- 7 Eylül 2025
- 18
- 4
- 1
- 18
Yeni bi çocukla tanıştım sevgılı olduk ama kulagıma gelen şeyler hoş şeyler değil maalesef sevgilim hakkında o yatamayacağı kızlarla birlikte olmaz gibi duyumlar alıyorum fakat ben onu tanımak istiyorum çevremdekilere kulak asmak istemiyorum çocuğu da çok seviyorum bugün şöyle bir olay yaşandı maça gitmiş çıktıktan sonra duşa girmiş duştan çıkınca boxer ile bana fotoğraf attı ama boxer çok gözükmüyor karın kasları ön planda diyeyim ben böyle şeylerden aşırı rahatsız olan bir insanım fotoğrafın altına da sence spora tekrardan başlamalı mıyım yazmış ben de dedim ki git üstüne bir şey giy ondan sonra konuşuruz manitam degilmisin başka kime anlatacağım dedi ben de dedim ki anlatamam donla da fotoğraf atma don gözükmüyordu bile saçmalama falan dedi bu seferde sana hiç bir daha fotoğraf atmayacagim demeye başladı arkadaşlarımı anlatsam vazgeç bu çocuktan diyecekler ama ne yapacağım gerçekten bilmiyorum çocuktan da vazgeçmek istemiyorum arkadaşlarıma anlatmaya da çok utanıyorum ki anlatsam yargılarlar diye korkuyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin