Ne yapmam gerekir bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
90’s Nostalji Kulübü’ne hoş geldiniz. 😁
90lar sonu 2000lerin başı :)
Bana da 12 13 yaşındayken babamın işten arkadasi olan 2 abla/teyze dedigim insan, Ipek Ongun kitaplari hediye etmislerdi ikisini de hala saklarim ama icerik.olarak daha cok hayata dair tavsiyeler vardı o zaman icin gayet dolu bilgilerdi, mesela sofra düzenini o yaşlarda "Bir Pırıltıdır Yaşamak " kitabindan öğrenmiştim iste çatal kaşık düzeni falan :) ama bir genc kizin gizli defteri tarzi hikaye/roman olanlari okumadim bir arkadasta tum kitapları vardi :)

90lar sonu 2000lerin başı :)
Bana da 12 13 yaşındayken babamın işten arkadasi olan 2 abla/teyze dedigim insan, Ipek Ongun kitaplari hediye etmislerdi ikisini de hala saklarim ama icerik.olarak daha cok hayata dair tavsiyeler vardı o zaman icin gayet dolu bilgilerdi, mesela sofra düzenini o yaşlarda "Bir Pırıltıdır Yaşamak " kitabindan öğrenmiştim iste çatal kaşık düzeni falan :) ama bir genc kizin gizli defteri tarzi hikaye/roman olanlari okumadim bir arkadasta tum kitapları vardi :)
Bir Pırıltıdır Yaşamak’taki sofra düzeni konusunu hatırlıyor gibiyim. Bende sadece o kitabı vardı, diğerlerini kütüphanelerden alıp okumuştum. 😁

Bir Genç Kızın Gizli defteri diye bir kitap vardı. Girişinde “Bu defteri benden habersiz okuyan karıştıran her kimse terbiyesizdir.” yazardı. O dönem moda olmuştu, liseli kızlar da öyle yazardı günlüklerinin girişine. Adam keşke öyle bir not yazsaydı oraya. Eşi de okumazdı belki :KK51:
Yaaa nasıl bu kadar detaylı hatırladınız😱😱benim tevellüt çok eski sanırım😅😅gece gece anılara daldım ve şimdi hatirladım, dondurma-kola alıskanlıgım Serra'dan kaldı😑.

Yaaa nasıl bu kadar detaylı hatırladınız😱😱benim tevellüt çok eski sanırım😅😅gece gece anılara daldım ve şimdi hatirladım, dondurma-kola alıskanlıgım Serra'dan kaldı😑.
Serra Noyan’ı unutursak kanımız kurusun, o da neyse ahsjahjsjaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X