• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerekiyor?

Çünkü fake üye olduğunuz düşünülmüş, hesabınız kapatılmış. Fake olmadığınızı ispatlasaydınız açılırdı.

Güzel kardeşim şu hikayeyi ciddiye alıp inanmamızı bekleme lütfen. Tabi ki dalga geçip güleceğiz çünkü çok başarısız bir senaryo.

Koskoca dayı, nişanlınızın yanında vahşi cazibenize karşı koyamadı mı yani? Bu gerçekten olduysa ayrılın o adamdan, armut dibine düşer.
O ortamdaki diğer kişilerin ne yaptığından bahsetmedim bile. Çünkü bir yorum gelir biri ciddiye alıp sorarsa anlatmayı düşünüyordum. Nişanlım o ortamdaydı ama telefonla uğraştığı için bizi duymadı. Ben sonradan anlattım kendisine ve cevabı şu oldu şakacı bir insanve yiğenlerine de karşı da böyleymiş

Yine buraya üye olan bir arkadaş bunu bdv de konu olarak aç sana yardımcı olurlar tarzında bir şey söylemişti. Nasıl bir ortam olduğunu net olarak görebiliyorum şu an.

Evet diğer hesabıma giremedim niyeyse. Bu arada dalga geçip güldüğünüz konular bunlarsa size diyebileceğim pek fazla bir şey yok
Hem burayı arkadaşınızdan duyduğunuzu söylüyorsunuz , hem de başka hesabınız varmış. Ayrıca arkadaş ortamında dayının ne işi var? Olmamış bu hikaye

Bu tarz bir senaryo bana bir yerlerden tanıdık geliyor ama nerdendi ya çıkaramadım. :KK53:

Hem burayı arkadaşınızdan duyduğunuzu söylüyorsunuz , hem de başka hesabınız varmış. Ayrıca arkadaş ortamında dayının ne işi var? Olmamış bu hikaye
Vardı artık yok o yüzden üye oldum. Yemekteydik ayrıca ben nişanlanmadan öncede beraber takılan insanlar bu size niye garip geldi ki??

Bunu nişanlınıza anlattınız, o da size "dayım şakacıdır" dedi ve hala bu adamla nişanlısınız?

Mümkün olduğunca uzak durun.
Bir daha benzer bir durum tekrar ederse de nişanlınızla paylaşın ve rahatsızlığınızı dile getirin.
Eğer nişanlınız bu konuda size karşı bir tutum sergilerse de ne o nişanlıdan ne de o evlilikten bir hayır gelmeyeceğini anlamış olursunuz.
Nişanlım bizi duymadığı için bu durumu eve gidince anlattım . Dayısı şakacı biriymiş ve yiğenleriyle de böyle konuşuyormuş

Nişanlım bizi duymadığı için bu durumu eve gidince anlattım . Dayısı şakacı biriymiş ve yiğenleriyle de böyle konuşuyormuş
Buraya kadar 0.1 gercek olma ihtimali olabilirdi de buna kimse inanmaz. Demek dayim sakaci dedi size. Siz de ne yapmam gerek diye soruyorsunuz.

Bunu nişanlınıza anlattınız, o da size "dayım şakacıdır" dedi ve hala bu adamla nişanlısınız?
Şunu da düşündüm açıkçası her kişinin, ailenin değer yargıları farklı olabiliyor. Önemli olan kısımda benim burada nasıl bir davranış ve tutum sergilemem gerektiği. Bunu burada sormamın sebebi daha fazla bakış açısı edinebilmekti sadece

Şunu da düşündüm açıkçası her kişinin, ailenin değer yargıları farklı olabiliyor. Önemli olan kısımda benim burada nasıl bir davranış ve tutum sergilemem gerektiği. Bunu burada sormamın sebebi daha fazla bakış açısı edinebilmekti sadece

Nişanlınız bu durumu şaka olarak algılayıp aman boşver modunda takılıyorsa nişanlınızla değer yargılarınız uyuşmuyor demektir.

Back
X