Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum

ozgeeeeeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
54
56
88
29
Evleneli 9 ay oldu ve 6 aylık hamileyim. Eşimin ikinci evliliği. İlk evliliğinden bir çocuğu var. Ben bunu bilerek evlendim tabiki. Fakat eski eşi, eşimi her ne konu olursa olsun saat kaç olursa olsun arayıp bi konu hakkında danışabiliyor. Atıyorum şu nasıl yapılır bu nasıl alınır hangisini alsam ve eşime rahatsız olduğumu söylediğim halde eşim onun isteklerini yapmaya devam ediyor. Ve evlendiğimizden beri iki kez evine girdi. çocuğu için ama hiç bir mecburiyet yokken (hastalık gibi zor durumdalık gibi). Bunu yapmamasını söyledim empati kurmasını ve bana haksızmışım sorun çıkarıyormuşum gibi davranıyor. Ben mi abartıyorum acaba diye düşündüğüm çok oluyor. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor. Bu arada onlar boşanalı 3 yıl oluyor.

Boşanmasalarmış o zaman. Kadını çek de ki bacı biz neyik ben senin kuman mıyım çocuksa konu bırak çocuğu git, yok bırakamazsan kocamın peşini bırak kendi hayatına bak de.

Daha kadinin uzerinde eli var esinizin.. ayrılmış gibi değiller. Artık başkasının eşi o nasıl yanaşabilir böyle. Sadece cocuk hakkında iletişim kurabilir. Eşinize sert çıkın..

Teşekkür ederim. Ona iyilikle de anlatıyorum tartışıyoruz da. Her sorun yaşandıktan sonra haklısın diyor ama devam ediyor.

Boşanmasalarmış o zaman. Kadını çek de ki bacı biz neyik ben senin kuman mıyım çocuksa konu bırak çocuğu git, yok bırakamazsan kocamın peşini bırak kendi hayatına bak de.

Bunu yapabilecek bi insan değilim üzülüyorum sadece ve hep ağlıyorum. Bu zamana kadar tek kavga sebebimiz ve normalde ilişkimiz çok düzgündür ve çok saygılı beni sevdiğini de hissediyorum ama söz konusunu o olunca ve bunu yapma diyince sen beni değiştirmeye çalışıyorsun ben insanlara yardıma ihtiyaçları olduğunda yardım ederim bunun x kişisiyle onunla hiç bir alakası yok diyor

Kör ölünce badem gözlü olurmuş sizinkisi o hesap kıskançlığından yapıyordur esinizi de karşınıza alın konuşun saygısızlık başka bir şey değil esiniz taviz vermese arayamaz

Ben de böyle düşünüyorum kadındaki rahatlık şu ki arayıp "ya şunu alıcam işin yoksa gelir misin yardımcı olmak için" böyle bi rahatlık olamaz

Çocuk hastamıydı evine girmek zorunda kaldı eğer öyleyse ve siz buna sinirlendiyseniz olmamış zira boşanmış dahi olsalar onlar hala anne baba ve çocuğu ıcın kusura bakmayın mecbur haa zırt pırt kadının absurt şeylerde keyfi işler için aramasında haklısınız. Eşinizle konuşup bir ayar çeksin çocuk dışında aramasın keyfi şeylerde empati yapsın evliliğinizi kötü etkilediğini anlatın

Bana üstesinden gelebileceğimizin güvenini verdi ve eşimi çok seviyorum
Tabiki amacım yargılamak değil asla.Sevgi her şeyin üstesinden gelir. Ama çok zor bu durum Bende aşırı kıskanırdım.Kadın sanki hala umudunu kesmemiş gibi geldi.Hayir yani evli barklı adam senden gitmiş o yani biseyin değil her b.kta da aranmaz ki. Ben olsam yolardım. Bir de duygusal zamanın kıyamam ya.

Bu arada ben 24 yaşındayım inanın çok fazla araştırdım kendimi tarttım ben evlenmiş ayrılmış ve çocuğu olan bir adamla yapabilecek miyim diye evet yapabilirim. Hasta olur ben asla buna karışmam zaten öyle bi insan değilim. Ama şöyle ki çocuğu bırakırken eve soba varmış aşağıda onu çıkarmış ağır diye çocuğuda gel baba diye ısrar etmiş oda girmiş diğeri de çocuğun bi oyuncağı arızalandı diye girmiş bu arada dışarıda da halledilebilir bi oyuncak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…