Ne yapmam gerekiyor

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
Merhaba, ne yapacagımı bikemediğim için konu acıyorum..gece gece dert oldu, uyuyamadım..32 yaşındayım..sekiz ay kadar önce çocuğumu sütten kestim.iki yıl anne sütü aldı neticede.. Hep sol göğsümü emdi..sağ tarafı sagdım ve döktüm.. Su an hamile falan degilim kesinlikle..Bir kac haftadır sağ tarafta ( sağ memede) bi ağrı, hafif ateş ve sol tarafa göre daha bir dolgunluk var. Eline tam anlamıyla bir şey gelmiyor ama yukarıdaki belirtiler beni tedirgin etti bayagı.. Kötü bir şey olabilir mi? Önümüzdeki hafta içi genel cerrah a görünmeyi düşünüyorum.. Aklımdan bir sürü senaryo geçti.. Söyleyeceginiz bir şeyler vardır diye düşünüyorum..

Gecmis olsun.

Ben de gecen yaz benzer sikayetlerle doktora gittim,tek memede dolgunluk,sicaklik hissi ,hassasiyet ve hafif de olsa boyutunda degisiklikle.

Sonuc ,fibroadenom.

Yalniz benim oykumde sut vb. seyler yoktu,sizinki süt kanallariyla ilgili bi sey de olabilir hemen kotuyu dusunup uzulmeyin.

Gecmis olsun.

Ben de gecen yaz benzer sikayetlerle doktora gittim,tek memede dolgunluk,sicaklik hissi ,hassasiyet ve hafif de olsa boyutunda degisiklikle.

Sonuc ,fibroadenom.

Yalniz benim oykumde sut vb. seyler yoktu,sizinki süt kanallariyla ilgili bi sey de olabilir hemen kotuyu dusunup uzulmeyin.
Dediğinize baktım..öyle bir şey de olabilir..

Korkmayin ,ben anne degilim ama pkoluyum,prolaktin fazla oldugu icin zaman zaman sut sancim olur ,gogsumu sikinca gelir ,
Muhtremelen tikanma ya da enfeksiyon olmustur ,

Yok ama, var belki de. Rahmetli dedemin annesinde rahim k. Vardı diye duydum. Ve bu dedem de knsr sonucu vefat etti :KK43:
Çok yakın değil o. Yakın zamanda genel cerraha muayene oldum. Sizden 2 yaş büyüğüm ve kızımı 1 yıl önce sütten kestim. Sizin durumunuzda kanser ihtimali düşük dedi.

İçinizi ferah tutun. Muhtemelen enfeksiyon. Bir de doğru mu bilmiyorum ama kanser ağrı yapmaz derler.

Son düzenleme:
Çok yakın değil o. Yakın zamanda genel cerraha muayene oldum. Sizden 2 yaş büyüğüm ve kızımı 1 yıl önce sütten kestim. Sizin durumunuzda kanser ihtimali düdük dedi.

İçinizi ferah tutun. Muhtemelen enfeksiyon. Bir de doğru mu bilmiyorum ama kanser ağrı yapmaz derler.
Teşekkür ediyorum. Umarım dediğiniz gibi olumsuz bir durum yoktur

Bende 6 aydir felan emzirmiyorum arada sirada benimde sag gogsum de yanma agri sizlama oluyor. Bir kac gun oldu dayanamadim sagdim belki sut cikar dedim rahatlarim. Biraz zorlandiktan sonra bir iki damla süt cikti ve agri gecri. Sizinkide koru birsey degildir insallah hemenkotuyu dusunmeyin

Back
X