Ne Yapmam Gerekiyor ?

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
kızlar meraba doğru yere mi açıyorum konuyu bilmiyorum, benim derdim şu: üniversiteden bi çocukla tanışıyoruz geçen sene aramızda ufak tefek bişeyler oldu ama sonrasında arkadaş kalmaya devam ettik yani gerçekten bana arkadaş olarak değer verdiğini hissettirdi o yüklü anlam oluştu aramızda diyelim bir dost gibide ama kesinlikle kardeş yada kanka kavramıyla birbirimize yaklaşmıyoruz her neyse alttan dersimiz oldupu için tekrar okula gittik ikimizde ayrı şehirlerde yaşıyoruz bi kaç gün aynı evde kaldık beni yanlış tanımanızı istemiyorum ama bu durumu en yakın arkadaşımla bile paylaşamıyorum merak etmeyin bişeyler yaşamadık yani çok açık bişeyler yaşamadık katiyyen kendime buna izin vermem zaten ama aramızda öyle bi yakınlaşma oldu sonrasında ikimizde memleketlere döndük ama aramızdaki saygı hala devam ediyor yani benm derdim aslında şu ayrıldıktan sonra bana hiç yazmadı bi kaç kez konuştuk ama eskisi gibi konuşmuyoruz sadece bi kere aradı ki bu önceden hiç aramazdı sürekli msj ama bu sefer aramak istemiş ya biliyorum çocukça geliyor biraz komik bi durum dert bile değil farkındayım ama benim düşündüğüm onun gözünde başka birine dönüştüm mü onunla konuşsam bu durumları kesinlikle hayır ve değer verdiğini söylücek ben bu durumu abartmak istemiyırm ama benimle hiç konuşmuyor yazmıyor napmalıyım ne düşünmeliyim biraz güçsüz kaldım bu durumda (

Erkekleri anlamak gerçekten zor aynı evde vakit geçiriyosun ayrılınca bir tepki yok .Bana kalırsa sende yazmamalısın zaten çok yazmak konuşmak istese bunu her halukarda yapardı eminim yani en azınsan bir sıkıntısı yoksa neden öyle yapmış oda anlamsızz...

yani bende hatalıyım arkadaşız ama öyle şeyler oluyor allahtan bişey yaşamadıkta bende çok abartmıyım :) bende yazmıyorum zaten hiç konuşmuyoruz böyle yapmaya devam etcem evet tutarsız erkekler o konuda

bırak o senin peşinden koşsun eger öyle bir derdi varsa :)

hayır zaten ondan soğuduysa,iyi ki aynı evde kalmışsın...
ama bana sorarsan,kaldığın diye değil
tam manasıyla olmadı diyedir...

evet ben yapttırrım ona küçük detaylar var mı sende tekrar sınavlara gitcez kendime çekmek için bişeyler yapmam lazım ama bu sefer ben yüz vermicem o koşacak )

hayır zaten ondan soğuduysa,iyi ki aynı evde kalmışsın...
ama bana sorarsan,kaldığın diye değil
tam manasıyla olmadı diyedir...
yani bişeyler oldu diye uzak kalmamıştır dimi benden yada olmadı diye yanlış anlama öyle çok yakınlaşmadık

aramıyor sormuyor ne yani görüştükçemi bişeyler yaşayacaksınız.... sana ne arkadaş olarak nede sevgili olarak bakmıyor... durumunuz da ortada.... birdaha görüşme... kendi yoluna bak derim....

aramıyor sormuyor ne yani görüştükçemi bişeyler yaşayacaksınız.... sana ne arkadaş olarak nede sevgili olarak bakmıyor... durumunuz da ortada.... birdaha görüşme... kendi yoluna bak derim....

bende çok düşündüm bu konuyu geçen biraz konuştuk ama hayata dair işte klasik cümleler dertleştik biraz kafam karıştı ben mesafemi koydum zaten bakalım o napcak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…