Ama bizde aranip sorulur.hayirli olsun denir. Gorumcem gittiginde kayinvalidr bizi arayip arayin hayirli olsun deyin demiati.Musait degilim de. Ama biraz fazla buyutmussun gozunde Adamlarin tiynetini zaten cozmussundur simdi gormemissindir yuzlerini. Ben de kimseyi aramam umreden gelmis diye o ayri. Bir de gideceginiz yerler biraz zor yerler. Esin olmadan pek disari cikma sansin olmaz. Her taksiciye de guvenemezsin. Cok kolay gelsin canim.
Canim birde anlamadim neyi buyutmusum gozumde.ben mi yanlis dusunuyorum.Ama bizde aranip sorulur.hayirli olsun denir. Gorumcem gittiginde kayinvalidr bizi arayip arayin hayirli olsun deyin demiati.
O zaman iki yuzlu. Sen de yeni anlamamissindir iki yuzlu olduklarini o yuzden gozunde buyutmussun diyorum. Karakterleri kotu ise umre icin hayirli olsun dese ne demese ne. Bal gibi de biliyordur yaptigini ama yuzsuz. Sen de musait degilim demeye cekinme.Ama bizde aranip sorulur.hayirli olsun denir. Gorumcem gittiginde kayinvalidr bizi arayip arayin hayirli olsun deyin demiati.
Diyemedim ama belli ettim. Kayinvalide israr etti.KV ye 6 aydır aklı nerdeymiş amcasının demek çok mu zordu?
Tek olsam bu kadar takmazdim. Ama oglum gormek istiyordu. Ve ben bi tedaviden ciktim.bilmiyorum belkide ben duygusal yaklasiyorum.Amaaan esim askerdeyken bir kisi bile arayip sormamisti oldun mu kaldin mi diye. Ana babasi dahil. Istemiyorsaniz kaynananiza soyleyin bence.
Canim esimle konustum. Esim sen kendini nasil iyi hissediceksen oyle davran dedi. Esim ile kardesi de hic konusmamis. Esim yeni telini gondermis. Bi iki kezde vatsap yazmis.kisa cvp vermis. Ondansonra bende yazmadim dedi. Zaten o da yazmiyo dedi.Birak gelsinler esinle aran acikir ama geldiklerinde de sakayla karisik gulerek lafini soyle.ooo amcasi cocuk yasina girdi 6 ayda babasini gordu bi seni goremedi de.senin icine dert olacagina onlara olsun.kayinvalidende anlasin. Sakayla karisik sok laflari gitsin
Amannn belliki bunlar mesafeleliler birak yegenini gorsun gitsin sende 6 ay arama.sence boylesi daha guzel degilmi eltiyemi ihtyacin var boyle amcayamiCanim esimle konustum. Esim sen kendini nasil iyi hissediceksen oyle davran dedi. Esim ile kardesi de hic konusmamis. Esim yeni telini gondermis. Bi iki kezde vatsap yazmis.kisa cvp vermis. Ondansonra bende yazmadim dedi. Zaten o da yazmiyo dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?