ne yapmam gerektiğiyle ilgili yorumlarınız bekliyorum ?

Aile yapınız o kadar uzak o kadar uzak ki bize valla yorum bile yapamıyorum .abine neden siz kız bakıyorsunuz,istemiyorsa neden evlendiriyorsunuz,babana zaten gönlüm var diyebilecek kadar arkadasın da neden görüştüğünüzü öğrenince seni dinlemeden dövüyorlar.çok karışık ve garip ilşkiler:26:

üşenmedim okudum:6:bu kızcağız halasının oğluyla görüşüyomuş 4 yıldır.aileler biliyomuş.bi gece abisi mesajlarını okumuş sewgilisiyle birlikte olduklarını düşünmüş (ama olmamışlar) arkadaşı dövmüşler olaylar büyümüş.bi ara ayrılmışlar şimdi tekrar birliktelermiş.kızın annesi ve oğlanın annesi istemiyomuş evlenmelerini.istemeye gelicez diyomuş çocuk ama sürekli bahaneler çıkıyomuş.konu sahibesi de ayrılmak istiyo ama etrafındaki herkes bu ilişkiyi bildikleri için gelecekteki evleneceği kişiye bu olanları anlatırlarmı diye çekiniyo ne yapayım diye kk üyelerine soruyo...ohh bee.buyrun arkadaşlar söz sizin :21::21::21:

Bu arada abisi de bu çocuğun kızkardeşiyle evliymiş.

Konuda bahsettiği kişi ile niye evlenmeyi düşünmüyor muş?
Yengesinin kardeşi olduğu için mi?
Karışık bir konu.

aslında konunun başında aileden herkes onları birbirine yakıştırıyor .mesaj olayından sonra (mesajın içeriği nedir pek anlamdım.baba ve anne normalde birbirlerini sevdiklerini biliyor.konu sahibinin atladığı paylaşmadığı şeyler var bence.) evlenmelerini aileden hiç kimse istemiyor.eniştesi abisinin düğününde çekmiş konuşmuş .neden böyle böyle oldu vs.

Son düzenleme:
aslında konunun başında aileden herkes onları birbirine yakıştırıyor .mesaj olayından sonra (mesajın içeriği nedir pek anlamdım.baba ve anne normalde birbirlerini sevdiklerini biliyor.konu sahibinin atladığı paylaşmadığı şeyler var bence.) evlenmelerini aileden hiç kimse istemiyor.eniştesi abisinin düğününde çekmiş konuşmuş .neden böyle böyle oldu vs.

Hmmmm anladım.
Sabrın için teşekkürler Miskamber.
Madem aileler yakıştırıyordu ne olduda herkes kızın sevgilisine cephe aldı?
Bence de konu sahibesi msj içeriği hakkın da herşeyi yazmamış o zaman.
Eğer ailem beni sevgilimle yakıştırıyorsa ve msj gördülerse mutlu olmaları lazım değil mi?
Ama msj da ne yazıyordu?:26:

Son düzenleme:
pardonda gelininiz niye ortada henüz olmayan damat adayı için görümcem işte benim abimle böyle böyle yaptı desin.bide başata yazmışsınız babam annem biliyor.işte babam beni çekti bi köşe onu seviyormusun dedi bende evet dedim.başta çok güzel arkadaş gibiyiz babamla annemle falan demişsiniz.ee sonrada tekme tokat:53:

sonrasında olayı abarrtıkları için babamda bana cephe aldı :(

biraz karmaşık. ama alay konusu olcak bişey yok deilmi ortada. :S nese k.bkmayın gözleriniz yordugum için

Hmmmm anladım.
Sabrın için teşekkürler Miskamber.
Madem aileler yakıştırıyordu ne olduda herkes kızın sevgilisine cephe aldı?
Bence de konu sahibesi msj içeriği hakkın da herşeyi yazmamış o zaman.
Eğer ailem beni sevgilimle yakıştırıyorsa ve msj gördülerse mutlu olmaları lazım değil mi?
Ama msj da ne yazıyordu?:26:

Seni seviyorum öptüm gibi seyler yaziyormus sanirim

konu sahibi halasının oğlunu seviyor görüşüyorlar.o sırada abisi için görüştü çocuğun kız kardeşini nişanlıyorlar.bir gün telefondan mesajını okuyor abileri.tekme tokat olaya dalıyorlar.abisi evleniyor.ve hala görüşüyorlar bu süreçte.konu sahibide soruyor sevgili kk hatunlarına yarın bir gün evlenirsem yengem eşime dermi bu benim abimle böyle böyle yaptı halam ve eniştem olanları anlatırmı??*

valla biz nereden bilelim yengesi anlatır mı anlatmaz mı?
müneccim miyiz?

