Nisanliyim ve ayni yerde calisioruz tatil icin ailesinin yanina gittiginden beri surekli tartisiyiruz. Uzakta olmanin ve ailakarin de etkisiyle.. aslinda onu cok seviyorum o da beni.. bu iliskiye baslamadan once beni ikna etmek icin cok ugrasti sonrasinda da beni mutlu etmek icin elinden geleni yapti ama aileler karsinca butun buyu bozuldu resmen. Ustume titrerdi yemegimi bile dusunurdu oraya gittiginden beri hep tartisiyoruz ve ben hep konuyu ayriliga getiryorum ama hakli sebelerim var o da sorunlarin ustunu ortup hic bisey olmamis gibi canm cicim yasamak istiyor benmle. Ama ben oyle biri degilim hatalarini kabul etmiyor en cok bu canimi sikiyor bu kadar olay icin de bi de face yuzundan kavga ettik. Resimlerimi koymusum baskalari gorup begeniyirmus die. Nisan resimlerimizi koy dedi ailem mutaassip bunu bilior olmaz deyince kiyamet koptu. Beni onemsemiyorsun deyip duruyor. Yok onu uok saymisim kimse nisanli oldugumu bilmiyormus biraz hakli ama ben her dedigini yapmak istemedim acikcasi cunku bu seferde beni umursamamya basliyor. Ve nisani atip atmamak arasinda kararsizdim nisan resimleri koyup sonra nusan atilir diede dusundum galiba.. simdi konusmuyoruz ne yapmam gerektigini bilmiyorum.. her gun kuste olsak mutlaka bu saate kadar arardi bu gun hic aramadi.. laf arasinda yine bitsin dedim cevap vermedi baska konuarda tartistik cvp vermeyince atmadim. Ne yapacagimi bilemiyorum bu kadar olaydan sonra sevgisinden suphem yok ama ilerde mutsuz olmaktan korkuyorum simdi aasam aramasam mi bilmiyorum.