ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ..

daisy8889

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
682
671
Kızlar ben 28 yaşındayım, 3 senelik de bir ilişkim var. Sorunlu bir iliskiydi ama çok sevdiğimiz için sonbir senede yoluna koyduk. Ben onunla evlenmek istiyorum, o da 29 yaşında. Evliliğe sıcak bakan biri değildi, ama son zamanlarda bir iki kere seneye evlenelim dedi. Evlilik konusu actirmazdi rahatsiz olmaz oldu hatta beraber bana Çeyiz eşyası aldık. ama sadece şunu diyor evlilik benim için zor bir karar ama seninle olur olursa, seninle evlenmek istiyorum gerisi Allah in takdiri diyor. Ya ne zamana kadar bekleyeceğim, üç sene sonra evlenmeyecegim derse. Açıkçası ben bekleyip bekleyip sap gibi ortada kalırsam hayatım onun yüzünden mahvolur evlenemezsem kimseyle diye korkuyorum. Ben de son zamanlarda evlilik diye diye her gün yedim başını iyice bıktı. Ben ne yapmalıyım ona nasıl tavır sergilemeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani kimsenin evlenmek icin garantisi yok ama anladıgım kadarıyla erkek arkadaşınız pek oralı değil, yani sizi kaybetmek istemiyor ama evliligide cok düsünmüyor gibime geldi. Önünüzde bi engel varmı? Askerlik, diploma vs

Yani kimsenin evlenmek icin garantisi yok ama anladıgım kadarıyla erkek arkadaşınız pek oralı değil, yani sizi kaybetmek istemiyor ama evliligide cok düsünmüyor gibime geldi. Önünüzde bi engel varmı? Askerlik, diploma vs

Hayır sadece biraz para biriktirmek ev alarak evlenmek istiyor. Bir de sorunlu bir kardeşi var önce o evlenir diyor ailesi o da biraz daha bekleyelim diyor ama bence bahane bunlar.

Hayır sadece biraz para biriktirmek ev alarak evlenmek istiyor. Bir de sorunlu bir kardeşi var önce o evlenir diyor ailesi o da biraz daha bekleyelim diyor ama bence bahane bunlar.
Sana göre bahane oldugunu düşünüyorsan ya resti çekip ciddi bi adım atmasını bekleyeceksin, atmazsada ayrılacaksın, yada 2-3 seneyi riske atıp bekleyeceksin. Sorun maddiyatsa sadece ben olsam beklerdim ki bende aynı durumdayım suanda.

Sana göre bahane oldugunu düşünüyorsan ya resti çekip ciddi bi adım atmasını bekleyeceksin, atmazsada ayrılacaksın, yada 2-3 seneyi riske atıp bekleyeceksin. Sorun maddiyatsa sadece ben olsam beklerdim ki bende aynı durumdayım suanda.

İşte bu noktada karar veremiyorum. Ondan ayrilsam evlenir miyim bilemiyorum, cok seviyorum çünkü. Ve tambu benim evlenecegim adam diyorum. Maddi olarak birikim yapıp ev almak istiyor beraber gelecek planı da yapıyor ama ben seninle evlenmek istiyorum gerisi Allah in takdiri diyor. Bir ara işte, önümüzdeki yaz evlenelim aileler onay verirse d e di. Zaten kapalı kutu öyle her şeyi de anlatmak.

Zorlamiyorum sadece net fikrini söylesin. Evlenmek istemiyorum desin, tabi ki evleneceği m, nasıpse seninle olacak diyor.
Neden desin ki?
Derse kaçıp gideceksin o da yalnız kalacak.
Oysa şimdi beraber güzel vakit geçiriyorsunuz di mi?
Evlilik elbet nasip işi ama planlama yoksa da takılıyor sadece bence.
Sen istediğin gibi gözlemleyip sonuca ulaşabilirsin.

Irk, dil, Kültür her şey ayrı. Onu sevdiğim için hep yanında oldum Memleketimden uzakta. Ya niyetini söyleme ama evlilik değilse niyetin ayrıl Allah aşkına bile dedim.

Irk, dil, Kültür her şey ayrı. Onu sevdiğim için hep yanında oldum Memleketimden uzakta. Ya niyetini söyleme ama evlilik değilse niyetin ayrıl Allah aşkına bile dedim.
Ay niye bunları konuşuyorsun ki?
Sen o kadar fedakarlık yapmışsın bir de niyet sorgusu.
Arkadaşım ciddi olan adam zaten senden önce düşünür tek taşını, nişanını...

İşte bu noktada karar veremiyorum. Ondan ayrilsam evlenir miyim bilemiyorum, cok seviyorum çünkü. Ve tambu benim evlenecegim adam diyorum. Maddi olarak birikim yapıp ev almak istiyor beraber gelecek planı da yapıyor ama ben seninle evlenmek istiyorum gerisi Allah in takdiri diyor. Bir ara işte, önümüzdeki yaz evlenelim aileler onay verirse d e di. Zaten kapalı kutu öyle her şeyi de anlatmak.
E zaten hersey Allah'ın takdiri değilmi? Dügün günü bile ayrılanları duyunca gelin ata binmiş ya nasip Demiş Hesabı, hicbir şeyin garantisi yok. Özel olacak ama cinsel anlamda yakınlaşmanız oldumu? Hersey istedigi gibiyse aman neden evleneyimde basım ağrısın diyede düşünebilir

Ay niye bunları konuşuyorsun ki?
Sen o kadar fedakarlık yapmışsın bir de niyet sorgusu.
Arkadaşım ciddi olan adam zaten senden önce düşünür tek taşını, nişanını...

Bütün kararı neden benim üzerime bırakıyor. Gitsin o zaman. Yaşımda küçük değil beklesem nereye kadar. Ayrilsam bekleseydim olur mu diye üzülecegim Hep.

X