Amin Allah razı olsun. Tam unutcam diyorum hatırlatıyorlar çocuğun yok mu diye tam üzülmicem diyorum arkadaşım arayıp bebeğimin cinsiyetini öğrendim diyo yok izin vermiyolar deniyorum ama yüzüme vurur gbi herşey üst üste gelioStresi yapmayın, akışına bırakın, çocuk düşüncesini kafanızdan çıkartın ... Burada okursanız görürsünüz uğraşıp uğraşıp çocuk sahibi olamayanlar vazgeçtiği zaman hamile kalıyorlar.. Rabbim nasip etsin inşaALLAH..
Yok kız nerdeee asgari maaşla çalışyo ev kira çok şükür geçiniyoruz. yetiyo ama artmıyo yani beklesek te toplanmicak benim çeyreğim var annem takmıştı el öpmeye gidince onu bozdurmak istiyorum onada yanaşmıyoPara olck mi peki ileride beklerseniz?
Siz neden calısmıyorsunuz hem esınıze destek olursunuz hemde psikolojikmen rahatlarsınız . İnsanlar hep sorar hep bos bos konsurlar bende bi süre istedim olmadı ama herzaman soranlara rabbım hayırlı zamanda hayırlı bişekilde versın dedim . Arkdslarım hamıle kaldı onlarla o mutlulugu sankı benımmıs gbi yasadım. İnsanlara bukadr takılmayın . Esınızın imkanı yoksa tedaviye yanasmaması normal. Nacizane tavsiyem bir iş bulun kendınıze asgari anca kira ve faturalara yeterYok kız nerdeee asgari maaşla çalışyo ev kira çok şükür geçiniyoruz. yetiyo ama artmıyo yani beklesek te toplanmicak benim çeyreğim var annem takmıştı el öpmeye gidince onu bozdurmak istiyorum onada yanaşmıyo
Yok şuan kredi çektiği için zorlanıyoruz hamile kalsam bile 9 aya kadar borç kalmicak ki birikimimiz var çok şükür onlara dokunmak istemiyo rabbim versinde çocuk kısmetiyle gelir yemem yedirir içmem içiririm çalışır bakarım ben çocuğuma. Evlenince kaynanam tanesi 4 milyardan 5 tane abiye diktirdi bana mobilyaları en pahalılarından aldı şimdi eşim onları ödüyo anlicağınız kayınvalidem hava atcam diye borçlandık tedavi bilr göremiyorum buna daha çok çıldırıyorum zatenTedaviye değil bir çocuk yetiştirmeye paranız olmadığından eşiniz çekiniyor olabilir. Genel olarak eşinizin çocuk istediğinden emin misiniz?
İş buldum çalışcam zaten canım ama içimden eşime destek olmak gelmiyor şuan kendi hatası yüzünden borç ödüyoruz sıkışıyoruz beni dinleseydi şuan maddi sıkıntımız olmicaktı. Anasının dibinde oturacak diye 1500 lira kira veriyoruz kayınvalidem inat yaptı herşeyin pahalısını aldırdı ben ödicem dedi ödemedi şimdi eşşek onların hatalarının bedelini ödemek istemiyorumSiz neden calısmıyorsunuz hem esınıze destek olursunuz hemde psikolojikmen rahatlarsınız . İnsanlar hep sorar hep bos bos konsurlar bende bi süre istedim olmadı ama herzaman soranlara rabbım hayırlı zamanda hayırlı bişekilde versın dedim . Arkdslarım hamıle kaldı onlarla o mutlulugu sankı benımmıs gbi yasadım. İnsanlara bukadr takılmayın . Esınızın imkanı yoksa tedaviye yanasmaması normal. Nacizane tavsiyem bir iş bulun kendınıze asgari anca kira ve faturalara yeter
Hem beklesek de birikmeyecek diyorsunuz hem de 9 aya borç bitecek diyorsunuz. Asgari ücretle 1500 lira kira ödeyip, borç ödeyip nasıl geçiniyorsunuz bilemiyorum. Kendinizce istemediğiniz borcu ödememek için çalışmıyorsunuz ama işte ekonomik özgürlük olmayınca insan ben tedavi olacağım diyemiyor. Eşinizin sırf maddi nedenlerle şu an tedavi ve çocuk istemiyorsa tek çareniz ikna etmek.Yok şuan kredi çektiği için zorlanıyoruz hamile kalsam bile 9 aya kadar borç kalmicak ki birikimimiz var çok şükür onlara dokunmak istemiyo rabbim versinde çocuk kısmetiyle gelir yemem yedirir içmem içiririm çalışır bakarım ben çocuğuma. Evlenince kaynanam tanesi 4 milyardan 5 tane abiye diktirdi bana mobilyaları en pahalılarından aldı şimdi eşim onları ödüyo anlicağınız kayınvalidem hava atcam diye borçlandık tedavi bilr göremiyorum buna daha çok çıldırıyorum zaten
İş buldum çalışcam zaten canım ama içimden eşime destek olmak gelmiyor şuan kendi hatası yüzünden borç ödüyoruz sıkışıyoruz beni dinleseydi şuan maddi sıkıntımız olmicaktı. Anasının dibinde oturacak diye 1500 lira kira veriyoruz kayınvalidem inat yaptı herşeyin pahalısını aldırdı ben ödicem dedi ödemedi şimdi eşşek onların hatalarının bedelini ödemek istemiyorum
Kirayı kayınvalidem ödüyo minnet ede ede sağolsun o yüzden şuanlık eşimin maaşı krediye geri kalanı masrafa gidiyor. Ucu ucuna geçiriyoruz ayı arta kalmıyo anlicağın 9 ay sonra borç bitince rahatlicaz iş bulsam çalışcam da koronadan dolayı iş yok ki astım hastasıyım bu durumda bi süre daha oturmam gerekiyor diye düşünüyorum.Canım ben esımın hataları yuzunden kac kere altınlarımı bozdum her sıkıstıgında yeterkı hızurumuz olsun dedım hep ona destek oldum hamıleyım . Cokzor bi gebelik gecırmeme ragmen calısabıldıgımkadar calısıcam dedım . Coksukur rabbımde yardım edıyo .2300 tl alıyor esın 1500 kira geri kalan 800 krediyemi mutfagamı faturalara mı yetecek . Kaldıkı cocuk ıcın tedavi gorcem dıyosun oda maliyetli olucak birazcık da kendınden ödün verip eşini düşün. inatla devam edersenız huzurunuz da gider herseyınızde .
Valla canım senın ne dedıgın bellı olmadıgı için artık yorum yapmak ıstemıyorum hakkınızda hayırlısı olsun .Kirayı kayınvalidem ödüyo minnet ede ede sağolsun o yüzden şuanlık eşimin maaşı krediye geri kalanı masrafa gidiyor. Ucu ucuna geçiriyoruz ayı arta kalmıyo anlicağın 9 ay sonra borç bitince rahatlicaz iş bulsam çalışcam da koronadan dolayı iş yok ki astım hastasıyım bu durumda bi süre daha oturmam gerekiyor diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?