- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Evet 20aylik neredeyse iki yasinda.geceleri uyku arasinda sut icebilmesi ve uykusunun dagilmamasi icin bunu istiyorum nesi kotuki anlamadim.arada yumurta haslayip yediriyorum onunda sarisini sevmiyo.cani isterse yemek suyuna ekmegi bandiri yediriyorum.corba.vs.yogurdu sekerrleyip vermisligim coktur yememe konusunda israrci.
Yemek istemiyorda oyle.ben bi cok seyi denedim.yemek istemiyor hala anne sutu istiyor.fikir almak isteyisimin nesi kotu pardon?ne demek niye endiselisin?annesi ben oldugum icin olabilirmi?canim burnumda zaten.sanki bazilariniz bi konu olsa bi acigini yakalasakta elestiri bombardimanina tutsak gibilerden hazir bekliyonuz.canim arkadasim varsa bi fikrin benim konuma iyi gelecek yaz yok yoksa hesap sorma.yorum yapmis olmak icin yazma.rica ediyorum.
Aynen kardes kardese benzemiyor...Ya tabi illaki çocuktan çocuga da degişebiliyor böyle şeyler. Kimi çocuk nazlım büyürken kimisi huysuzluk çıkarabiliyor. Bir uzmana danışın derim
Gece uyumuyor surekli kalkip kalkip yiyecek biseyler istiyor ama yemiyor.gecenin 3-4unde corba yada yiyebilecegi biseyler hazirliyorum ama bosuna gidiyo.bi yudum alip uyumakta istiyo.karni ac oldugu icin uyuyamiyo tabi.onceden saat 3-5-7-10olarak gecede 4kez kalkiyordu.alisik meme altinda uyumaya onu istiyor sanirimFikir istiyorsanız soruya cevap verir fikri alırsınız.
20 aylık bebek gece beslenmez. Hele memeden kesilip biberon alışkanlığı önceden yoksa hiç beslenmez.
Çocuk acıkınca yer merak etmeyin. Akşam yemeğini yiyorsa (ki 20 aylık ise en azından açlıktan ölmeyecek kadar yiyordur)
Gece ne vereceğim diye endişe etmenize gerek yoktur.
Gece uyandığında tabiki memeden kesildiği için ikiniz içinde zor olacak, pışpışlayıp su içirip yatırmayı deneyin. Eğer çok uykusu açılıyorsa biraz oyun oynayın. Uykunsaatlerşnş daha sonra düzenlersiniz tekrarsan
Sorma bi kere uykusu bolundumu hem rahat iki saat ayakta oluyor hemde cok sinirli aglak bi bebek oluyor.sirf bu sebepten emzirirken beraber yattikAçıkçası biberondan sonrasında kurtulmak zor oluyo. Okula başlayan çocuklar bar hala biberonla süt içiyolar oyüzden dedim almasın biberonu daha iyi
Uykusu nekadar bölünebilir ki verin bardakla onu içerkende enerji sarf edeceği için hemen uyur.
İnek sütünde marka değişikliği denediniz mi ? Drunuza sorup keçi sütü veya anne devam sütü deneyebilirsiniz.
Dişleriyle ilgili bişey varsada iştahsız olabilir buara
Tesekkurler.ben 10gun gibi zaman zarfinda emmeyi normalinden azar azar dusurdum.o yuzden cok sukur gogsumde sut birikimi bile olmadi diyebilirim.ama bi gecede 4-5kez kalkiyorsa suan 10sefer yada hic uyumuyor.sutten nasil kestiniz,hangi yontemle?
ve arkadasin dedigi gibi bir de gece beslenmesine baslamayin, bi kac ay sonra biberonu nasil biraktirabilirim diye yakinirsiniz. 20aylik cocuk gece beslenmeden sabahi yapabilir.
sut urunlerine gelince bu surecte istemiyorsa vermeyin, zaten cocuklarin cok gergin huysuz oldugu bi donem bu. biraz memeyi unutsun atlatsin sonra baslarsiniz tekrar yogurt vs denemeye.
sectigi baska seylere gelince o gun yemekte ne varsa yedirin, yemiyorsa bi sonraki ogunu beklemelisin oyleyse deyip alternatif sunmayin. bu sekilde onu yemiyosa bunu yapayim denilen cocuklar cok yemek seciyorlar.
biraz rahat olun. gun icinde disarda falzla vakit gecirin bebeginiz gece daha az uyanir.
kolayliklar..
bu donem gercekten cok zor oluyor biliyorum. gun icinde fazla yorulmasini saglayin. belki bi faydasi olur. gunduz bir kere uyuyor degilmiTesekkurler.ben 10gun gibi zaman zarfinda emmeyi normalinden azar azar dusurdum.o yuzden cok sukur gogsumde sut birikimi bile olmadi diyebilirim.ama bi gecede 4-5kez kalkiyorsa suan 10sefer yada hic uyumuyor.
Yıpranmışsınız belli ama artık geri dönüşü Yok.Gece uyumuyor surekli kalkip kalkip yiyecek biseyler istiyor ama yemiyor.gecenin 3-4unde corba yada yiyebilecegi biseyler hazirliyorum ama bosuna gidiyo.bi yudum alip uyumakta istiyo.karni ac oldugu icin uyuyamiyo tabi.onceden saat 3-5-7-10olarak gecede 4kez kalkiyordu.alisik meme altinda uyumaya onu istiyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?