• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazım sizce?

daisy121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
11
15
3
31
Benim yaklaşık dört beş aydır alışveriş için gittiğim bir yer. Orada benim yaşlarımda çalışan biri var. Benimle konuşmaya çalışıyordu, alakasız şeylerden konu açıyordu. benim istediğim şeyleri falan daha özenli veriyor. Bana özel bir şeydi bu eminim hatta beni görünce heyecanlanıyordu. Ben de ondan hoşlanmaya başlamıştım. Ama geçende amcasıyla konuşurken evli olduğunu söyledi. Sonra annemle dükkana gitmek zorunda kaldım. Benim geldiğimi görünce arkaya gecti. O zaman emin oldum gerçekten bana daha farklı davrandığını. Biraz da üzüldüm çünkü ümitlenmistim ve sadece amcası yokken benimle konuşmaya çalışıyordu, kendimi salak yerine konulmuşta hissettim. Neyse sorum sizce bir daha oraya alış veriş için gitmem saçma mı olur?

dükkanda eşsiz şeyler satılıyorsa mesela bulunmaz hint kumaşı gibi o zaman gidilir, saçma olmaz ama öyle değilse adamı görmek de sinir bozacaksa gidilmez. saçmalıktan öte macera seven insan durumuna düşülür diğer macerapereste cesaret verilmiş olur.
aniden ayağımı kesersem benim de ondan hoşlanmış olduğum, evli olduğunu duyunca bozulduğum belli olur, gururum kırılır diye düşünüyorsan oradan yaptığın alışverişi, renk vermeden, azaltarak bitirebilirsin. bence buna da gerek yok ama sen bilirsin.

Dukkanina gelen müsterilere asılan evli bir abazana kendi paramdan bir kurus daha kazandirmazdim. Ne dusunurse de dusunsun kendi yaptigina baksin o gerzek.

Benim yaklaşık dört beş aydır alışveriş için gittiğim bir yer. Orada benim yaşlarımda çalışan biri var. Benimle konuşmaya çalışıyordu, alakasız şeylerden konu açıyordu. benim istediğim şeyleri falan daha özenli veriyor. Bana özel bir şeydi bu eminim hatta beni görünce heyecanlanıyordu. Ben de ondan hoşlanmaya başlamıştım. Ama geçende amcasıyla konuşurken evli olduğunu söyledi. Sonra annemle dükkana gitmek zorunda kaldım. Benim geldiğimi görünce arkaya gecti. O zaman emin oldum gerçekten bana daha farklı davrandığını. Biraz da üzüldüm çünkü ümitlenmistim ve sadece amcası yokken benimle konuşmaya çalışıyordu, kendimi salak yerine konulmuşta hissettim. Neyse sorum sizce bir daha oraya alış veriş için gitmem saçma mı olur?
Baska yerde bulamayacagın ya da bulsan da orada daha uygun seyler oluyorsa git boşver.. ama her yerde alacagın seylerse gitme

Git canım ya ne umursayacaksin ki

Back
X