ne yapmam gerektigini bilmiyorum ne onlu ne onsuz oluyor :-\

pur_melal

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
185
1
16
İstanbul
Nisanliyim ve ayni yerde calisioruz tatil icin ailesinin yanina gittiginden beri surekli tartisiyiruz. Uzakta olmanin ve ailakarin de etkisiyle.. aslinda onu cok seviyorum o da beni.. bu iliskiye baslamadan once beni ikna etmek icin cok ugrasti sonrasinda da beni mutlu etmek icin elinden geleni yapti ama aileler karsinca butun buyu bozuldu resmen. Ustume titrerdi yemegimi bile dusunurdu oraya gittiginden beri hep tartisiyoruz ve ben hep konuyu ayriliga getiryorum ama hakli sebelerim var o da sorunlarin ustunu ortup hic bisey olmamis gibi canm cicim yasamak istiyor benmle. Ama ben oyle biri degilim hatalarini kabul etmiyor en cok bu canimi sikiyor bu kadar olay icin de bi de face yuzundan kavga ettik. Resimlerimi koymusum baskalari gorup begeniyirmus die. Nisan resimlerimizi koy dedi ailem mutaassip bunu bilior olmaz deyince kiyamet koptu. Beni onemsemiyorsun deyip duruyor. Yok onu uok saymisim kimse nisanli oldugumu bilmiyormus biraz hakli ama ben her dedigini yapmak istemedim acikcasi cunku bu seferde beni umursamamya basliyor. Ve nisani atip atmamak arasinda kararsizdim nisan resimleri koyup sonra nusan atilir diede dusundum galiba.. simdi konusmuyoruz ne yapmam gerektigini bilmiyorum.. her gun kuste olsak mutlaka bu saate kadar arardi bu gun hic aramadi.. laf arasinda yine bitsin dedim cevap vermedi baska konuarda tartistik cvp vermeyince atmadim. Ne yapacagimi bilemiyorum bu kadar olaydan sonra sevgisinden suphem yok ama ilerde mutsuz olmaktan korkuyorum simdi aasam aramasam mi bilmiyorum.

Normalde ben hic alttan almam hep o arar ama simdi icimde bende de hata var gibi bi duygu var. Cok inat biri bensiz olamio ama oturup ozurde dilemio.. birden parlar hemen soner. Simdi icinde hep bi korku car bu adamla mutlu olabilir miyim diye..

Devamlı bitsin bitsin demek malesef çözümden çok probleme yol açıyor birincisi bunu bırak , sorun ne olursa olsun üzerine düşme sakinliğini koru haklıyken haksız duruma düşme erkekler malesef yaşatdıklarını unutabilcek kadar çocuklaşabiliyor onlar bizim gibi kırılgan duygusal olmadıkları için anlayamıyorlar, senin yanlışın ailen mutassıp nişan resmlerine karşı ama sen istedigin gibi resm koabiliyosun ? Kusura bakma bu konuda nişanlın kesinlikle haklı nişanlanmış olmak demek zaten birilerinin agznı kapatmak insanlara o benim nişanlım hakkımda konuşamazsnz demek değilmidir ? Nişanı atsan ne olucak dul mu kalcan sanki ? Gereksiz davranmışsın ikinizde birşeylerden ödün vermeden zor biraz

O konuda hakli evet kabul ediyorum fakat ben hata yaptigimda kabul edebiliyorum o etmiyor.. bi sekilde hep kendini hakli cikariyor belki cok cocukca ama bu zamna kadar hep onu dusunup ne dese yaptim ve icimden tapmak gelmedi. Ailesiyle de bi suru sorun tasadik ve ne olursa olsun toz kondurmuyor bnm tek istediim oysa bana hak vermeseydi basta konustuklari seyleri annesi yalanlayinca bana geldiler. Ustune bir de bana soyledii aeyi hayir demedim diyo o jadar inandirici soyluo ki bn bile ibanacaktim ve inatlastim. Belki yapmam gerekiyordu ama birsey dogruysa yanlis diyemem ve ailemle de bole konusursa nisan bozulur die korktum acikcasi. Kendim halledeyim derken sapa sardi simdi burada deil ve surekli kavga ediyoruz. Yine aramis bu sefer bakmadim donmedim. Artik bakmaya bile korkuyoru kavga edecegiz diye.. nisan resimlerimize bskinc onu ne kadar sevdiim aklima geliyor yasadiklarimi dusununce afakanlar basiyor, soguyorum herseyden.. cok seviyorum o da beni cok seviyor ama sevmek yeter mi bilmiyorum.. cogu seyde bnm yanim da oldu ama ailesinin yanlislarini hic gormemesi hep kafami bu kurcaliyor.. benden de buyuk on iki yas var aramizda ama annesine cok duskun..

Ailesinden ayri sehirde yasayacagiz ama ole seyler dediki kv telefonda korktum hepsini de anlatamadim hatta hic busey demedim cunku hep ii niyetle aoylemis olur o ben yanlis anlamis olurum..

Nisan resimleri koyamayacak kadar mutaasip ama baskalari fotograflarini begenmesine aldiris etmeyecek kadar ozgur . Bunu ben anlayamadim .

Sorunlarin tartisilma zamanlari vardir . Olaylar bu kadar gerginken bazen gormezden gelnek hatta ara vermek sut liman devam etmek gerekir . Eger bunu yapamiyorsaniz siz zaten karsinizdakini mutsuz edersiniz .

Adam tum kavgalarin arasinda size guzel bi seyler soyleyebiliyorsa bunu bir firsat olarak gorun ve nefes alin . Hangi sorun bir anda cozulmus

Back
X