Valla bir erkek istiyorsa ailesini ikna ederMerhaba arkadaşlar uzun olacağı için kusura bakmayın. Önce size kendimi anlatayim küçük bir köyde açıktan üniversite okuyorum 24 yaşındayım aile evinde yaşıyorum baskıcı bir ailem var özellikle iliski konusunda çevrede ayni sekil ve ailem elalem derdinde ben ise özgürlüğüme düşkün biri oldugum icin onlarda tam tersi ve bundan dolayi sürekli sorun yaşıyorum. Konumuza gelecek olursak Benim ağustosun 10 unda 5 yil olacak bir iliskim var ve bu 5 yılda cok sorun yaşadık herkes gibi suan mantıklı karar veremediğim icin size danışmak istedim. Bu 5 yılda cok şey yasadim genelde dış etkenlerden kaynaklı sorunlarımız oluyordu. iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldik. Sevgilimin erkek ailesi de baskıcı ve suan ilişkimizi bildikleri halde kendi tanıdıkları bir kızı istiyorlar. Beni daha tanımıyorlar bile sevgilime söylemişler iste bir kız var bir konus diye işte öyle insanlar sevgilimde benim sevgilim olduğunu söylemiş ve başkasını söyleyip onları istemediğini baya terslemiş. Ayni sekilde benim babam da öyle sürekli tanıdığı biri var deyip kabul et evlen diye oda sevgilimin olduğunu biliyor yabanci damat istemiyor. Sevgilimin ailesi yıllardır bizi oyaliyorlar sürekli bir bahane üretiyorlar önce askerlikti simdide borç bitir diye halbuki biz iliskimizin adını koymak istiyoruz hemen evlenemeyiz zaten en azindan herkes bilecek ve rahat buluşabilecez beni isteyenlerde bir daha gelmezler babamda susar. Ama yapmıyorlar sevgilim aylarca söyledi iste bir söz yapalim yeter dedigi halde babasi aimdi olmaz ev alacam şunu bunu alacam dedigi icin 5 yil oldu bende sevgilim ailesiyle arası bozulmasın diye birşey diyemiyorum güzelce olsun aileler arasında anne babanin rizasi olsun istiyorum her kisi aile icinde ama zorluyorlar. Bende cok yoruldum sürekli sorunlarla uğraşmaktan sıkıldım ne yapacağımı da bilmiyorum. Uzun yazdım hakkinizi helal edin lütfen
aileler taş koyuyorsa işiniz yaş ne yaparsanız yapın kaçmak dışında dediklerini yaptırırlar çözüm bulamazsınızMerhaba arkadaşlar uzun olacağı için kusura bakmayın. Önce size kendimi anlatayim küçük bir köyde açıktan üniversite okuyorum 24 yaşındayım aile evinde yaşıyorum baskıcı bir ailem var özellikle iliski konusunda çevrede ayni sekil ve ailem elalem derdinde ben ise özgürlüğüme düşkün biri oldugum icin onlarda tam tersi ve bundan dolayi sürekli sorun yaşıyorum. Konumuza gelecek olursak Benim ağustosun 10 unda 5 yil olacak bir iliskim var ve bu 5 yılda cok sorun yaşadık herkes gibi suan mantıklı karar veremediğim icin size danışmak istedim. Bu 5 yılda cok şey yasadim genelde dış etkenlerden kaynaklı sorunlarımız oluyordu. iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldik. Sevgilimin erkek ailesi de baskıcı ve suan ilişkimizi bildikleri halde kendi tanıdıkları bir kızı istiyorlar. Beni daha tanımıyorlar bile sevgilime söylemişler iste bir kız var bir konus diye sevgilimde benimle ilişkisi olduğunu ve başkasını istemediğini sadece beni istediğini söyleyip baya terslemiş. Ayni sekilde benim babam da öyle sürekli tanıdığı biri var deyip bana kabul et evlen diye tutturdu oda sevgilimin olduğunu biliyor yabanci damat