Ne yapmam gerekiyor kızlar pişmanım:(((

sibelfb1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
35
1
16
İstanbul
Merhaba ben biriyle tanıştım tanıştıranda kuZenimin sevgilisinin abisi, çok utangaç çekingen birisi en son lisede biri olmuş düşünün, her neyse biz konuştuk biraz tanımak için üstüme düştü vs hoşlanmadım çok onada tersdim biraz görüştük yüz yüze yine konuşmuyor utangaç bu sefer ben fazla konuştum sonra msjda birbirimizle zıt olduğumuzu konuştuk ve konuşmayı kestik, ben pişman oldum kestirip attım hemen diye onada söledim bunu fakat zıt olduğumuzu sonradan ayrılıp çok acı çekiceğimizi şimdiden bitsin hissim yok zaten tanışmak için konuştuk ama olmasına izin vermedin Dedi bende ne diyebilirim uzatmadım ama hala pişmanlığım var yokluğunu hissediyorum kasımda kuSenimi istemeye gelecekler oda olcak tabiki Napcam bilmiyorum içime oturdu resmen Nasıl tavırda olurum pişman ederim onu?

Niye pişman edeceksiniz ki? Sizi takmayan sizinde takmadığınız tabiri caizse elin adamını neye dayanarak pişman edeceksiniz? Hayatta kayda değer şeyler yapmaya çalışın. Pişman edip egonuzu saçma sapan yükseltip elinize balondan bir galibiyet geçecekte ne olacak yani...

Neden pişman edeceksiniz?
Görüşmüşsünüz, anlaşamamışsınız, olmamış.
Niye olgunlukla kabul etmiyorsunuz.
Yani beklentiniz, orada sizi görünce hüngür hüngür ağlayıp, kuzeninizin yüzüğünü çalarak herkesin ortasında bir evlenme teklifi mi?
Kuzeninizden rol çalmayın bari, kızın mutlu günü elalem size hasta olsun diye uğraşmayın

Hem hoslanmadim hissim yok diyorsun hem de pişmanım diyorsun . Pişmanliginin sebebi ne ? Üstüne düşsün ısrar etsin mi istiyordun

Öylede Daha bi şey denenmedi ki neyini anlayacaz hemen

Denemişsiniz işte .

O çekingenmiş , pek konuşmazmış .

Sen çok konuşurmuşsun .

Zıtmışsınız .... dedin ya ?

Sen demişsin .. bu bana göre değil fazla sessiz ... o senin için çok konuşuyor kafam kaldırmaz bunu muhtemelen demiş .

Bitmiş başlamadan ..

Bilmiyorum aynı ortam ev olcak ne yapıcam
Çok güzel ol, giyin süslen . Sadece eve gelmiş bir misafire nasıl davranılırsa öyle davran. Gizlice bakmaya incelemeye çalışma. İçinde fırtınalar kopsa bile belli etme. Sen kendini kışa hazırla, bahar gelirse ne mutlu. Eğer gelir de senden etkilenir ve tekrar görüşmek isterse bilemem. Ama sen olmuş bitmiş birşey gözüyle bak.

Üstüme düştü derken ne yaptı? Öpmeye filan mı kalktı?

Bende öyle düşündüm şık giyinip güzel olmak sanki o yokmuş gibi davranmak

İyi yapmışsınız. Karsılastırsan da gül gec mutlu oldugunu göster ben olsam öyle yapardım.

Yok yok sürekli msj atıyor arıyor falan
Hımmm iyi o zaman eve gelince çekinecek birşey yok da kuzeninle çok mu yakınsın? İsteme sonuçta. Ayrıca pişman etmeye filan çalışma. Düzgün giyin. Hoşgeldin de. Geç zaten siz mutfakta durursunuz. Merasimde içeri geçersiniz. Ayrıca o çocuk niye geliyo onu da anlamadım.

Çocuk kuzenimin sevgilisinin kardeşi ondan o tanıştırdı yakınız yani baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…