NE yapmam lazım acım gitsin diye?

ysmn___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
99
0
36
İstanbul
Kızlar canım acıyor hemde çok acıyor 4yıldır acısıyla mutluluguyla yanımda olan adam yok gitti beni bırakıp bitirdi.Yasadıgım sehire o kadar uzagım ki burada üniversite okuyorum tek basımayım ve bu beni daha cok mahvetıyor. herşey üst üste geldi Ve biliyorum şuan çook mutlu aramamı sormamı istiyor ama içimde birşeyler savas veriyor.Artık beni sevmiyor başka sehire geldiğimden beri o canımın acısına dayanamayan adam yok oldu şuan çook mutlu ama neden benim içim yanıo neden her yanımdan geçen insanda onun kokusunu hissetiyorum ne zaman gecicek bu ? Bir başkası ondan yakışıklıymış iyimiş oymuş buymuş hiçbiri önemli değil benim için öyle seviyordum ki ne dese yapacak gücteydım yeter ki gülmesini göreyim diyee Sanırım hayatında biri var umarım hep mutlu olur ama şu acı gecsin istiyorum beni mahvetmeden herşeyimi almadan geçsin İnanın Yaşadıgım sehire gidicek gücüm yok onu görüp mahvolmaktan pesıne dusup uzaktan izleyp kahrolmaktan

bende aynı durumdayım nasıl geçer bilmiyorum sabahları oluyor hep onsuz bir gün daha diye uyanıyorum hep geçer mi dersen geçer heralde şimdi ıslak ve açık bi yara kalbimiz zamanla kabuk bağlar heralde

Sana önerim unutmak için ne yaparsan yap ama sakın fal cafelere takılma. Hem boş yere ümit verip acı çekme ve bekleme süreni uzatıyolar, hem de bi sürü para kaybı. Bi de çivi çiviyi söker diye başkasıyla çıkma. Bunlar benim yaptığım hatalar da..:) Dişini sık, efendi efendi acını çek ve olgunlaş, en iyisi bu bence. Acı veren olaylar insanın kişiliğinin oluşmasına ve oturmasına yardımcı olur, ilerideki seçimlerin daha iyi olur böylece.

Ayni durumdaydim 4,5 yillik iliskim biteli 9 ay olacak neredeyse baslarda senin gibiydim hayattan bikmis gibiydim 1 ay sonra bu aciya dayanamadim hemen ise ve spora basladim suan hergun olmasada zaman zaman sizlaniyo yaralarim ama Allaha sukur ayakta durabiliyorum ve birilerinden hoslanabiliyorum bi iliskiye baslamak icin sanirim biraz daha zamana ihtiyacim var... aciyi cekmeden gecmiyo kendini fazla birakma ama aglaman gerekiyosa da agla uzul sonra kendini silkele ve gulumse zamanla hafifleyecek tam olarak ne zaman gececek bende bilmiyorum ama yine de gulmeyi ogrendim bazen ozleyip huzunlensemde ilk zamanlarda ki kadar degil elimde olan seylerle mutlu olmayi ogrenmeye basladim

geçer aMA KIZLAR demi ya sanki sıkıyolar beni tek o varmış gibi geliyo hayatta herşey anlamsız nasıl olucak ya

KIZLAR yarınnn doğum günüm ilk defa onsuz gecireceğim kimbilir belkide bugun doğduğum için mutsuz belki de hatırlamayacak . .

Bir gün geçicek...
Ayrılık... İlk başta ne olduğunu anlamazsın sonra yavaş yavaş etkisini gösterir daha sen ne oluyo bana demeden canın acımaya başlar için sızlar özlersin ve giderek artar... sonra bi bakmışsın sanki nefesin kesiliyo her baktığın yerde o tvd,e sokakta, otobüste rüyalarında bütün dünyan o olmuş gözün kimseyi görmüyo dünyanın en yakışıklısı bile olsa istemiyosun illede o sanki ondan başkasını sevemiycekmişsin gibi olur tamamen dibe vurursun bi süreliğine
sonra artık duyguların uyuşur sanki bi anestezinin etkisi altında gibisindir (ve bu iyiye işaret) yavaş yavaş dünyaya dönmeye başlarsın sanki yıllardır uyuyomuşsunda uyanıyomuşsun gibi sonra kendini iyi hissetmeye başlarsın onsuz da yaşayabildiğini yeniden sevebileceğini düşünmeye başlarsın... Yani hayata yeni den dönüş başlar tabi arasıra sapıtıp onu özlediğin olur bu aşamanın ne zaman geçtiğini söyleyemiycem ben şuan o aşamadayım :)

Tek yapman gereken kendine güvenmek başarabileceğine birgün geçeceğine inanmak ve beynini buna adapte etmek eğer sen unutamam diye kendini şartlarsan beynin bi süre sonra bunu benimser. Onlar gülüp günlerini gün ederken bizim kendimize bunları yapmamız haksızlık.

Tabi bunları benim yaşadıklarıma dayanarak yazdım inş. Sen daha kolay unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…