istemiyor diye darlıyor beni. Sevgilimin ailesi yıllardır bizi oyaliyorlar sürekli bir bahane üretiyorlar önce askerlikti simdide borç bitir diye halbuki biz iliskimizin adını koymak istiyoruz hemen evlenemeyiz zaten en azindan herkes bilecek ve rahat buluşabilecez beni isteyenlerde bir daha gelmezler babamda susar. Ama yapmıyorlar sevgilim aylarca söyledi iste bir söz yapalim yeter dedigi halde babasi şimdi olmaz deyip sayıp sövmüş sonra ev alacam şunu bunu yapalım sonra dedigi icin 5 yil oldu bende sevgilimin ailesiyle arası bozulmasın diye birşey diyemiyorum güzelce olsun aileler arasında anne babanin rizasi olsun istiyorum ama zorluyorlar. Bende cok yoruldum sürekli sorunlarla uğraşmaktan sıkıldım ne yapacağımı da bilmiyorum. Uzun yazdım hakkinizi helal edin lütfen
Bu işin sonu er veya geç ayrılık. Çünkü iki tarafın da ailesi istemiyor. Sevgilin çalışmıyor galiba. İkinizin bir çalışma hayatı yok, birikimi yok. O yüzden evlenmek için ailelerin maddi desteği lazım ama o da olmaz. Sevgilin koca 5 senede bir birikim yapmadıysa bu saatten sonra da yapmaz, ha yapmaya başlasa 2-3 sene daha mı bekleyeceksin?Merhaba arkadaşlar uzun olacağı için kusura bakmayın. Önce size kendimi anlatayim küçük bir köyde açıktan üniversite okuyorum 24 yaşındayım aile evinde yaşıyorum baskıcı bir ailem var özellikle iliski konusunda çevrede ayni sekil ve ailem elalem derdinde ben ise özgürlüğüme düşkün biri oldugum icin onlarda tam tersi ve bundan dolayi sürekli sorun yaşıyorum. Konumuza gelecek olursak Benim ağustosun 10 unda 5 yil olacak bir iliskim var ve bu 5 yılda cok sorun yaşadık herkes gibi suan mantıklı karar veremediğim icin size danışmak istedim. Bu 5 yılda cok şey yasadim genelde dış etkenlerden kaynaklı sorunlarımız oluyordu. iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldik. Sevgilimin erkek ailesi de baskıcı ve suan ilişkimizi bildikleri halde kendi tanıdıkları bir kızı istiyorlar. Beni daha tanımıyorlar bile sevgilime söylemişler iste bir kız var bir konus diye sevgilimde benimle ilişkisi olduğunu ve başkasını istemediğini sadece beni istediğini söyleyip baya terslemiş. Ayni sekilde benim babam da öyle sürekli tanıdığı biri var deyip bana kabul et evlen diye tutturdu oda sevgilimin olduğunu biliyor yabanci damat istemiyor diye darlıyor beni. Sevgilimin ailesi yıllardır bizi oyaliyorlar sürekli bir bahane üretiyorlar önce askerlikti simdide borç bitir diye halbuki biz iliskimizin adını koymak istiyoruz hemen evlenemeyiz zaten en azindan herkes bilecek ve rahat buluşabilecez beni isteyenlerde bir daha gelmezler babamda susar. Ama yapmıyorlar sevgilim aylarca söyledi iste bir söz yapalim yeter dedigi halde babasi şimdi olmaz deyip sayıp sövmüş sonra ev alacam şunu bunu yapalım sonra dedigi icin 5 yil oldu bende sevgilimin ailesiyle arası bozulmasın diye birşey diyemiyorum güzelce olsun aileler arasında anne babanin rizasi olsun istiyorum ama zorluyorlar. Bende cok yoruldum sürekli sorunlarla uğraşmaktan sıkıldım ne yapacağımı da bilmiyorum. Uzun yazdım hakkinizi helal edin lütfen
