• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazım ki acaba ? Bir erkek açılamaz mı utangaçlık mı ?

Öyle değil herkese götürmüyor kendisine alırken banada alıyor oda üni mezunu yani o anlamda yazmadım :) ya ne yapmam lazım ki.. Ben varya eriyorum ona bakarken..
Yok anladım, çay deyince o geldi birden. :KK45: bir şey yapma bence sen. Biraz konuşun bakalım, adım atıyor işte numara istiyor vs. Tepkini ölçmeye çalışıyor belki de. Ayy is yerinde çok tatlı oluyor yalnız. :KK37:

Uff ya yazdiklarini okurken erkek arkadasimla birbirimize acilmadan önceki zamanimizi hatirladim (dehset sekilde özlemis olabilirim :)). Hoslaniyorsa acilmamasinin iki sebebi vardir. Ya senin ilgin varmi yokmu bundan emin degil yahut aranizdaki pozisyon farkindan dolayi :)

30 yaşında filan işte bende 24 üne girdim :))

Ehh onun ayları biraz aşağı sizin ayları azcık yukarı ite ite yaş farkını ortadan kaldırmaya çalışıyorsanız şu an hata yapmaya çok uygun bşr ruh halindesiniz demektir.
Bir abla olarak tavsiyem iki kere düşünüp hareket etmeniz.

Nasıl

Nasıl söylüycem ki.. Ben çok utanırım ya..

Neden utanacakmissin, yemek muhabbeti acildiginda sen hic surda yedin mi meth ediyorlar bu aksam oraya gidecegim istersen sen de gel diyebilirsin.

Arkadaslarimin aksine yas farkinizi cok bulmadim 91 liyseniz 25 yasindasiniz adam da 31 hem yasini da gostermiyormus, ilerde ama o benden statu olarak daha dusuk lafini kullanacaksaniz simdiden hic umut vermeyin tabi.

Neden utanacakmissin, yemek muhabbeti acildiginda sen hic surda yedin mi meth ediyorlar bu aksam oraya gidecegim istersen sen de gel diyebilirsin.

Arkadaslarimin aksine yas farkinizi cok bulmadim 91 liyseniz 25 yasindasiniz adam da 31 hem yasini da gostermiyormus, ilerde ama o benden statu olarak daha dusuk lafini kullanacaksaniz simdiden hic umut vermeyin tabi.
Asla öyle bir şey yapmam ki yani ben çok aşık oldum diyorum :)

Uff ya yazdiklarini okurken erkek arkadasimla birbirimize acilmadan önceki zamanimizi hatirladim (dehset sekilde özlemis olabilirim :)). Hoslaniyorsa acilmamasinin iki sebebi vardir. Ya senin ilgin varmi yokmu bundan emin degil yahut aranizdaki pozisyon farkindan dolayi :)
Canım umarım olur yani ben ona acaip aşık oldum.. Bilmiyorum ne yapıcam yani ne yapsam ki.. Utanıyorum bende..

Yok anladım, çay deyince o geldi birden. :KK45: bir şey yapma bence sen. Biraz konuşun bakalım, adım atıyor işte numara istiyor vs. Tepkini ölçmeye çalışıyor belki de. Ayy is yerinde çok tatlı oluyor yalnız. :KK37:
İnşallah olur canım çünkü çok aşık oldum..

31 yaşında adamın utancağını pek sanmıyorum canım ya.
Bunlar bana da hoşlanma belirtileri gibi geldi ama hemen kapılma derim.

Karşınızdaki kişi küçük çocuk değil ki yaşını başını almış. Hoşlanıyorsa gelip açılması lazım sizden mi adım bekliyor acaba. :KK14: Çok kaptırma kendini karşılık gelmezse üzülürsün.

Buyuk ihtimalle bi amaci yok sen notr ol fazla umutlanma ve sakin ustune gitme. Eger niyeti seni kazanmaksa kazanir.
Bir erkek icin ask konusunda engel yoktur, ne is ne yas ne baska sebepler engel olmaz

Buyuk ihtimalle bi amaci yok sen notr ol fazla umutlanma ve sakin ustune gitme. Eger niyeti seni kazanmaksa kazanir.
Bir erkek icin ask konusunda engel yoktur, ne is ne yas ne baska sebepler engel olmaz
Tamam tatlım aynen öyle çok sağol

Back
X