- Konu Sahibi sibelfb1907
-
Öylede Daha bi şey denenmedi ki neyini anlayacaz hemenZıtsanız zorlamayın .
İte kaka olmaz bu işler .
Ayrıca adamı neden pişman etmek istiyorsunuz ki ?
Bilmiyorum aynı ortam ev olcak ne yapıcamAranızda hiçbir şey yaşanmamış gibi davranıp onu umarsamayarak....
Öylede Daha bi şey denenmedi ki neyini anlayacaz hemen
Çok güzel ol, giyin süslen . Sadece eve gelmiş bir misafire nasıl davranılırsa öyle davran. Gizlice bakmaya incelemeye çalışma. İçinde fırtınalar kopsa bile belli etme. Sen kendini kışa hazırla, bahar gelirse ne mutlu. Eğer gelir de senden etkilenir ve tekrar görüşmek isterse bilemem. Ama sen olmuş bitmiş birşey gözüyle bak.Bilmiyorum aynı ortam ev olcak ne yapıcam
O Dedi hissim yok buna izin vermedin diye yoksa ben yeniden olsun istedimHem hoslanmadim hissim yok diyorsun hem de pişmanım diyorsun . Pişmanliginin sebebi ne ? Üstüne düşsün ısrar etsin mi istiyordun
Bende öyle düşündüm şık giyinip güzel olmak sanki o yokmuş gibi davranmakÇok güzel ol, giyin süslen . Sadece eve gelmiş bir misafire nasıl davranılırsa öyle davran. Gizlice bakmaya incelemeye çalışma. İçinde fırtınalar kopsa bile belli etme. Sen kendini kışa hazırla, bahar gelirse ne mutlu. Eğer gelir de senden etkilenir ve tekrar görüşmek isterse bilemem. Ama sen olmuş bitmiş birşey gözüyle bak.
Yok yok sürekli msj atıyor arıyor falanÜstüme düştü derken ne yaptı? Öpmeye filan mı kalktı?
İyi yapmışsınız. Karsılastırsan da gül gec mutlu oldugunu göster ben olsam öyle yapardım.Merhaba ben biriyle tanıştım tanıştıranda kuZenimin sevgilisinin abisi, çok utangaç çekingen birisi en son lisede biri olmuş düşünün, her neyse biz konuştuk biraz tanımak için üstüme düştü vs hoşlanmadım çok onada tersdim biraz görüştük yüz yüze yine konuşmuyor utangaç bu sefer ben fazla konuştum sonra msjda birbirimizle zıt olduğumuzu konuştuk ve konuşmayı kestik, ben pişman oldum kestirip attım hemen diye onada söledim bunu fakat zıt olduğumuzu sonradan ayrılıp çok acı çekiceğimizi şimdiden bitsin hissim yok zaten tanışmak için konuştuk ama olmasına izin vermedin Dedi bende ne diyebilirim uzatmadım ama hala pişmanlığım var yokluğunu hissediyorum kasımda kuSenimi istemeye gelecekler oda olcak tabiki Napcam bilmiyorum içime oturdu resmen Nasıl tavırda olurum pişman ederim onu?
Hımmm iyi o zaman eve gelince çekinecek birşey yok da kuzeninle çok mu yakınsın? İsteme sonuçta. Ayrıca pişman etmeye filan çalışma. Düzgün giyin. Hoşgeldin de. Geç zaten siz mutfakta durursunuz. Merasimde içeri geçersiniz. Ayrıca o çocuk niye geliyo onu da anlamadım.Yok yok sürekli msj atıyor arıyor falan
Çocuk kuzenimin sevgilisinin kardeşi ondan o tanıştırdı yakınız yani bayaHımmm iyi o zaman eve gelince çekinecek birşey yok da kuzeninle çok mu yakınsın? İsteme sonuçta. Ayrıca pişman etmeye filan çalışma. Düzgün giyin. Hoşgeldin de. Geç zaten siz mutfakta durursunuz. Merasimde içeri geçersiniz. Ayrıca o çocuk niye geliyo onu da anlamadım.
Dediğim gibi kızın önüne geçmeyin makyajınız da kıyafetiniz de sade olsun.Çocuk kuzenimin sevgilisinin kardeşi ondan o tanıştırdı yakınız yani baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?