nerden başlamalıyım bilmiyorum... konu sevgilimle alakalı, 3 yıldır birlikteyiz, mesafeler var aramızda. ara sıra gidip geliyor yaz tatillerinde buluşuyoruz filan. her neyse, sorunumuz şu; geçen yıl doğum günü hediyesi olarak telefon aldı hiç bir zaman büyük hediyelerden hoşlanmam göndermek istedim at çöpe dedi 1 ay boyunca kutusunu dahi açmadım en sonunda ayrılma noktasına geldik ve istemeyerekte olsa kullandm ama inanın bir pamuklara sarmadığım kaldı o derece yani geçtiğimiz günlerde 1 yıllık oldu telefonum.. astım hastasıyım kriz geçiririyorum (lütfen yanlış anlaşılmasın acıtasyon yapmıyorum
.)nefesim kesildi bir anda ve telefon elimden düştü ekranı gitmiş, aradım yanlışlıkla oldu bilerek yapmadm dedim senin elinde zor bile dayandı zaten dedi ve kapattı, bende öderim sana, çalışırım ben sana bana telefon al mı dedim ben senden hiç bir şey istemedim bu güne kadar dedim (öğrenciyim öğretmenlik okuyorum allah izin verirse ilk senem) malda mülktemiyim benim arabamın aylık yakıt parası telefonun ben senin aldığın saatini kırsam ne hissedersin dedi kaza sonuçta insanız hepimiz herşey olabilir bir şey olduysada geri alınmıyor malesef çok üzgünüm özür diledim, 2 gündür aramızda soğuk savaşlar esiyor konuşmuyor benimle alttan alıyorum ağladığım zamandada sen herşeye ağlıyorsun diyor önemsiz görüyor ağlamamı bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor ne kadar sevsemde kimse vazgeçilmez değil sonuçta kaldıramıyorum artık :'( belki çok önemsiz sorunum sadece paylaşmak istedim belki bana yardımcı olabilecek güzel fikirler verirsiniz şimdiden çokkk teşekkür ederim