMIYORUM BU HİÇ O KADAR CİDDİ BİR KONU DEĞİL ADET OLURSAN YAHUT CİNSEL İLİŞKİ YAŞARSAN GUSULUNU DE ALIRSIN
Ne demek tatlım her zman yardımcı olmaya calısırımCok tesekkur ederim inanin bilgim yok bilsem sorar miyim, anneme sormaya cekindim acikcasi... bir de ramazan ayinda oldugumuz icin gusul gerekir mi diye korkmustum. Allah razi olsun :)
Cok sagolun :)Ne demek tatlım her zman yardımcı olmaya calısırım
Burada konu açacağına Google amcaya sorsan hadi kolay olmaz mıydı "bacım?"Neden kizdiginizi anlamadim gercekten ne yapman gerektigini sordum yasim 18 ve bilgim yok herkes her seyi soruyor yanlis mi yaptim? Kusura bakmayin...
bakmadim mi sizce? Dogru durust bi bilgi yok. neden boyle bi tepki verip bi insanin kalbini kiriyosunuzBurada konu açacağına Google amcaya sorsan hadi kolay olmaz mıydı "bacım?"