Bence olayin sonunda sevdiginiz evlenir siz de kafa yordugunuzla kalirsiniz herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
okudum anladım :)
konunun ana noktası o mesajlar
bunlar gençliğinde verdiği heyecanla oldukça özel konulara girmişler tahmin ediyorum
bu mesajları gören diğer aile fertleride başta onayladıkları bu ilişkiyi bir anda namuz meselesi haline getirip konu sahibine şiddet uygulamışlar. bu mesjların etkisi ile olduğunu sanıyorum. erkek tarafı artık konu sahibini istememiş.ama gençler görmüş beğenmiş bikere
vazgeçememişler
konu sahibesi öyle bir noktaya gelşmişki
olcaksa olsun olmayacaksa olmasın
ama olmaz sada herkes biliyor benim kırdığım cevizleri ee görümceminde dili durmaz başkasıylada hzuurumu kaçırılar

şimdi gelelim yoruma :)
olayı erkek arkadaşın çözücek o annesini ikna etmeli bak babasıda hakkın rahmetine kavuşmuş anneisnin gönülünü yaparlarda gelip sizi isterlerse
sizinkilerde şu anlamadığım NAMUS TEMİZLENSİN mantığı ile seni ona verirler
sen zaten bu çocuğu seviyorsun başka biri ile ne diye olursa diye düşünüyorsun ve olmayan adayının duymasından korkuyorsun
çocukla konş oda seni istiyor belli annesini ikna etsin
;)

iyi de kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. konu sahibi de azcık yönlendirse yaa

Anlamadığım başta zaten ailen seni sewgilinle yakistiriyorlarmis. Sonra baban sana sormuş o çocukda gönlün war mi die ee buraya kadar normal tamam da mesajlari görünce abinler falan nie delirdi seni dövdüler.
Ne yazıyordu ki o mesajlarda cinsel içerikli konuşmalar falan mı ??

hayır söyle izah edeyim cinsel içerik yok dio işte bugun çok güzeldi seni çok seviyorum hadi sen uyu öpüorm snei die bi msj yazıo bunun bugn çok güzeldi yazdıgı için bunlar yanlış anlıolar :S

hayır söyle izah edeyim cinsel içerik yok dio işte bugun çok güzeldi seni çok seviyorum hadi sen uyu öpüorm snei die bi msj yazıo bunun bugn çok güzeldi yazdıgı için bunlar yanlış anlıolar :S

"bugün çok güzeldi" çok manidar bir mesaj:51: senin hayal dünyası geniş büyüklerin yanlış yorumlamış olabilir.

Konuda bahsettiği kişi ile niye evlenmeyi düşünmüyor muş?
Yengesinin kardeşi olduğu için mi?
Karışık bir konu.

yoo düşünüorum da ailem sogumam için baskı yapıo bnm istememin sebebide şu hem sevgim hemde diyelim başkasıyla evlensem laf söz olur ben gine kötü olurum die :(

yoo düşünüorum da ailem sogumam için baskı yapıo bnm istememin sebebide şu hem sevgim hemde diyelim başkasıyla evlensem laf söz olur ben gine kötü olurum die :(

yani illa seni yengenin kardeşiyle mi evlendirmek istiyorlar?

Yengeni en iyi sen tanırsın canım.
Şimdi burdan evet söyler yada söylemez rahat ol diyemeyiz.
Ama eğer seviyorsanız birbirnizi aileleri ikna etmeye çalışın.

Yengeni en iyi sen tanırsın canım.
Şimdi burdan evet söyler yada söylemez rahat ol diyemeyiz.
Ama eğer seviyorsanız birbirnizi aileleri ikna etmeye çalışın.
yengesi söylerse eline ne geçecek ki true.
yani basit bir mesajlaşmayı namussuzluk kılıfına sokan o yengeyi annesi babası da şekilden şekile sokmaz mı?
yengenin iki dudağının arasında mı bunun mutluluğu:47:

Back
X