Koskoca 5 yılı geride bırakmışsınız sevgiliniz istese her şeyi yapabilirmiş. Kaçmayı falanda düşünmeyin sakın sevgiliniz bana pasif geldi perişan olursun . Ben erkeklerin ailem istemiyor laflarına inanmıyorum ya istese her şekilde yolunu bulurduMerhaba arkadaşlar uzun olacağı için kusura bakmayın. Önce size kendimi anlatayim küçük bir köyde açıktan üniversite okuyorum 24 yaşındayım aile evinde yaşıyorum baskıcı bir ailem var özellikle iliski konusunda çevrede ayni sekil ve ailem elalem derdinde ben ise özgürlüğüme düşkün biri oldugum icin onlarda tam tersi ve bundan dolayi sürekli sorun yaşıyorum. Konumuza gelecek olursak Benim ağustosun 10 unda 5 yil olacak bir iliskim var ve bu 5 yılda cok sorun yaşadık herkes gibi suan mantıklı karar veremediğim icin size danışmak istedim. Bu 5 yılda cok şey yasadim genelde dış etkenlerden kaynaklı sorunlarımız oluyordu. iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldik. Bu arada sevgilim çalışıyor ve öyle ufak bir borcu var sadece . Sevgilimin erkek ailesi de baskıcı ve suan ilişkimizi bildikleri halde kendi tanıdıkları bir kızı istiyorlar. Beni daha tanımıyorlar bile sevgilime söylemişler iste bir kız var bir konus diye sevgilimde benimle ilişkisi olduğunu ve başkasını istemediğini sadece beni istediğini söyleyip baya terslemiş. Ayni sekilde benim babam da öyle sürekli tanıdığı biri var deyip bana kabul et evlen diye tutturdu oda sevgilimin olduğunu biliyor yabanci damat istemiyor diye darlıyor beni. Sevgilimin ailesi yıllardır bizi oyaliyorlar sürekli bir bahane üretiyorlar önce askerlikti simdide borç bitir diye halbuki biz iliskimizin adını koymak istiyoruz hemen evlenemeyiz zaten en azindan herkes bilecek ve rahat buluşabilecez beni isteyenlerde bir daha gelmezler babamda susar. Ama yapmıyorlar sevgilim aylarca söyledi iste bir söz yapalim yeter dedigi halde babasi şimdi olmaz deyip sayıp sövmüş sonra ev alacam şunu bunu yapalım sonra dedigi icin 5 yil oldu bende sevgilimin ailesiyle arası bozulmasın diye birşey diyemiyorum güzelce olsun aileler arasında anne babanin rizasi olsun istiyorum ama zorluyorlar. Bende cok yoruldum sürekli sorunlarla uğraşmaktan sıkıldım ne yapacağımı da bilmiyorum. Uzun yazdım hakkinizi helal edin lütfen
Nasıl sorunlar yaşadınız ?Merhaba arkadaşlar uzun olacağı için kusura bakmayın. Önce size kendimi anlatayim küçük bir köyde açıktan üniversite okuyorum 24 yaşındayım aile evinde yaşıyorum baskıcı bir ailem var özellikle iliski konusunda çevrede ayni sekil ve ailem elalem derdinde ben ise özgürlüğüme düşkün biri oldugum icin onlarda tam tersi ve bundan dolayi sürekli sorun yaşıyorum. Konumuza gelecek olursak Benim ağustosun 10 unda 5 yil olacak bir iliskim var ve bu 5 yılda cok sorun yaşadık herkes gibi suan mantıklı karar veremediğim icin size danışmak istedim. Bu 5 yılda cok şey yasadim genelde dış etkenlerden kaynaklı sorunlarımız oluyordu. iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldik. Bu arada sevgilim çalışıyor ve öyle ufak bir borcu var sadece . Sevgilimin erkek ailesi de baskıcı ve suan ilişkimizi bildikleri halde kendi tanıdıkları bir kızı istiyorlar. Beni daha tanımıyorlar bile sevgilime söylemişler iste bir kız var bir konus diye sevgilimde benimle ilişkisi olduğunu ve başkasını istemediğini sadece beni istediğini söyleyip baya