- Konu Sahibi deathberry
-
seni hiçbirimiz tanımıyoruz ki ne bu gizem ? anlat ki sana yardım edebilelim değil mi ? ne yaptın ,sevişmek mi istedin ? öptün mü ? soyundun mu ? tokat mı attın ? tükürdün mü ne yaptın ? hepsi olabilir,kontrolsüz davranmışsın ,kim hatasız yaşıyor ki hayatını ? doğru düzgün anlat ,çözüm bulalım
sonuna kadar inkar politikası uygula.. zaten bu tazr şeyler çabuk unutulur,sakın kabul etme .. anasını satayım onlar sevişmek isteyince şehvetli biz sevişmek isteyince yelloz oluruz zaten.. dediğim gibi eğer tehdit edersen durumu kabullenmiş olursun ,kendine bi hayali sevgili yarat,çevrene de saçmalamayın sevgilim var mümkün mü böyle bişey de .. o okadar düştüyse yüz yüze geldiğinizde bile sen şizofren misin ,nasıl bi insanın haysiyetiyle böyle açıkça oynarsın falan diye damardan girsevişmek istedim diyelim
Valla ben bu senaryoyu ayakta alkışlarımsonuna kadar inkar politikası uygula.. zaten bu tazr şeyler çabuk unutulur,sakın kabul etme .. anasını satayım onlar sevişmek isteyince şehvetli biz sevişmek isteyince yelloz oluruz zaten.. dediğim gibi eğer tehdit edersen durumu kabullenmiş olursun ,kendine bi hayali sevgili yarat,çevrene de saçmalamayın sevgilim var mümkün mü böyle bişey de .. o okadar düştüyse yüz yüze geldiğinizde bile sen şizofren misin ,nasıl bi insanın haysiyetiyle böyle açıkça oynarsın falan diye damardan gir
maksat bacımızın ruhani durumunu düzeltelimValla ben bu senaryoyu ayakta alkışlarım
pardon yas kac yaSanırım çocukla konuşmayı deneyeceğim (tehdit olmadan), daha da kötü bir hal alırsa ben de söylediğiniz gibi dedikodu yayarım. Yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Kaç yaşında bu kişi?sevişmek istedim diyelim
ya bu yorumu yilin en iyi en mizahi yorumu seciyorum tebriklercok korkar bence yapma
Kaç yaşında bu kişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?