- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
- Konu Sahibi Beriberiberil
31 yasındayım adım atarken annem ne der? Diye hala dusunup dogru duzgun karar veremeyen Bı yapım var. 1kızım var 2 aylık da hamileyim. Meslegımde mudurluk konumunu sınavla kazandım ancak yapabilir miyim hıc bilmiyorum. O kadar calıstım kazanmak ıcın ama annemin beni bisey beceremez konumuna sokması bunu alıskanlık edinmem hep engel oldu tum ıslerıme. Onun bunu istememe sebebi yogun olacagım ve onu ihmal edeceğim dusuncesı. Psikologa gitmek istiyorum yakın zamanda. Aslında annem genel olarak bneım tum ıslerıme yorum yapan mudahale etmeye calisan biri. Tatilde ne yapacagıma parayı nereye harcayacagıma cocuguma nasıl davranacahıma her seye mudahale etmek istiyor. Izın vermeyince Baska sebepler bulup aglıyor surat asıyor uzerımde baskı olusturuyor ve ben cogu zaman aman yeter ki sussun diye onun dedıgını yapıyorum. Hamilelik etkisi ile bu durum bende duygusal anlamda sorun yaratıyor onceden bu kadar takmıyordum sanki ama son zamanlarda son 2 aydır genel sorunum bu. Nasıl uste sinden gelırım nasıl bu durumu kafaya takmam nasıl kendım olurum bılmıyorum. Hayatimdan cıkarmak ya da gorusmemek gıbı secenek lerı vicdanı olarak yapmak istemiyorum.