• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerekir??? siz olsanız ne yapardınız??

merhaba arkadaşlar
daha öncede bir konu açmıstım dükkan almak konusunda Allah razı olsun çok destek oldunuz ve biz o dükkanı aldık bu ay borcuda bitti çok şukür hatta 1 senedir kiracımızda var...az özet geceyim bilmeyenler icin...bir dukkan vardı 200 bin lira.kaýınpederim 100 binlira hibe vermisti ..kalanınıda altınlarımı bozdurarak ve kredi çekerek aldık 1.5 sene icinde krediyide bitirdik ...
şimdi ki konu ise benzer...
kayınpederim borcumuzun bittigini biliyor ve bizi yine borca sokmak istiyor 50bin pesin verin ben size bi daire vereyim kalanını ikiaydan ikiaya ödeyin diyor...yani nerden baksan 2 sene daha borclu olacagız...
biz dükkan borcunu ödemek için yemedik...içmedik gezmedik aman bitsinde rahat edelim diye...
şimdi eşim borca girmek istemiyor ama ben kararsızım hazır cocuklar kücükken ve cok masrafımız yokken bi daire daha alsak mı?? yoksa hayatımızı mı yaşasak..siz olsanız napardınız?
Hazır çocuklar küçükken ödeyin bitsin derim..

bende öyle düsünüyorum yani kayınpederim maddi açıdan oluyor.ama eşim kendimiz birseyler yapalım diyor...yani kendini babasına ispat edecekmiş...bende ne gerek var diyorum..
..babacım babacım diyerek adamın gönlünü alıyorum zaten...

yok kendi evimiz var...kayın pederim müteahhit ..yaptıgı evlerden birini bize satacak ..bizimde tavuk çiftligimiz var yani daha dogrusu kayınpederimin ama biz işletiyoruz..2 aydan 2 aya elimize para geciyo..
Siz akıllı kadınsınız eşinize uymayın..

bence hic girmeyin yahu. kp zaten kime verecek bu kadar mali mulku. bu isin sonunda yine size.kalacak. yeni nefes almaya baslamissin. kimin.iki sene sonraya cikacagi belli degil. hayati yasayin yahu. haliniz vaktiniz yerinde. ihtiyaciniz yok.

kardeşlerim kafamı karıstırıyor ...on tanede evin olsa birinde oturacaksın ne gerek var borca giriyorsun diyo..sana yazık diyor...koskoca çiftligi eşimle ikimiz idare ediyoruz gece gündüz calısıyoruz hele ciftlikte tavuk varken(44 gün) eşimle beraber hicbir yere gidemiyoruz, hep birinin ciftlikte kalması gerek..gece ve gündüz dönüsümlü olarak bakıyoruz ...yani aslında paramız olsa bile gezmeye vaktimiz yok...
ama bende hic tatile gitmedim ne bileyim bi kerede benim önüme hazır yemek gelsin cok heves ediyorum...29 yasındayım ve 7 yıllık evliyim daha hic 1 gece çiftlik dısında biryerde kalmadık...
Kardeşlerinize kulak asmayın, evet 1 evde oturacaksınız ama diğerleri size gelir sağlayacak ve belki o zaman çiftlikte çalışmanıza gerek kalmayacak, tavuk çiftliği çok zordur biliyorum gece gündüz çalışırsınız, şimdi yapacağınız yatırımlar sayesinde belki çiftlikte çalışacak başka birini bulur siz farklı bir işe devam edersiniz

Alın bence elbet yiyeceğiniz günde gelir ne koysanız karınız maşallah kp çok takdir ettim ya elde neleri var benimki de gazino borcunu bize ödetmeye çalıştı oğlu ödeyecek oldu somumuz boşanma davası işte herşeyin hayırlısı

Back
X