• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazim bilmiyorum yardim edin

alya0307

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
13
Kizlar ben hamileyim 1 yildir evliyiz daha once dusuk yaptim ve tekrar hamile kaldim 4 aylik hamileyim esim bufede calisiyor ve beni tanimadan once bir suru kizla gezip tozmus cinsel anlamdada hersey olmus anlicaniz ve bana dediki ben doydum artk bayan su 5 gundur falan beni aramiyor 4 te gidip gece geliyor 2 gibi iicimde bi his var sanki birseyler karisitiyor gibi watsaptan goruntulu konusuruz hep ve acar mesgulde calmaz ama beni aramamasi suphe uyandiriyor bende aramiyor beni bugun baya bekledim arar die aramadi ne zaman sen beni nie aramiyorsun dedigimde sen uyuyorsundur die aramadim diyor inanmalimiyim yoksa icime dogan sey dogrumu bilmiyorum sizce ne yapmayaliyim

kadın bisey hissediyorsa altı boş değildir , uyudugunu 5 gündür mü idrak etmiş

Ama aradın uyandırdın beni die trip attıysanız son zamanlarda doğru söylüyor olabilir hamilelikte uyku dönemi oluyor malum

kadın bisey hissediyorsa altı boş değildir , uyudugunu 5 gündür mü idrak etmiş

Ama aradın uyandırdın beni die trip attıysanız son zamanlarda doğru söylüyor olabilir hamilelikte uyku dönemi oluyor malum
Aslinda konduramiyorum ama icimde oyle bisi varki bana sunu diyor birseyler karisitiyor bilmiyorum isin icinden cikamadim evet bazen uyudugum oluyor hamilr oldugum icin

Kizlar ben hamileyim 1 yildir evliyiz daha once dusuk yaptim ve tekrar hamile kaldim 4 aylik hamileyim esim bufede calisiyor ve beni tanimadan once bir suru kizla gezip tozmus cinsel anlamdada hersey olmus anlicaniz ve bana dediki ben doydum artk bayan su 5 gundur falan beni aramiyor 4 te gidip gece geliyor 2 gibi iicimde bi his var sanki birseyler karisitiyor gibi watsaptan goruntulu konusuruz hep ve acar mesgulde calmaz ama beni aramamasi suphe uyandiriyor bende aramiyor beni bugun baya bekledim arar die aramadi ne zaman sen beni nie aramiyorsun dedigimde sen uyuyorsundur die aramadim diyor inanmalimiyim yoksa icime dogan sey dogrumu bilmiyorum sizce ne yapmayaliyim
e "ben doydum" demiş zaten. daha ne desin ki?

Siz arıyorsanız eğer zaten konuştuk diye o aramıyor olabilir. Siz hiç aramayın bakalım ne yapacak

Bir bahaneyle ansızın gidin yanına.Baskın basanındır 🙂 Bir olmaz iki olmaz üçüncüde yakalarsınız.Birşey yapmıyor da olabilir.Ama bunu anlamanın tek yolu bu bence.

Ne yapcam bosarim direk
Ben konuyu çok anlayamadım, yıllık evli ve dört aylık hamile olmanız dışında.

Eşiniz cinselliğe mi doymuş?
Gözü hala başkalarında mı?
Sizi aramaması dışında başka sorununuz var mı?

Ayrıca şu virgül ve noktayı kullanın gözünüzü seviyim. Cümlenin başını sonunu anlayamıyorum.

Direk boşanır mısınız bilemedim ama direkt boşanabilirsiniz.

Sizi arasa aldattığından şüphelenmeyecek misiniz? Yani tek şüpheniz aramaması mı?
Yeter ki aldatmak istesin sizi arar konuşur sonra yapacağını yine yapar..
Başka şüphe duyacağınız hateketleri var mı onları sorgulayın.
Evlenmeden önce birçok kişi,birçok şeyi yapmıştır.. sizden önceki hayatı sonuçta.

Eşin pavyonda mı çalışıyor gece 2’ye kadar

1 yıllık evlilikte gebelik acele bi karar olmuş gibi.

Ben doydum lafını siz söyleyebilir miydiniz eşinize? Çok çirkin geliyor bu muhabbetler.

Gece ikiye kadar işte olabilir ama o kadar durması gerekiyor mu? İş yeri kaçış alanı oluyor bazen.
Çocuktan sonra da devam mı edecek bu çalışma düzeni?
Sadece hisle bir şey yapılmaz. Kadınlar keşke gerçekten hissetse, bir sürü hödük koca diye kabul görmemiş olurdu.

uyduğunuzu bahane ediyorsa hala gecenin köründe yalnız bırakmamayı neden akıl edemiyor? direkt sorup ortamı germek ve bir şey yapıyorsa profesyonelleşmesini sağlamamak için önce sağlam deliliniz olmalı bence.
öyle bir durum olduğunda da meydana çıkar bir şekilde zaten. hamileyken boşuna stres yapmayın. aklında yoksa da aklına getirmiş olursunuz sonra.
kendinize güvenin ve kıskanıyor pozisyonunda olmayın bence

Yakaladim kizlar yakaladim store girdim ordan buldum sesli sohbet siteleri telgram ve tango gordum sinirlerim tepemde
Sakın bunu ona belli etmeyin hamileyken bunları yaşayıp sonucu boşanmak olacaksa bile bir anda bitirmeyin herşeyi kaydedin deliliniz olsun kendinizi de üzmeyin bebegi de strese sokmayın sakin olun

Yakaladim kizlar yakaladim store girdim ordan buldum sesli sohbet siteleri telgram ve tango gordum sinirlerim tepemde
Koştur koştur çocuk yapmanıza değinmeyeceğim, babasız büyütecek gücü buldunuz demek kendinizde ama bu herif her türlü cinsel yolla bulaşan hastalığı bulaştırmış olabilir, gidin testlerinizi yaptırın.

Back
X