Ne yapmam gerekiyo!

eylullllLh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
11
2
3
30
Anlatmasi uzun ama kisa ozet geciyim aramiz iyiyken bi anda sogukluk oldu gerci surekli tartisiriz ama 2 3 gun msjatmiyo o da bende 10 gundur boyle surekli merak eden kiskanan insan nasil durabiliyo svgisi bitti mi bitmedimi nasil anliyabilir sorsam olmaz bitmis olsa bile ya da azalmis olsa soylemez

Sormakta bir sakınca yok.
Biraz sorgula bence niye boyle olmaya basladin diye..
Belkide kendinden sogutmaya calisiyordur anormal yani

Sürekli tartışmanın olduğu bir ilişkide gün gelir taraflardan biri birden keser görüşmeyi.
Çinkü artık sıkılır bu gel gitlerden.
Bence sizde üstelemeyin,aramayın ,sormayın.
Biraz dinlenin ikinizde.

o aramiyor, merak etmiyorsa sen neden aramiyorsun?
arama arayamama soramama konusunda cekiniyorsan, aranizda bisiler zaten oturmamis, asilamamis demektir.

Bende aynisini yasamistim telefonumu kapattim 5 gun ve hic takmadim. Sonuc olarak hic arayip sormamisti bende ayrildim. Tabi cok uzucu oldu ama deger vermiyorsa bitmeli zaten

Anlatmasi uzun ama kisa ozet geciyim aramiz iyiyken bi anda sogukluk oldu gerci surekli tartisiriz ama 2 3 gun msjatmiyo o da bende 10 gundur boyle surekli merak eden kiskanan insan nasil durabiliyo svgisi bitti mi bitmedimi nasil anliyabilir sorsam olmaz bitmis olsa bile ya da azalmis olsa soylemez

sevgisi bitmemiştir fakat aranızdaki bazı sorunlar mesela sürekli tartışmalarınızdan sıkılmıştır bi süre yazmaz ama sonra yine gelir yazar sana için rahat olsun

askiletacik .!.:
Bende aynisini yasamistim telefonumu kapattim 5 gun ve hic takmadim. Sonuc olarak hic arayip sormamisti bende ayrildim. Tabi cok uzucu oldu ama deger vermiyorsa bitmeli zaten
Tel kapatmicam ama bende senin gibi whatsappdan konuyoruz 1 hafta girmicem yazmazsa bitmemesi icin bi sebep yok demektir

Iyi fikir romantik olunca da daha fazla yazma istegi oluyo romantikten kacinmak gerek demek ki:)

Back
X