• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazım? Bana yardım edin lütfen 😕

Ben 30 eşim 31 yaşında. Ama bizden sonra bile evlenenlerin ilk aylardan çocuk sahibi olacağını duyması onu sürekli bu düşünceye itiyor.
Ben de kendi içimde bir mücadele veriyorum zaten ama ona yansıtmamaya çalışıyorum
merhaba, benim bir arkadaşım sizler gibiydi o kadar çok istiyor ve düşünüyordu ki 1 yılı geçmesine rağmen olmadı,
en son pes etti sorun da yok ama olmuyorsa napim dedi saldı kendini :D 1 ay bu şekilde geçirdi hatta bebek için ayırdığı parayla alışveriş falan yapmaya başladı 3. ay regli gecikmiş 12 gün falan başı dönmüş çalışırken hemen kan vermiş sanırım öğrendiğinde 9 haftalık falan hamileydi :D sizde bence rahatlayın bebek aileye geleceği zamanı biliyor 🥰🌸🥰

merhaba, benim bir arkadaşım sizler gibiydi o kadar çok istiyor ve düşünüyordu ki 1 yılı geçmesine rağmen olmadı,
en son pes etti sorun da yok ama olmuyorsa napim dedi saldı kendini :D 1 ay bu şekilde geçirdi hatta bebek için ayırdığı parayla alışveriş falan yapmaya başladı 3. ay regli gecikmiş 12 gün falan başı dönmüş çalışırken hemen kan vermiş sanırım öğrendiğinde 9 haftalık falan hamileydi :D sizde bence rahatlayın bebek aileye geleceği zamanı biliyor 🥰🌸🥰
Ben aslında çok fazla kafaya takmıyorum, hatta 3 ay önce göz ameliyatı oldum o sırada zaten aklımın ucundan bile geçmiyordu gebelik çünkü göz sağlığım daha öncelikliydi. O süreçte ben de eşim de çok salmıştık bu konuyu ama olmadı. Yani kafayı rahat bırakınca oluyor tezi ben de çürüdü. Hayırlısı bakalım bekliyoruz hayırlısı olsun 🌼

Ben aslında çok fazla kafaya takmıyorum, hatta 3 ay önce göz ameliyatı oldum o sırada zaten aklımın ucundan bile geçmiyordu gebelik çünkü göz sağlığım daha öncelikliydi. O süreçte ben de eşim de çok salmıştık bu konuyu ama olmadı. Yani kafayı rahat bırakınca oluyor tezi ben de çürüdü. Hayırlısı bakalım bekliyoruz hayırlısı olsun 🌼
olur olur her nasip vaktine esirdir içinizi rahat tutun dua ederim size de isteyen herkese kalbindekinin hayırlısını versin allah 😇🥰

Evet bu süreçte her iki taraf da yıpranıyor ama kadınlar olarak daha fazla etkilenmeye açığız. Bir sorun olmadığını duydukça belli ki vakti var diyorum ben de. İnşallah inşallah hayırlı haberler alırız her birimiz 🌸
İnşallah canım rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın sağlıcakla nasip etsin 🤲🏻💝

Back
X