terslemiş. Ayni sekilde benim babam da öyle sürekli tanıdığı biri var deyip bana kabul et evlen diye tutturdu oda sevgilimin olduğunu biliyor yabanci damat istemiyor diye darlıyor beni. Sevgilimin ailesi yıllardır bizi oyaliyorlar sürekli bir bahane üretiyorlar önce askerlikti simdide borç bitir diye halbuki biz iliskimizin adını koymak istiyoruz hemen evlenemeyiz zaten en azindan herkes bilecek ve rahat buluşabilecez beni isteyenlerde bir daha gelmezler babamda susar. Ama yapmıyorlar sevgilim aylarca söyledi iste bir söz yapalim yeter dedigi halde babasi şimdi olmaz deyip sayıp sövmüş sonra ev alacam şunu bunu yapalım sonra dedigi icin 5 yil oldu bende sevgilimin ailesiyle arası bozulmasın diye birşey diyemiyorum güzelce olsun aileler arasında anne babanin rizasi olsun istiyorum ama zorluyorlar. Bende cok yoruldum sürekli sorunlarla uğraşmaktan sıkıldım ne yapacağımı da bilmiyorum. Uzun yazdım hakkinizi helal edin lütfen
ailen baskiciysa asil herkes ogrendikten sonra rahat gorusemezsinhalbuki biz iliskimizin adını koymak istiyoruz hemen evlenemeyiz zaten en azindan herkes bilecek ve rahat buluşabilecez beni isteyenlerde bir daha gelmezler babamda susar.
Ailesinin otur demesiyle oturan birinin lafıyla yola çıkmayın. Askerliği hadi anladık, borcu bitir demeleri de kabul ama sizi istemiyorlar ve sevgiliniz de anam babam ikna olmuyor napim diyor. Siz bu adamı ailesinden ayrı tutuyorsunuz ama bir davranıyorlar. Evlenmek sadece aynı evde aynı yatakta yatmak değil, hayatını geleceğini teslim ediyorsun. Babası olmaz diyor ve olmuyor gördüğünüz gibi.Sevgilimin ailesi yıllardır bizi oyaliyorlar sürekli bir bahane üretiyorlar önce askerlikti simdide borç bitir diye halbuki biz iliskimizin adını koymak istiyoruz hemen evlenemeyiz zaten en azindan herkes bilecek ve rahat buluşabilecez beni isteyenlerdeniz de birikim bir daha gelmezler babamda susar. Ama yapmıyorlar sevgilim aylarca söyledi iste bir söz yapalim yeter dedigi halde babasi şimdi olmaz deyip sayıp sövmüş sonra. 8 ev alacam şunu bunu yapalım sonra dedigi icin 5 yil oldu bende sevgilimin ailesiyle arası bozulmasın diye birşey diyemiyorum
Kusura bakmayın dost acı söyler 5 yıl diyorsunuz
Bu adam sizi gerçekten isteseydi 5 yılda taş taşırdı birikim yapardı ailesine de muhtaç olmazdi
Biz ailelerden hiç bir destek görmedik ilişkimizin 1. Yılında evlenmeye karar verdik özel sektörde çalışıyordum eşim istemedi ayrıldım 3. Yılımızda evlendik
Bu sürede beyaz eşyaları aldı ödedi 4 bilezik aldı ödedi ev eşyaları için birikim yaptı
En iyisi en pahalısi değildi hatta en uygunuydu ama sıfır borç ile evlendik
Yani demek istediğim sevgilinizde iş yok üzgünüm 5 yıl nedir bir arpa boyu yol alınmamış 5 yıl yazık yani
Şunu da eklemek isterim bende idareli davrandım misal arkadaşımın gelinliğini giydim bir sey olmadi yani öyle içimde uhde falan kalmadı her şeyin en uygun en hesaplisina yöneldik düğün yapmadık kina ve nikah oldu hiç pişman değilim yine olsa yine aynını yaparım
İşi bırakıp, evlenene kadar çalışmadınız mı ?ilişkimizin 1. Yılında evlenmeye karar verdik özel sektörde çalışıyordum eşim istemedi ayrıldım 3. Yılımızda evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?